בבקשה כל רשימת הסרטים ששניהם הופיעו בהם יחד:
האל סולח, אני לא (1967) / God Forgives... I Don't / Blood River ארבעה אגרופים (שלוש טובים ואחד נוכל) (1968) / Ace High / Four Gunmen Of Ave Maria / Revenge At El Paso טריניטי מגבעת הצלפים (טריניטי רוכב שנית) (1969) / Boot Hill / Trinity Rides Again האל סולח, אני לא (1967) / God Forgives... I Don't / Blood River קוראים לי טריניטי (1971) / They Call Me Trinity / My Name Is Trinity הפיראט השחור (בלאקי הפיראט) (1971) / The Black Pirate / Blackie The Pirate ממשיכים לקרוא לי טריניטי (עדיין קוראים לי טריניטי) (1971) / Trinity Is Still My Name / All The Way Trinity חזק יותר חברים (1972) / All The Way Boys / Plane Crazy הזהרו אנחנו עצבניים (1974) / Watch Out, We're Mad תן ת'לחי השנייה (1975) / Turn The Other Cheek / The Two Missionaries חגיגה במשטרה (1976) / Two Supercops / Crime Busters / Trinity: In Trouble Again זוג או פרד (1978) / Odds And Evens / Trinity: Gambling For High Stakes נושאי הבשורה (התנין וידידו סוס היאור) (1979) / I'm For The Hippopotamus חברים צמודים (1981) / Who Finds A Friend Finds A Treasure דופקים את המאפיה (1983) / Go For It / Trinity: Hits The Road שלא נדע מצרות (1984) / Double Trouble / Not Two, But Four צוחק מי ששוטר אחרון (1985) / Miami Supercops צרות במערב (עושי צרות) (1994) / Troublemakers / The Night Before Christmas באד ספנסר וטרנס היל /
Bud Spencer &
Terence Hill, צמד שחקנים איטלקי שזכו לכינוי "טריניטי ובמבינו / Trinity & Bambino", כינוי שנדבק אליהם כמעט לכל סרט שעשו ביחד או בנפרד, היו אחד הצמדים הכי מצחיקים שידע עולם הקולנוע מאודו, הם שיחקו ביחד בלא מעט מערבוני ספאגטי וקומדיות פעולה. כפי שאתה יכול לראות, הסרט האחרון שהם שיחקו בו ביחד, יצא בשנת 1994, היה זה מערבון הספאגטי האחרון שהם עשו. מאז ועד היום נפרדו דרכיהם של הצמד האיטלקי, אולי הכי מפורסם בסצינת מערבוני הספאגטי. בשנים האחרונות הם לא משתתפים בסרטים. תהנה!