טרנספר סלקטיבי

טרנספר סלקטיבי

המילה טרנספר הפכה להיות פופולרית אצלנו נוכח התגברות הטרור הפלסטיני ואיתו גילויי הלאומנות של ערביי ישראל. זה במידה לא קטנה עושה עוול לאותם גורמים מתונים שבאמת רוצים לחיות איתנו בשקט ובשלום. אירופה צועדת עכשיו לקראת הגבלת וסילוק אוכלוסיה קיצונית וכדאי שנלמד מהם. בריטניה עומדת לסלק מתחומה מאות מוסלמים קיצונים זה כמובן בעקבות הפיגועים האחרונים בלונדון אנחנו סובלים מטרור פי אלף מאנגליה - מאות פיגועים בשנה אין סיבה שאנחנו לא נלמד מהאנגלים בכל מקום שיתפסו אנשים שיעסקו בהסתה או בתמיכה בטרור יש להעמיס אותם על משאיות ולפרוק בעזה או שכם ישארו איתנו רק אלו שבאמת מחפשים את הדו קיום ולא הביטול קיום

עוד טיהור אתני? ../images/Emo4.gif

אם רוצים לגרש אזרחים שמסכנים את הדוקיום אני חושבת שנצטרך להיפרד מהאנשים הנפלאים של כ"ך, אחוז מכובד של המתנחלים. נמאסו באמת עוכרי השלום והשקט האלה. אני הייתי מציעה להעמיס אותם על משאיות ולהחזיר אותם מהמדינות שבאו מהם. מה הפלסטינים אשמים בלסבול אותם? שכנים גרועים ומזיקים.

יפה שאמרת מי מפריע לך

לי מפריע שכן מעצבן אבל אני לא מציע לו הסעה לעזה לכם מפריע הציונות וזה לא חדש שאתם מציעים לנו לחזור לארצות המוצא. לנו מפריע דווקא הלאומנות הערבית שחותרת תחת המדינה ומאחר ואנחנו הרוב והכוח אצלנו אנחנו נקבע את מי מעיפים מכאן. קאפיש?

מי שמסכן את "הדו קיום" שלך היא

רוב אוכלוסיית היהודים בישראל. הכל בעיני המתבונן.

למעלה