טרנספוזיציה

ron550

New member
טרנספוזיציה

חבריי הפורום האם מישהו או מישהי מכירים תוכנה או נגן שבו אפשר לקחת קובץ מידי בסולם מסויים לעשות לו טרנספוזיציה לסולם אחר ולשמור אותו קקובץ חדש בסולם החדש במילים אחרות אני רוצה להביא את הקובץ לסולם שבו נוח לי ואני שולט בו טוב מסולם קשה יותר וכך לשמור אותו וכשאני מכניס את הדיסקט לקלידים שינגן בסולם החדש שבו שמרתי אותו?אשמח מאוד אם תעזרו

אליסף12

New member
לא מכיר תוכנה אבל אצלי באורגן אפשר(נראה לי)

תעלה את הקובץ לפורום(הפורום מאפשר העלאת קבצי מידי)ואשנה לך אותו בלי נדר.

ron550

New member
טרנספוזיציה

אכן גם באורגן שלי ניתן לשלוט בטרנספוזיציה הכוונה שלי שאני רוצה לערוך את הקובץ במחשב בסולם שנוח לי לנגן וישר לנגן אותו בקלידים בסולם שקבעתי לו מראש ולא כמו שהוא היה בסולם אחר

Shards

New member
בעקרון

כל תוכנה שמתפקדת כ או יש לה פנקשיין של Notator. בכללן קיובייס, ניואנדו, לוג'יק, פינאלה, נווטוורט'י, וכו'... הפשוטה מכולן היא הNoteworthy Composer, צירפתי לינק להורדת הדמו, אם תרצה קראק צור קשר ואשלח במסנג'ר: [email protected] להלן הקובץ: http://www.noteworthysoftware.com/setup/eval-nwc.exe עומרי.

ron550

New member
תוכנת טרנספוזיציה

עומרי תודה על העזרה והרצון הטוב הוספתי אותך למסנגר שלי רק אם תוכל בהזדמנות ראשונה שניצור קשר להסביר לי בקצרה אייך אני מפעיל או שולט בתוכנה את הדמו הורדתי ואם לא קשה לך לישלוח לי את הקישור והקראק בתוספת הסבר קצר אשמח מאוד בתודה רון

ron550

New member
המרת סולמות

אליסף אחי אני צריך תוכנה שעושה את זה או לינק לתוכנה שעושה את זה זה שבאורגן שלך זה עושה זה יתרון שיש לך ולי אין אם ברשותך תוכנה קלה שמבצעת את הפעולה של שינוי הסולם אשמח מאוד להעזר בך בכל מיקרה תודה על היחס והסבלנות יום טוב לך ושבוע אחלה רון

erank1

New member
ניתן לעשות

טרנספוזיציה בכל תוכנת תיווי כמו פינאלה או בכל תוכנת עריכה כמו קיו בייס

ron550

New member
טרנספוזיציה

ערן יש לך קישור או לינק לתוכנה שרשמת אשמח לשמוע על זה

למעלה