טרנסית

shemaleyum

New member
טרנסית

קצת לפרוק ולשתף ותו לא.
אני בן 45. אב לשניים. נשוי כ-20 שנה.
מאד אוהב את אשתי, אדם ממוצע מן היישוב.
אבל כבר כמה שנים יש לי סוד גדול שאני כבר מתקשה שלא לשתף.
אני נמשך בטירוף לטרנסקסואליות (קוקסינליות בשפה עממית, SHEMALES או TRANNIES באנגלית). הכוונה לגברים שעברו שינוי מין מלא או חלקי, ויש להם גוף נשי חוץ מהזין שעדיין נשאר...
הכוונה רק לטרנסיות נשיות. אני לא נמשך לגברים עם זיפים ששמים פאה ולובשים בגדי נשים (כבודם במקומם). אני נמשך בטירוף לטרנסיות נשיות, חלקות, עם שדיים, עם שיער ארוך, איפור, שנראות לגמרי כמו נשים סקסיות, אבל עם הפתעה בתחתונים שהייתי מת למצוץ.
וזו פנטזיה שמלווה את חלק גדול מהאוננות שלי, מהפורנו שאני צורך. והכל בסודי סודות.
ולא נראה לי שאי-פעם תתממש... כי כאמור אני אוהב את אשתי מאד, וזה לא שאי-פעם יהיה לי רומן או זוגיות עם טרנסית, ולגבי נערות ליווי.... נו, גם עם נשים נערות ליווי אף פעם לא הייתי מפחד ממחלות מין וכד', אז גם עם נערת ליווי טרנסית גם לא אהיה.
הפנטזיה היא להתנסות... ללטף ולהתנשק ולינוק את כל גופה, מהפטמות, והשדיים והשפתיים ועד הזין. כולל הזין.
נו... פנטזיה.
חלקתי.
הורדתי קצת מהלב.
תודה

shemaleyum

New member
ראשית, תודה
ושנית, קשה לי להאמין...

זה לא שיש כל כך הרבה טרנסיות בישראל שמחכות בשקיקה ל"סטוץ" עם איש כמוני... המעטות שיש מבקשות לדעתי (ובצדק) זוגיות אמיתית וארוכת טווח עם בן זוג (כמו כולנו)

פנטזיה

נכון שאומרים שלפעמים חלומות מתגשמים ויש עוד אינספור קלישאות שיכולות להתאים לנוסחה הזו.
לפעמים חלומות נשארים בגדר חלום. אני חושבת שזה בעיקר ברמת הבחירה שלנו, האם להגשים (או לפחות לנסות) או רק לחלום.
בכל מקרה, מאחלת שיקרה לך בדיוק מה שאתה רוצה, לכאן או לכאן.
ואגב, זה מדליק מאוד, איך שסיפרת את העניין. אף פעם לא חשבתי על זה כך..

shemaleyum

New member
תודה

קשה לי להאמין שהפנטזיה הזו תצא לפועל...
אבל נחמד לשתף.
ונחמד שזה אפילו מעט מגרה אותך

תראה...

על הענין הזה של "קשה" ו"להאמין" בעיקר על הצירוף של המילים, אני יכולה להתווכח איתך, אבל בוא נעזוב את זה

חושבת שזה מגרה אותי ברמה של להתסכל על סיטואציה כזו, לא יודעת לגבי להשתתף. חכה.. לאט לאט

shemaleyum

New member
הו...הא..... הרמת להנחתה

להשתתף?
שלישייה עם אשה וטרנסית?
הוא... הלב שלי לא עומד בזה...

רזי רוני

New member
בוא לתאילנד

בוא לתאילנד ותגלה עולמות חדשים
שם אפשר להתנסות בכל דבר
כי הכל נכון שם

shemaleyum

New member
נשמע נהדר...

אבל כפי שכתבתי קודם, אני משער שכל הליידי-בויז שם הן נערות ליווי. ואני מאד חושש ממחלות מין. מעולם לא הייתי אצל נערת ליווי - טרנסית או לא...
אבל כן, הן יפהפיות וזה נשמע לי גן עדן...

רזי רוני

New member
לא רק נערות ליווי

לא, ממש לא כל הליידי בוייז בתאילנד הם נערות ליווי
יש הרבה מאוד מהם שעובדות בכל תחום
בחנויות ובמפעלים ואפילו יש מנהלות שהם קאטויי (טרנסים).
אבל גם אלו שכן עובדות כנערות ליווי יודעות לשמור על עצמם הרבה יותר מהבנות.

מהפכת הליידי בוייז
http://www.tapuz.co.il/blogs/viewEntry/2335574

shemaleyum

New member
וואי וואי

זה נשמע גן עדן אמיתי...
איך אפשר לעבוד עכשיו עם כל מה שמתרוצץ בראש?!?

מאלף שבלולים

Well-known member
אתה טועה ומטעה

איך שלא תסתכל על זה,, זהו גבר עם ציצים, אין כאן שום דבר נשי, הכל מלאכותי ויוצר אילוזיה נשית.
אבל, מי שזה גורם לו לדופק מואץ, התערפלות חושים והיקוות גדולה של דם באגן הירכיים,
נהדר לו ואני מאחל לו את כל ההנאה והכיף שבעולם.
&nbsp

רזי רוני

New member
לא ממש

קשה להגדיר את הליידי בויי "גבר"
אולי הוא אישה בגוף של זכר.
אבל הנשמה שלו נשית.
&nbsp
אבל נעזוב הגדרות כי הגדרות זה לא דבר טוב.
העיקר שיש הרבה גברים שאוהבים את המין הזה.
ומי שטוב לו עם זה... שיזרום.

למעלה