טרנט קרליני

MissPop

New member
טרנט קרליני

אחד החקיינים המצוינים של אלביס... אם אם בוגאס, חפשו אותו. הוא מדהים. תראו כאן

איזה נחמד שיש פורום של אלביס..

:) מעריכה את זה מאד. לא ידעתי שעוד קיימים אנשים שמעריכים ואוהבים אותו ואת המוזיקה שלו. שלכם, תום. :)

דניבויss

New member
פה אני מסכים בהחלט בחור נאה ,קול טו

טוב ,משתלב יפה בסיגנונות השונים ,ולפי מה שנישמע ,לא אמורים להיות לו בעיות רציניות עם הצלילים הגבוהים יותר ,אף על פי שכל שיר ששומעים פה זה לא עד הסוף ,אני פשוט אומר זאת לפי גוון קולו הקלילות של השירה והניסיון הרב שלי . בהחלט קודם כל זמר טוב .

YGep

New member
לא הבנתי...../images/Emo4.gif

מה זה לא מסים שיר עד הסוף? לא אמור להיות לו בעיה עם צלילים גבוהים???!!! לא יודעת איזה שירים שמעת.....אבל לפי דעתי הקול שלו בין החזקים והגבוהים בעולם.....!!!! ואין ספק שמבחינתי הקול שלו מהמם בדיוק כמוהו..
.

דניבויss

New member
ביןהחזקים והגבוהים בעולם--אוי אלוהי

זה נישמע כמו תגובה של ילד בן 5. כמובן הזמור החקיין הזה הוא ,מהגדולים בעולם ,טום ג'ונס כלום לידו ומייק בראנט כלום לידו ופרדי מרקיורי כלום לידו .הוא ענק , כמובן שזה היה בציניות . הפרספקטיבה שמאיפה באה התגובה הזאת תמוהה ומוזרה כמו שציינתי בהתחלה ,אבל אייחס זאת לתגובה שבאה לא מהבנה באמת ,אלה מהתלהבות . החקיין הוא טוב ,טוב יותר מאחרים יחסית ,מה שכתבתי שלא מסיים שירים -הכוונה שדוגמיות ההקלטות שלו אינן עד סוף השיר ולכן לא ניתן בוודאות לשמוע כיצד הוא מסיים ,אני יכול רק להעריך שבסדר . הוא זמר טוב -אבל התגובה שלך היפילה אותי לקרשיםםםםםםםםםםםםםםםםם.:):):)

YGep

New member
טוב....חשבתי

שהתכוונת לאלויס....ולא לחקיין

MissPop

New member
אפשר לדעת

למה כל הודעה שלך היא שחצנית ומעליבה אנשים אחרים מהפורום? אולי מספיק עם השחצנות הזו? כל פעם אתה חייב להרוס שרשור מכובד עם הערות לא קשורות, חוות דעת "מקצועיות" שאף אחד לא ביקש ממך, את אף אחד לא מעניין כל ה"מקצועיות" שלך. די כבר, נמאסת!! אתה מפיל אותנו לקרשים עם כל השטויות שאתה כותב על כמה אתה מוכשר, כמה אתה חכם, כמה אתה יודע הכל ובעצם לא נעים לי אפילו לכתוב מה אתה שווה בתור בן אדם. התאפקתי חודשים לא להגיב לאף אחד הודעה שלך אבל יש גבול!. מילא להתנצח עם ג'ני (כמו ילד בן 5) היא עוד יכולה לטפל בך למחוק לך הודעות ולענות לך באותה מידה שאתה עונה לאחרים כדי להשתיק אותך, אבל לפגוע ביפית על כלום בציניות והתנשאות מיותרת? יש גבול לכל תעלול. ג'ני, לטיפולך.

MissPop

New member
זה יפה לא להתייחס

אבל הוא צריך לשמור על צורת ההתנהגות שלו, הוא כבר נמאס ועבר כל גבול. יש כללי התנהגות בין אנשים וההתנהגות שלו לא מכובדת, בטח לא לפורום אלביס, בטח לא באתר כמו תפוז. זו לא פעם ראשונה שהוא מעליב אנשים מהפורום וצריך לשים לזה סוף. הוא מרשה לעצמו יותר מדי. הוא חצוף ושחצן. הוא נהנה "לרדת" על אנשים ולהראות כמה "הוא מוכשר" כביכול אבל האמת היא ההפך. הוא עושה מעצמו צחוק וזה עצוב. לי באופן אישי זה כבר נמאס ואם הוא לא ייחסם באופן מיידי אין טעם שאמשיך להיות בפורום. זה מוציא את כל החשק להיכנס כל פעם ולראות את ההשתחצנות המגעילה הזו וההתנהגות הבלתי נסבלת. אולי יש כאלה שיכולים להעלים עין אבל לי יש סף מאוד גבולי כשזה מגיע לאנשים כמוהו. אין לי שום רצון להיות אתם באותה מסגרת.

YGep

New member
צודקת,

ברור שזה לא יפה להתנהג ככה ובטח שלא לדבר ככה פשוט לא הבנתי אותו והוא סתם בלי קשר הפך את זה למשהו מכוער.

דניבויss

New member
מיס פופ /נילי-לא הייתה פה

העלבה , אבל אותך אישית ,,,חבל על הזמן -- גם כך את בשום מסגרת עוף מוזר שכמוך

דניבויss

New member
ג'ני בהחלט לטיפולך ,,כי אם תקראי שי

שימי לב שאין פ שום העלבה כלפי יפית ,היפלת אותי לקרשים זאת לא העלבה וכל ההודעה היא בצורה של חוש הומור וקלילה . אבל מי שבאמת יש לה בעיות --מנסה להלביש על זה צורה אחרת להקצין ולהפוך זאת למה שלא היה . היא מנסה להעליב אותי אבל גם אני ועוד כמה יודעים שהיא .....

דני , תתבגר כבר !!!

מספיק עם זה למען השם. ומספיק כבר לעכר ולכער את הפורום הזה. גם אני כבר לא מגיב לכל שטות שיוצאת ממך,אבל ברגע שאתה מעליב פה חברים אחרים זה יותר גרוע משהיית מנסה ל''העליב'' אותי. אם יש לך משהו אישי עם מישהו/י תעשה את זה במסרים או בכל מקום אחר.{למרות שאני בטוח שגם את המסר שלה הפצצת כבר} ענית לה פעם פעמיים פה כבר בשירשור הנ''ל, אין טעם להמשיך בזה עוד. תודה. {ואתה לא צריך להשיב לי, לא פה ולא במסר. אל תנסה להצתדק לי למה זה לא יעזור}

דניבויss

New member
אין מה להצטדק ,אבל אם תראה את השרשו

השרשור ,תראה שזה ניגמר שיפית אומרת שהיא חשבה שהתכוונתי לאלביס ,ואז מגיע ה,,,,,,,, והופכת זאת למה שזה כרגע .

דניבויss

New member
הודעה רצינית -יפית לגבי מה שכתבת וה

והגבתי בצורה אמיתית תמימה ואפילו עם הומור . זה שתמיד ישנם גורמים אחרים שמנסים להתסיס ,זה תמיד היה . דווקא מאחר שאני מהתחום המיקצועי ,אני מודע להרבה דברים והרבה יידע שרוב האנשים לא . למשל ליאורי החמוד שיש לו ידע עצום בהקלטות תאריכים שמות וכו....מישהו חושב או כותב לו שהוא מתרברב או שחצן ,,,לא ,כי זה דברים שהוא יודע בוודאות ואין מה להתווכח על זה . מה שכתבת יפית אפילו לגבי אלביס ,זה כמו נניח שמישהי שמטורפת על וויטני יוסטון תיכתוב שזאת הזמרת הגדולה בעולם ועם הקול הכי מדהים חזק וגבוה ,ואז פתאום מגיחה לה בחורה עלומת שם בכוכב נולד האמריקאי ,שמנמונת ולא ממש הכי חתיכה ,+ילדה קטנה ועובדת קשה למחייתה ,והפלא ופלא ,היא פותחת את הפה והנה ,יש לה יכולת שעושה גם מקולה של וויטני יוסטון פורפרה בריבוע -הכוונה ללאקישה . כך שתיהי בטוחה שיש במועדוני לילה שונים בעולם (אני לא כותב על עצמי כרגע)בהמבורג או באטלנטיק סיטי או בסידני או במקהלת כנסיה בארקנסו ,בחורים /זמרים עלומי שם ,שברגע שהם פותחים את הפה ,גם אלביס הענק נישמע נער מקהלה לידם ,הם אבל רובם יישארו כנראה עלומי שם בחייהם . אלביס הוא לא היה הזמר ולא יהיה הכי גדול וענק ,בהחלט מבצע נהדר ,אבל היה לו טונה של מזל ויד הגורל שיחקה תפקיד חשוב ,הוא היה במקום הנכון ברגע הנכון --לזכותו היה גם מראה טוב וקול בהחלט טוב ,אבל אם קולונל טום פארקר לא היה קונה את החיוזה שלו ודוחף אותו ,אלביס היה נישאר עלום שם עד יום מותו . מכונת הפירסום ויחסי הציבור והדחיפה של האמרגן וכל המערכת המשומנת מסביב הם תמיד לפחות 80% מהעינין .היה לו + שהיה לו גם קול טוב ומראהוברגע הנכון ,השתלבות של כמה אלמנטים שחברו יחדיו .אבל לבטח לא הקול הגדול או מהגדולים בעולם . אבל כמו שנתתי דוגמא של נניח מעריצה שרופה של וויטני שבשבילה לא משנה מה יהיה ומה יקרה ,וויטני הכי גדולה בעולם .בשבילה ,,,אבל במציאות היום יומית ,ישנם כמו לאקישה עוד לא מעט שעושות מוויטני פורפרה ,כנ'ל גם לגבי אהובינו אלביס . אבל אלביס ניהיה אגדה -וזה תמיד יישאר כך.

דניבויss

New member
דוגמא מה שפרסום עושה

יש הרבה אומנים זבל ,,אבל עצם זה שהם התפרסמו זה כאילו נותן להם לגיטימציה והופך אותם למשהו גדול עם אילה מעל הראש . הפרסום ויחסי ציבור וכל מה שמיסביב עושים הרבה מאוד רעש בכל נושא בעולם .ופתאום גם משהו קטן ודפוק יכול להיות ענק ומשפיע . הכוונה שגם דברים בניגוד לאלביס ,גם דברים גרועים מתפרסמים וניהים כאילו משהו מיוחד.

tcbelvis

New member
לצערי דני אתה מתפרץ לדלת פתוחה

נתחיל מכך שאלביס תמיד טען היה לי רק מזל.אלביס תמיד טען היה לי מזל.ושוב אתה מתעקש לא להבין כי החשיבות של אלביס היא היסטורית.הרי ידוע כי בהתחלה חשבו כי הוא בכלל זמר שחור עד ההופעות בT.V בשנת 56 מעבר לכך אומנם היתה מערכת יחצנית אבל הדברים רלבנטים גם לסינטרה וגם לקרוסבי ולכל זמר בעבר.להבדיל מהיום שאין תוכן בזמרים רק פנים יפות. גם לענקי התרבות שלנו כמו שמוליק קראוס אריק אינשטיין ויהודה פוליקר היתה מערכת יחצנית אבל עדין עומד מאחורי זה אומנים בחסד.בסופו של יום המשקל של זמר הוא להיות רלבנטי לאורך זמן ולא להיות איפזודה חולפת כמו רובם . אותם אלו שעומדים לאורך זמן [כמו אלטון גון או לנון או סינטרה ] הם למעשה הטובים ביותר.נכון היו זמרים גדולים מאלביס היו כותבים גדולים מאלביס.אבל דבר אחד אין עוררין אין ולא יהיה אף אומן שהישפעה על המוסיקה כמו אלביס ושוב להסביר לנו עד כמה יש מוכשרים מאלביס זה להתפרץ לדלת פתוחה.ואני עדין לא מבין באמת ובתמים אם הדעה שלך על אלביס היא לא טובה מדוע לכתוב את זה בפורם אלביס .תבקש מתפוז לפתוח פורום זמרים גדולים שאתה אוהב בה תביע את דעתך המיקצועית מעבר לכך תבין זה לא לענין ליחס למוסיקה מיקצעיות לא מדובר במתמטיקה שהיא מוחלטתת .מדובר במוסיקה ומוסיקה היא דבר שקשור לנפש.אני מודה שאני מסכים עם חלק גדול של דבריך ובאמת אתה מנסה להפוך את הפורום למקום יותר מענין מאשר רק לעלות תמונות .אך דני תבין שאתה מזלזל במוסיקה שאדם אוהב אתה למעשה מזלזל בנפש והאיש שבו .ואני מבין שזו לא הכוונה שלך אבל זו בהחלט התוצאה גוד שאבס

דניבויss

New member
נכון זאת לא הכוונה לחלוטין ,,זה התח

התחיל כשיפית כתבה משהו ,ואני חשבתי שהיא כותבת לגבי החקיין ,והיא חשבה שאני כתבתי לגבי אלביס .ואז זה ניגמר . אז ניכנסה נילי ,והדליקה זאת . כמו ילד בן 5 זאת לא ממש העלבה ,האמת שכך רוב המעריצים השרופים ,חושבים כמו שנתתי דוגמא ש-x הזמר או זמרת הגדולים בעולם , ואז ניכנס/ניכנסת לכוכב נולד האצריקאי נניח כמו לאקישה והופכת מבחינת קול את הרבה מהמפורסמים לכלום -מבחינה קולית . הכוונה שלי ואני מבין גם את מה שאתה כתבת יוסי ,והרי אני אוהב את אלביס מלפני 33 שנה לערך ,הכוונה שלי שיכול ולא רק יכול יש ויש ויש בכל מיני מועדוני לילה בחול זמר כזה או אחר שאפילו קולו של אלביס הענק לא מהווה פונקציה עבורם ועושים ממנו פורפרה . הכוונה שהיציאה אחד הקולות הגדולים בעולם והגבוהים ,,זה משפט שפשוט הוא ללא שום בסיס ,וייחסתי אותו להתלהבות יתרה מבלי שחושבים טוב על המשמעות . אבל אני בהחלט מבין אותך את מה שכתבת גם ,וגם אתה בעצמך אומר שאלביס אמר שהיה לו הרבה מאוד מזל ,זאת אומרת שהוא היה מודע שהוא לא הזמר הגדול ביותר עלי אדמות ,אולי מאלה שהשפיעו ביותר ,,,יש הבדל בין שני הדברים -כמו שגם אתה אומר וכותב שבת שלום

natdevir

New member
אתה צודק !!!!

דני מזמן רציתי להעיר לך שזה פורום שמוקדש למלך ולא לטום ג'ונס כל פעם שאתה משאיר הודעה אתה מזכיר את ג'ונס כאילו הוא הכי הכי והוא לא!!!! מדובר בזמר בלדות יבבן עם קול מעולה וחסר אישיות אין מה להשוות אותו למלך מכל בחינה , אלוויס ( לפחות האלוויס שאני אוהב האומן והמהפכן המדהים של שנות ה50 סוף ה60 נניח עד 73 ' למרות שגם בסופו היו שירים מדהימים כמו WAY DOWN .את אלוויס המלוקק של שנות ה60 אני לא סובל ) חולל מהפכה מוזיקלית , חברתית , תרבותית , שלא היתה לפניו כל ההתפתחות ביחס למוזיקה לסאונד , לנושאים שלא נגעו בהם מקודם ,לנושאים חברתיים ,ללבוש , לא היתה מתקיימת ללא אלוויס פרסלי "ומהפכת הצעירים" שלו במחצית שנות ה50,לאלוויס היה הכל , מראה, תוכן ,אישיות, (מה לג'ונס אין ותסלח לי מאוד)ועובדה שכל אומני הרוק הקלאסיים מהביטלס והסטונס , דרך בואי , לד זפלין ,הדורס , ושות' ,הושפעו ממנו, וגם היום המלך רלוונטי ופונה לדור הצעיר , שמאס בתופעת בריטני איחס ודומיה , אתה יכול להראות לי מישהוא מהדור הצעיר שאוהב את ג'ונס ? לא נראה לי

למעלה