הודעה רצינית -יפית לגבי מה שכתבת וה
והגבתי בצורה אמיתית תמימה ואפילו עם הומור . זה שתמיד ישנם גורמים אחרים שמנסים להתסיס ,זה תמיד היה . דווקא מאחר שאני מהתחום המיקצועי ,אני מודע להרבה דברים והרבה יידע שרוב האנשים לא . למשל ליאורי החמוד שיש לו ידע עצום בהקלטות תאריכים שמות וכו....מישהו חושב או כותב לו שהוא מתרברב או שחצן ,,,לא ,כי זה דברים שהוא יודע בוודאות ואין מה להתווכח על זה . מה שכתבת יפית אפילו לגבי אלביס ,זה כמו נניח שמישהי שמטורפת על וויטני יוסטון תיכתוב שזאת הזמרת הגדולה בעולם ועם הקול הכי מדהים חזק וגבוה ,ואז פתאום מגיחה לה בחורה עלומת שם בכוכב נולד האמריקאי ,שמנמונת ולא ממש הכי חתיכה ,+ילדה קטנה ועובדת קשה למחייתה ,והפלא ופלא ,היא פותחת את הפה והנה ,יש לה יכולת שעושה גם מקולה של וויטני יוסטון פורפרה בריבוע -הכוונה ללאקישה . כך שתיהי בטוחה שיש במועדוני לילה שונים בעולם (אני לא כותב על עצמי כרגע)בהמבורג או באטלנטיק סיטי או בסידני או במקהלת כנסיה בארקנסו ,בחורים /זמרים עלומי שם ,שברגע שהם פותחים את הפה ,גם אלביס הענק נישמע נער מקהלה לידם ,הם אבל רובם יישארו כנראה עלומי שם בחייהם . אלביס הוא לא היה הזמר ולא יהיה הכי גדול וענק ,בהחלט מבצע נהדר ,אבל היה לו טונה של מזל ויד הגורל שיחקה תפקיד חשוב ,הוא היה במקום הנכון ברגע הנכון --לזכותו היה גם מראה טוב וקול בהחלט טוב ,אבל אם קולונל טום פארקר לא היה קונה את החיוזה שלו ודוחף אותו ,אלביס היה נישאר עלום שם עד יום מותו . מכונת הפירסום ויחסי הציבור והדחיפה של האמרגן וכל המערכת המשומנת מסביב הם תמיד לפחות 80% מהעינין .היה לו + שהיה לו גם קול טוב ומראהוברגע הנכון ,השתלבות של כמה אלמנטים שחברו יחדיו .אבל לבטח לא הקול הגדול או מהגדולים בעולם . אבל כמו שנתתי דוגמא של נניח מעריצה שרופה של וויטני שבשבילה לא משנה מה יהיה ומה יקרה ,וויטני הכי גדולה בעולם .בשבילה ,,,אבל במציאות היום יומית ,ישנם כמו לאקישה עוד לא מעט שעושות מוויטני פורפרה ,כנ'ל גם לגבי אהובינו אלביס . אבל אלביס ניהיה אגדה -וזה תמיד יישאר כך.