טרנטינו עזריאלי...

aשרון

New member
טרנטינו עזריאלי...

שלום לכולם,
הרגע נתקלתי בדף הפייסבוק של 'טרנטינו' , מסעדה איטלקית בעזריאלי.
האן מישהו/מישהי כאן היו שם וממליצים ללכת?, הפיש אנד צ'יפס שלהם נראה טוב.

לדעתי הם צריכים לפתח יותר את דף הפייסבוק שלהם: להביא ביקורות כתובות של סועדים, יותר סרטוני וידאו, תפריט מלא כולל מחירים, יותר פרטים על המסעדה.
[URL]https://www.facebook.com/טרנטינו-עזריאלי-404638276400910/[/URL] timeline

החתולית

New member
מסעדת מזון מהיר

שאמורה להיות איטלקית, אבל מגישה פיש אנד צ'יפס. לא יודעת מה הקשר שלה לרשת טרנטינוץ.
&nbsp
בכל מקרה, לא הייתי מצפה מהמסעדה לגדולות ונצורות.

pix37

New member
אנו מתעניינים יותר בביקורת מסעדות מאשר ביקורת דפי פייסבוק

aשרון

New member
יקירתי המעצבנת שלום..

הבאתי כאן נושא לשיחה על מסעדה ובקשה לביקורת עליה ממי שהיה ואכל בה.

זה שאזכרתי את דף הפייסבוק של המקום וציינתי במה לדעתי צריך לשפר בו, זה כי גם הוא חלק מחווית הלקוח היום. זה חלק ממה שעושה את חווית הלקוח ליותר טובה, נותן לו מידע לגבי העסק ואיך הוא פועל, ועוזר לו להחליט אם לנסות את המקום או לא. זה חלק מפרסום העסק, וחלק חשוב בחווית הלקוח, בגלל זה ציינתי זאת.

אז אנא ממך אל תתנשאי.

pix37

New member
א. מה גרם לך לחשוב שאני אישה ? ב. כזה אני מתנשא

ג. אם אתה בוחר את המסעדות שאתה הולך אליהם לפי דף הפייסבוק שלהם - "כחלק מחווית הלקוח" אתה באמת לא בפורום הנכון. אנחנו עוסקים ודנים באוכל ובשרות לא בהגדרת עמודי פייסבוק ועיצוב "חווית משתמש".

aשרון

New member
היי גבר...

אתה באמת חושב שאני בפורום הלא נכון?
חווית לקוח לא מסתכמת רק באוכל שמגישים ובשרות המלצר.

זה יידוע לגבי מחירים, יידוע לגבי מה מגישים, יידוע לגבי אווירה, שעות פתיחה וסגירה, שעות עומס, דרכי הגעה, כמות הכלה של לקוחות, האם יש בנוסף מנות צמחוניות/טבעוניות וכו' וכו'.

פייסבוק הוא רק פסיק ממכלול המקורות שאפשר לדלות מהם מידע בנוגע למסעדה מסויימת שרוצים לבקר בה. העלתי את הנושא הזה של הפייס כי אני חושב שהוא ראוי שיחה.

pix37

New member
מרתק - אבל אנחנו לא עוסקים בזה

אנחנו לא עוסקים במיידענות, עיצוב אתרים, פקקי תנועה, בעיות חניה ומספר הקשקשים על הראש של הטבח.

אם אתה חושב שיש לך נושא שקשור בעקיפין לפורום ויעניין אחרים
חכה ליום שלישי ותעלה אותו בשרשור הייעודי, כפי שאתה בוודאי זוכר כי קראת את כללי הפורום בעיון, לפני התחלת להציף ולריב עם אנשים.

salo22

New member
אני איבדתי אותך בעזריאלי

שממה קולינארית, מקום מוזר. אגב פיקס הוא כנראה זכר, כנראה כמוך, מעליב הקטע הזה שלך להניח שכולנו פה נשים
עצב

aשרון

New member
וואלה, בואו נמשיך עם הויכוחים..

אז הנחתי שזו אישה מה הביג דיל, זה אינטרנט פה, לא פנים מול פנים, ותפוז היא פלטפורמה אנונימית לא כמו פייסבוק. ואתה בכלל רושם "כנראה זכר", זה מראה שגם אתה לא יודע מה המין של פיקס, אז מה אתה מעיר בכלל.

pix37

New member
לחיצה על הניק של כל אחד -תגלה לך כיצד הוא הגדיר את עצמו

(בדיוק כמו בפייסבוק שאתה מתיימר להכיר).
אתה לדוגמא הגדרת את עצמך כגבר בן 37 מאזור הצפון (רק מזכיר למקרה ששכחת - אתה יודע עם כל הניקים האלה ...)

למעלה