טרנזיט/תחזית

• פותח הנושא 5amir
  • פורסם בתאריך

5amir

New member
טרנזיט/תחזית

שלום לכולם
אני חדש בפורום, אני מנסה לעשות תחזית לחצי שנה דרך astro.com לא תחזית של טבלאות אילה בפורמט של מפה אבל מישום מה ללא הצלחה .
מישהוא מכיר אולי עוד אתרים שניתן לעשות את זה או אולי מהניסיון שלכם אייך להגדיר בשביל לראות מפת טרנזיט ?

אודה לכם על כול עזרה בכוון .
אמיר

um1111

New member
הנחיות למפת טרנזיט

שלום אמיר,
באתר astro.com כנס ל extended chart selection, ללחוץ על add new person ולהכניס פרטים (שם, תאריך לידה....) ללחוץ המשך ולבחור ב Please select the type of chart you want: את natal chart and transits
מקווה שזה יעזור,
UM

5amir

New member
כניראה שאני מבלבל בין דברים

אני מחפש דרך לעשות מפת תחזית לא לפי אדם מסויים אילה לראות את מצב השמיים הנוכחי וההיתקדמות בשבועיים חודש הקרובים אבל לא ברור לי איזו סוג של מפה אני מחפש

לפני שנים מישהוא שלמדתי אצלו הסביר לי פשוט פרח .
אני לא בטוח אם זה טרנזיט או פרוגרשן או משהוא אחר .
אשמח על כול עזרה וכוון ואולי המלצה על ספר בעיברית בנושא .

תודה מראש .

אמיר בתכנת רקיע אפשר היה.כעת היא

כבר נסגרה (הייתה חינמית) ויש תוכנה חדשה מאותו בית יוצר ושמה "היפריון"
והיא בתשלום (שבשבילי הוא גבוה לצערי).

5amir

New member
מממממ astro.com אפשר לעשות את זה ?

אני לא יודע אפילו איזו מפה אני צריך לחפש, אייך קוראים למפה כזו פרוגרשן ?

Y. Welis

New member
הטרנזיט (מעברים) או פרוגרשן (קידומים) הם ביחס

למפה קיימת. כלומר היחס בין מיקום הפלנטות היום, למיקומם *אז*, הוא התוצאה של המפה.

אם אתה רוצה לראות את מצב השמים היום, הכנס כל שם שתרצה ובחר ב-today במקום תאריך ושעה.

5amir

New member
רק לבהירות

אז ב astro.com במקום לרשום תאריך של מישהוא לסמן שזה היום ויש מקום להגדיר עד מתי ? זא לשבוע חודש הקרוב או שזה יתן לי כבררת מחדל שנה ?

Y. Welis

New member
שוב - ביחס למה. מצב הכוכבים היום הוא זה שיראה

אם תבחר ב-today. אם תרצה עוד חודש - סמן תאריך בהתאם.

אבל בלי נקודת הייחוס של מפת הלידה, זה לא ישנה הרבה, כי המעברים הם של המצב היום, ביחס אליה.

5amir

New member
ניסיתי וניסיתי

ניסיתי לרשום את נקודת היחוס כתאריך של היום במקום הפרטים ולא ראיתי שום מקום שניתן להגדיר today ולא ראיתי שום מקום שניתן לרשום עד מתי לעשות את הטרנזיט,
רציתי לנסות חודש קדימה בשביל להבין איך להתחיל להישתכל על זה אבל לא מצאתי מקום להגדיר תאריך סיום הטרנזיט
יצאה מפת טרנזיט אבל משום מה לא ברור איפה רואים את התאריכים של ההמעברים בהתקדמות הרצף של הזמן,
זא כשיש מעבר מרקורי לבית 3 שלפני זה היה בבית 2 לא ברור איך רואים מתי היה המעבר אילה רואים שהוא היה בבית 2 ועכשיו בבית 3

בד"כ יש גם רשימה שאומרת באיזו

מעלה נמצאת כל פלנטה.
את החשבון תוכל לעשות בעצמך, בידיעת המהירות של כל כוכב.
אולי אני טועה. סליחה מראש.

הממ..

קשה להסביר על קצה המזלג, אבל: למעלה הציורים הם ציורי הכוכבים: שמש ירח מרקורי ונוס מרס יופיטר סטורן אורנוס נפטון ופלוטו. מצד שמאל - התאריכים של החודש. בעמודות עצמן - המעלות של המזלות שבהן נמצאים הכוכבים כשמידי פעם מתחלף סמל המזל בקט ן ומראה שהכוכב עבר למזל אחר. מקוה שזה עוזר לך..

5amir

New member
או קיי תודה

יעבור על זה שוב וינסה לעשות לעצמי סדר בראש אם זה .

למעלה