טרנד לחדר

שלקע

New member
טרנד לחדר../images/Emo70.gif

הקשיבו הקשיבו,
יש לי חדר נחמד כזה בצבע כחול, מיטה וחצי וכל מיני רהיטים, אבל אני חושבת שהוא קצת משעמם. אני רוצה להוסיף לו משהו- אבל אין לי מושג מה! אני רוצה שיהיה לו סגנון.... איזה?! איזה חדרים יש לכן?

the mush

New member
לי פעם היה חדר יפה...

אנחנו ממש עיצבנו אותו, עם מעצבת מקצועית והכל. אבל אז שעברנו לפה, ברזיל, הדברים לא ממש התאימו לחדר, אז עכשיו הוא סתם מעפן ששום רהיט לא קשור לשני.. לפי דעתי הכי כיף פשוט להזיז ת'דברים מקומות.. מה שאני לא יכולה.. ותנסי לעשות ת'חדר שלך הכי מאגניב שיש, מאגניבות שלוטט חחח..

the mush

New member
כמה רעיונות -

את יכולה לקנות מצעים חדשים, "יוצאים מן הכלל", משו משוגע כזה, כי אני בטוחה שהמיטה שלך היא משו דיי בולט בחדר, תציירי משו על הקיר, או שתצבעי, אבל כמובן על הקיר שהכי ריק. את יכולה ללכת לאיזה שוק פישפשים ולקנות דברים לחדר, יותר דברים גדולים, כמו נרות שיעמדו על הריצפה אבל יהיו גבוההים.. שטיח לחדר תמיד עוזר, תקני שטיח ככה כחול.. תחשבי פתוח.

blond ice cream

New member
אני יודעת!

תעלי תמונה של החדר שלך.. ואיי אני טובה בדברים כאלה.. אם לא תצליחי להעלות אז יש לי כמה רעיונות תעשי מה שמתאים לך.. אז ככה: |כוכב| תצבעי אותו בצבעים שונים ולא בצבע אחד משעמם אלא כמה.. נגיד צהוב וורוד.. או לא משנה.. איך שאת אוהבת.. |כוכב|תשני מקומות בחדר! |כוכב|תחליפי וילונות |כוכב|תדביקי תמדבקות הזוהרות בלילה בכל מיני מקומות כמו למשל על המתג של האור או על המטען של הפלאפון או על הרמקולים במערכת.. כל מיני.. |כוכב|תצבעי את הרהיטים שלך! |כוכב|תקני רהיט חדש אבל לא גדול משו כמו מתלה למעילים או משו בסגנון.. וזה כל מה שאני יכולה להמליץ כי לא ראיתי תחדר שלך..

שלקע

New member
טודע חן, אבל אה, צקמעי, יש בעיה!../images/Emo2.gif

אנל'א יכולה לצבוע כי זה מלא עבודה ואת הצבע הנוכחי (כחול) צבעתי יחד עם סבא שלי ואני לא רוצה להרוס את זה ממש... חוצמזה, מה אני אצייר
או מי יצייר? זה כל זה מסובך... אה ושטיח כחול כבר יש לי.... זה לא אמור להעליב אני פשוט אומרת לכן את המצב שלי בקשר להצעותת שלכן

C honey

New member
לצייר זה לא כזה בעיה...|אראגורן|

+|בנחוש|
ואם את לא רוצה להעליב את סבא שלך או משו, תצבעי איתו יחד שוב!! ואת יכולה לצבוע ולקשט את הקיר בציורים, אבל לא רק זה! יש גם מדבקות לקיר כאלה... אני לא יודעת איפה משיגים אותן אבל זה נראה לי משו מ-ד-ל-י-ק!!!
ואת יכולה להוסיף רהיט לחדר שלך! הצעה: תליון רוח כזה (או איך שלא אומרים את זה...) ומה הבעיות להחליף את השטיח?? בהצלחה!

שלקע

New member
את חושבת?

כי אני אוהבת את הצבע, ואין לי בעיה לצייר עליו, אבל מי? או איפה? או מה?

blond ice cream

New member
לכי לאייס והום סנטר!

את מתצאי את מבוקשך.. זה המקום הכי מושלם לעיצוב חדרים.. יש שם טפטים מדבקות לקיר של דמויות מצוירות ועוד הרבה דברים.. רק תחפשי.. יש גם בכפר השעשועים ומדבקות זוהרות בלילה יש בכל חנות פיציפקעס..

C honey

New member
נכון!! |אראגורן||בנחוש|../images/Emo180.gif

ומי-את ועזרה ממבוגר (אמא, אבא או סבא...
). מאיפה-אילי אמרה לך מאיפה... ואיפה-בחדר שלך! דאאא...
מה-מה שבא לך!! תלכי לחנויות האלה, תבחרי, תתרשמי ותתחילי לעבוד!!..
שוב בהצלחה!!
(אילי, את לא למדת היום?)

תומסקה

New member
אז ככה... ../images/Emo175.gif

החדר שלי בצבע שמנת מעפן כזה... אבל ציירתי עליו עם שבלונות ול מיני צבעים... את יכולה גם לעשות ווש על איזה קיר אחד או משהו בסגנון... או לקנות שבלונות... <יש כמעט בכל חנות של דברי יצירה אני חושבת...> את יכולה למשל גם לקנות מין אהיל יפה בשביל לשים על המנורה... <יש באיקאה> ושז לטבול אותו בצבע מים... כדי שיקבל גוון.... נגיד כחול, או איזה צבע שבא לך... את יכולה גם לעשות פסים לאורך\רוחב בכל מיני צבעים, או בצבע אחד, איזה שמנת או לבן, שיבלוט מהכחול. את יכולה גם סתם לעשות כל מיני דברים יצירתיים על הקירות, מכירה את הלבנים האלו שבדרך כלל יש בוילות בחו"ל? הלבנים החומות האלה... את יכולה לקחת מסקנטייפ ולעשות לך תבליט על הקיר, או סתם לעשות את המלבנים האלה עם צבע... את יכולה גם לעשות מוביילים לתולות בכניסה לחדר או על מסמר באחד הקירות... ואפשר גם לקנות כל מיני דברים בשביל להדביק על הרהיטים... לי יש חיפושיות... ויש גם מין מדבקות כאלה בשביל להדביק על הרהיטים <מאיקאה> וזהו יש לי עוד מלא רעיונות אם את רוצה אז תבקשי... אנשים.... אימצתי את הגזוז!!! לא לגנוב!

למעלה