טרמפ מלך ישראל?

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
התקשורת רועשת גועשת..
כולם מתקשרים לטרמפ ומודים לו.
מודים כמובן גם לחיילי צה"ל הגיבורים.
אבל אף אחד לא אומר מילה טובה לראש הממשלה בנימין נתניהו.
ומה עם שר הביטחון? לא מגיע לו?
נתניהוא זה שעמד מאחורי כל הדבר הזה, אני חושב שמגיע לו כבוד גדול על פועלו.
אגב סמולנצ'יקים, השתיקה המביכה הזאת כבר לא תעזור לכם.
"שחרור החטופים"..
בתרגום חופשי זה עוד כמה מנדטים יפים שמנים ועסיסיים לנתניהו. ;-)
איך אמרתם: "אתה הראש, אתה אשם"..?
אז לכן, הוא עכשיו "אשם" גם בשחרור החטופים.|חיוךרחב|

evglev1

Well-known member
מנהל
התקשורת רועשת גועשת..
"שחרור החטופים"..
בניגוד לעיסקת המאה שהיה ברור שנתניהו היה שותף לניסוח שלה, כאן אין הוכחה שביבי היה מעורב בגיבוש העסקה.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
בניגוד לעיסקת המאה שהיה ברור שנתניהו היה שותף לניסוח שלה, כאן אין הוכחה שביבי היה מעורב בגיבוש העסקה.
כרגע אנחנו לא מעורים בסוד העניינים לכן אני לא ממהר להסיק מסקנות.
אני מאמין שתוך זמן קצר פני הדברים יתבהרו.
ועוד יותר יתבהרו כאשר יקימו וועדת חקירה לאומית.

Harrington

Well-known member
מנהל
בראיה היסטורית (אמנם בכפוף לשאלה מי יכתוב את ספרי ההיסטוריה), זה כנראה יהיה שונה בתכלית השוני. היום עדיין השונאים עלובים מכדי להודות על האמת (תרתי משמע מבחינת המילה "להודות"). לכשהשאלה תוצג לאנשים אובייקטיביים שאינם שטופי שנאה ורעל, הדברים מן הסתם יישמעו אחרת.

כך יקרה בין השאר פשוט מתוך הצגת אמת ועובדות. למשל, לטעון על מישהו שהצליח להביא לשחרור למעלה מ200 חטופים מתוך כ251 שהוא לא עשה מאומה לשחרור החטופים, זאת הרי סתם בדיחה עלובה שאף אדם נורמטיבי לא יוכל לקראה ברצינות. אף על פי כן, כל מחנה הרל"ב צווח כך דרך קבע. אז כאמור, כשהשאלה תוצג לאנשים אובייקטיביים שהרעל, השנאה והרצון לפלג לא אלה שמניעים את תשובותיהם והם יענו אמת עובדתית כפשוטה, גם ההיבט הזה צפוי להישמע אחרת, אין מה לדאוג.

ortodox

Active member
התקשורת רועשת גועשת..
"שחרור החטופים"..
הדברים דווקא מאוד ברורים, טראמפ הוא אבי ההסדר הזה, עשרים הנקודות שלו לא נכתבו בבלפור. לא ממש ברור מהיכן אתה לוקח את ההנחה שמדובר בתוכנית של נתניהו. גם העובדה שלולא הבין נתניהו שאין פה בקשה של טראמפ אלא הוראה, כיוון שפשוט נמאס לג'ינג'י מהמלחמה הזו על תוצאותיה הנוראות ( וכל מי נחשף לרשתות זרות וטראמפ הוא חובב טלויזיה ידוע, יידע על מה אני מדבר ), נתניהו לא היה מסכים לעיסקה שמשאירה, נכון למועד נסיגת צהל עד לקו הצהוב חלק נכבד מעזה בשליטת חמאס באין אלטרנטיבה קיימת בשטח. אז אם אתה סבור שמגיעה לנתניהו מילה טובה על שנכנע ובצדק לטראמפ, אז קבל ממני כזו. מצדיע לנתניהו על שהבין סוף סוף מי הבוס באמת. בענין אחד אין לי מחלוקת איתך, הוא יידע להפוך את התוכנית הזו לשלו, בתנאי שתצליח כמובן, את שחרור החטופים לזכותו ואת כל הסיפור הטראמפי הזה למנדטים.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
הדברים דווקא מאוד ברורים, טראמפ הוא אבי ההסדר הזה, עשרים הנקודות שלו לא נכתבו בבלפור. לא ממש ברור מהיכן אתה לוקח את ההנחה שמדובר בתוכנית של נתניהו. גם העובדה שלולא הבין נתניהו שאין פה בקשה של טראמפ אלא הוראה, כיוון שפשוט נמאס לג'ינג'י מהמלחמה הזו על תוצאותיה הנוראות ( וכל מי נחשף לרשתות זרות וטראמפ הוא חובב טלויזיה ידוע, יידע על מה אני מדבר ), נתניהו לא היה מסכים לעיסקה שמשאירה, נכון למועד נסיגת צהל עד לקו הצהוב חלק נכבד מעזה בשליטת חמאס באין אלטרנטיבה קיימת בשטח. אז אם אתה סבור שמגיעה לנתניהו מילה טובה על שנכנע ובצדק לטראמפ, אז קבל ממני כזו. מצדיע לנתניהו על שהבין סוף סוף מי הבוס באמת. בענין אחד אין לי מחלוקת איתך, הוא יידע להפוך את התוכנית הזו לשלו, בתנאי שתצליח כמובן, את שחרור החטופים לזכותו ואת כל הסיפור הטראמפי הזה למנדטים.
בגדול...נתניהו אולץ על ידי טרמפ לעצור את המלחמה
כי טרמפ חשב שכל עוד אש הקרב לא תיכבה, אין סיכוי שהוא יקבל את פרס נובל.
כצפוי הם תקעו לטרמפ אצבע בעין ולא העניקו לו את הפרס.
נתניהו אינו מעוניין להרוס את היחסים הטובים שיש לו עם טרמפ ולכן הוא "זרם" עם הדברים.
מבחינת נתניהו היינו צריכים להמשיך בתקיפה עד שנשמע את ה"קנאק"..
זה שטרמפ עצר את זה, נו.. סבבה.
נתניהו מתנחם עכשיו בכך שהוא לפחות מקבל את כלללללללל החטופים.
אבל שוב, אני באופן אישי לא שקט.
עד שהחטופים לא חוזרים, אין על מה לשמוח.
חאפלות ודרבוקות, זה רק אחרי שהם יחזרו בעזרת ה'.

ריקי זו אני

Well-known member
הכל מובן וברור...
אם את דונלד טראמפ האנרכיסטים מתעבים...והקפלניסטים מתעבים... וכל מיני מציתיםבתים של ראש ממשלה מתעבים... וממשלת ישראל וראשה רוצים שהחטופים ימותו בשבי למען הישרדות פוליטית נשארו שתי אפשרויות...
או יאיר גולן
או שחמאס דיבר עם עצמו והגיע למסקנה...

אני כביביסטית לא רואה אופציה אחרת... כי יאיר לפיד... לאאאאאאאא

למעלה