טרמפ למפגש

קוכולין

New member
טרמפ למפגש

אנשים, תגידו, מישהו מגיע למפגש מאזור השרון (כפ"ס, רעננה או הוד השרון) ויכול לתת לי טרמפ? אני מכפר-סבא ואין לי רשיון, כך שיהיה לי קשה לחזור הביתה לאחר המפגש ללא טרמפ.

אני אחרי המפגש

נוסעת כנראה, בלי נדר, לחיפה, אולי זה יעזור מישהו מוכן להסביר לי איפה זה הדר יוסף פור קרינג אאוט לאוד?

למה לך לבכות החוצה בקול רם ? ../images/Emo22.gif

פארק הירקון - מכירה ? צומת הכפר הירוק - מכירה ? אז הדר יוסף זה איפה שהוא באמצע. קוכולין, סרטוריוס רמז, שאפשר לישון אצלם - אולי תשקול ?

מתי הוא רמז!!

למה אף אחד לא מסםפר לי כלום הנה הסיבה לבכות החוצה בקול רם!!! \ולא לא יודעת איפה זה הכפר הירקו... מה, יוצא ברוקח או משהו כזה? אני לא נהג מנוסה, אני יודעת כולו ירושלים - תל אביב - חיפה....

קוכולין

New member
לצערי אני לא יכול

כי אני צריך לחזור לצבא למחרת בבוקר. אם לא יהיה לי טרמפ לא אוכל להגיע. אבל נעמי, אם את נוסעת מחיפה או באה מחיפה, תוכלי לעבור בצומת רעננה ולאסוף אותי? נראה לי שזה יפתור לי את הבעיה.

Marinette

New member
הדר יוסף

פשוט ממשיכים בשדרות רוקח ובבני אפרים (בני אפרים = ההמשך של שדרות רוקח), ומתישהו רחוב הדר יוסף, והשכונה כולה, נגלים מימין.

יום חמישי הבא, ה-25 לחודש

משמונה בערב עד שייגמר, בבית שלי ושל מרינטה בהדר יוסף. (בתחילת השבוע נציב הודעה עם הוראות הגעה מפורטות)

טרמפ ועוד

שלום רב, אני יכול לתת טרמפ מירושלים, אשמח אם מישהו יוכל לשלוח לי הוראות באי מייל (גם מה להביא) אני יכול להכין או לקנות - וכו´. מאיר

למעלה