טרמפסיטים

טרמפסיטים

מפרק את זמן .. נותן לו להתנצח מעלי נוסע בכביש המהיר .. החיים הם נסיעה ללא תכנון .. דברים שאמרת.. חלומות ששתפת .. זכורונות שעפו ברוח .. נחתו .. בזרות .. בניכור אחרים עשו בהם שימוש אז אמרת .. שאם .. המצב היה שונה נשפת שאפת .. חבקת לטפת .. צללת .. במילים .. ואולי אין אשמים ? יוצרים יקרים .. כותבים זמרים תסריטאים .. אנשים שמחליפים רעיונות ברחוב .. מועדים לתשוקה .. נכנעים לאהבה .. טועמים מהחטא .. האנושות שופטת אותכם עמדו כולכם בשורה .. איך אתם מעוניינים למות .. ? ביריה .. תליה .. התחשמלות .?. לא יש לי רעיון .. נעמיד אותם בשורה .. לבעלי השפה .. השוטפת ..תוציאו לשון .. נחתוך בעלי הכתיבה הרכה רגישה...להושיט ידיים ...נוריד להם ידים יפי התואר .. עמדו פה .. רגע .. נשחית את יופיים אתם חושבים שזה יעזור ? אבל אחד לא יוכל לקחת מחשבה ...רעיון ..גם אם הוא לא לרוחכם .. לא משביע את רצונכם .. הוא ימשיך לשרוד ... מפרק את הזמן .. נותן לו להתנצח מעלי.. החיים הם כביש מהיר.. תזהרו לא לעלות טרמפסיטים .. לא כולם כמו שהם נראים ... טולי הצבעוני .. הנודד

מחורפנת

New member
טולי - אני לא יודעת כבר....

איך להגיב . זה חזק , ציני ואומר בדיוק את מה שאתה מנסה להגיד !!!! אין ספק ... משום מה - זה פוגע ... יעל

moran.l

New member
ממש

ממש אהבתי את האנלוגיה וכה עצוב שלעיתים האנלוגיה היא מציאות. אקדיש לך שיר של רונית שחר: פעם, כשחלמתי על רגע של אושר הוא התגשם לי בקלות או כשפשוט כשאתה מאושר החלום החלום הוא מציאות.... טולי. הפסק לנדוד. הגשם את הדברים לעיל.

tairon

New member
זה שאתה...

כותב מדהים זה כבר ברור לכל עכשיו המילים והדימויים באים מהכאב והם ציניים וקרים הזמן יעשה את שלו ידידי היקר והפגיעה תחלש מחזק את ידיך שימשיכו להקליד לנו דברים יפים ..

leonori

New member
אמנם...

הציניות ניבטת מכל שורה, אך, רואים שיש לך את זה! המשך לכתוב. מקווה שתתרכך עם הזמן L

למעלה