טרמפיסט בכותרות

טרמפיסט

New member
טרמפיסט בכותרות

שמתי לב שרשימה המקוצרת של ההודעות הנבחרות בפורומים קיבל ``הגטו הוירטואלי`` מקום של כבוד. אני שמח לראות את זה שם - כי זה באמת נושא חשוב. לעומת זאת, התאכזבתי ממיעוט התגובות הענייניות. הנושא חשוב מאוד ורלוונטי. אני בכלל בעד לשנות את שם הפורום ל``דתיים-חילונים`` כדי שיהווה עוד נדבך לכור ההיתוך הישראלי, וכדי שישמש במה אמיתית להכרות מעמיקה ומפרה בין דתיים לחילונים. כולנו צריכים את זה. ואנחנו אפילו יותר מהם. תמיד אתכם, ההוא עם האצבע המושטת.

מודה ש...

אני תמיד מסתייגת מלעשות מהנושא של דתיים חילוניים באופן מלאכותי. מה יש? זה יכול להיות פורום של דוסים, ברור שכל מי שרוצה לומר משהו תמיד מוזמן (למרות לפעמים עולים פה כל מיני סוטים וכו`- נראה לי להכעיס...) חוץ מיזה תסלח לי כאן זה לא הכור היתוך האמיתי. מי שבאמת רוצה להתערות עם כולם ולא לחיות בגטו דתיים צריך לעשות את בחיים ולא לברוח לפורום... ותאמין לי שיש לי זכות לומר זאת כי אני נמצאת בקשר קבוע יומיומי עם חבר`ה ואנשים לא דתיים. ויש לי גם חברות לא דתיות ויש לי קשר מעולה עם כולםקשר של בני אדם ולא תוויות ``דתית`` ``חילונית`` פשוט כי טוב לנו יחד. בטבעיות. כי כל הגישור הזה של ``בואו נדבר``- סתם מצחיק, מי שבאמת רציני בעניין צריך לחיות את זה יומיום, במציאות ולא לברוח לקשר וירטואלי. אני גם מנסה לחשוב מה יהיה בפורום כזה של דתיים חילוניים נתווכח ונדבר על כל מיני נושאים מתנגשים או לא... אויייייייייייששששששששששששש. כאן, כשאני ממש עם הבנות ה``לא דתיות`` (מצחיק אותי שאני ככה קוראת להן, כאן אנחנו ממש אותו הדבר.) אנחנו מדברות ממש רגיל בלי כותרות ובלי ויכוחים סוחפים... ברור שלפעמים עולים כל מיני נושאים אחרים אבל זה כ``כ טבעי וכיף. אהבת ישראל הפשוטה ללא הצהרות ואידיאלים נשגבים. (אני כבר פוחדת מהתגובות הנזעמות עלי...... אמא`לה.......)

סידהרתא

New member
ההבדל בין בת לבן

שלום, ברור לחלוטין שאת צודקת בגישה הכללית אם כי ססמאות כמו ``אהבת ישראל`` וכדומה לא עושות לי את זה. למה שתקבלי תגובות נזעמות על דברים כ``כ פשוטים?? אבל פה אני רוצה להכנס להבדל שבין בנות דתיות לבנים דתיים. את לא מזוהה ברחוב או במליה החברתי שלך כ``דתיה`` באופן תמידי ובולט מהסיבה הפשוטה שאת לא הולכת עם כיפה...את לא מזוהה ברחוב כדתיה, אנחנו כן (אנחנו הבנים). ההזדהות שלך כאדם ``דתי`` מה שזה לא יהיה, (לי בכלל לא ברורה ההגדרה בעצם ברור לי שאין ולא יכולה להיות הגדרה והתחום מאוד אפור, רחכ, ואישי) היא רק בשלב השני של הקשר אחרי שסווגת כ``אדם רגיל``. יש משמעות עצומה לרושם הראשוני, לצערנו, זו מין חולשה אנושית. לכן יותר היה קל לך לכן הבנות להגיע להבנה הפשוטה הטמונה בדברייך כולל איזשהוא רצון נסתר שאכן הגבולות (הדוגמטיות) יטשטשו וינתן בטוי לדברים הרבה יותר אנושיים מהותיים וכו` (שהנם חלק בלתי נפרד גם מהזהות הדתית שלי למשל) סיד

ממש הפוך

1. את הכיפה שלך יכולים לא לראות מקדימה. כשרואים אותי או כל בת אחרת (אם היה אפשר לראות דרך האינטרנט) היית רואה שאני לבושה בצורה כזו שאי אפשר לרגע להתבלבל לשניה. אני ד ו ס י ת. מכף רגל ועד ראש. 2.בינך לבין בחור חילוני אין הרבה פעמים הבדל חיצוני. לך יש כיפה ולא אין. ביני לבין 99.99% מהבנות החילוניות יש הבדל. הוא כל כך כל כך בולט. אז אך תגיד לי שלך קשה יותר. ואהבת ישראל שמקויימת בטבעיות כל כך טבעית, היא משהו שאפילו לא מדברים עליה כי חיים אותה (התווכחתי על זה גם עם בחור שיצאתי איתו... זה כבר סיפור אחר.) כתבתי את זה כי רציתי להראות משהו. אבל גם אני לא מאמינה בסיסמאות אלא במעשים!

מיקי*

New member
אין לי מה להוסיף

מזדהה איתך במאת האחוזים - בייחוד עם הסוף.

מיקי*

New member
יישר כחך

והלואי וירבו כמותך (וכאלה שחושבים כמוך - אני כזה לדוגמא)

ו....טרמפיסט

תסביר לי ביתר פירוט מה מהות השם שלך ומאיפה הוא נלקח. (על הספר וכו`). נשמע מעניין!!!!!!!1 שגי.

טרמפיסט

New member
שגי שלי

אשמח להרחיב את הדיבור על הספר (זאת בעצם סדרה של חמישה ספרים) באי מייל ולא פה בפורום, כי זה פשוט לא מעניין אף אחד :) אם תרצי, אשמח לקבל ממך אי מייל בעניין. שלך בשעות הקשות, טרמפוש ממוש.

טרמפיסט

New member
שגי עמת הארץ :)

קודם כל, ליד ``הוספת תגובה`` נמצא ``שלח אי מייל`` או משהו בסגנון... אבל האי מייל שלי הוא [email protected] ICQ: 57302650 בהזדמנות זו אני רוצה להזכיר שכל מי שרוצה מוזמן לשלוח לי אי מייל או לתקשר איתי באייסי. שלכם עדיין, טרמפוש קושקוש.

אוי באמת

קראתי עכשיו את ה``גטו הוירטואלי``. אם אתה כל כך נגד זה אז למה אתה כותב פה כל כך הרבה. וחוץ מיזה- אתה יכול להגיד אוות הדבר על הפורום של הסטודנטים, הגרושים גרושות וכו`. זה שאנחנו כאן יחד זה לא אומר שאנחנו נגד אחרים פשוט יש לנו אולי קצת יותר נושאים והווי משותפים. זה לא ``גטו`` ומי שלא מוצא חן בעיניו אז... נראה לי שקצת הגזמת!

למעלה