טרמפים מה דעתכם

דודוש 19

New member
טרמפים מה דעתכם

בתור אחד שעוצר טרמפים וגם עוצר לטרמפיסטים בד``כ מי שעוצר זה או מזרחיסטים או מסורתים או חרדים אבל פה זה מתחלק החסידים בקושי עוצרים וזה מציאות ולמה באמת מישהו יודע?? והחרדים אם אישתו ברכב אז גם אם הוא גר לידך הוא לא יעצור ,חוצמזה מה אתם אומרים על טרמפים אתם מסכימים עם זה שאנשים מראש נוסעים בטרמפים ולא באוטובוס כדי לחסוך אני אישית לא אלא א``כ אני תקוע או שהחלטנו על טיול טרמפים,ולבנות שבנינו האם אתם נוהגות לעצור טרמפים?? תודה לכל אלה שעצרו לי עד היום אפ שתכלס אתם לא חייבים לאף אחד טובה אבל תדעו גם הילדים שלכם יזדקקו יום אחד לטרמפ וזה קורה לכל אדם אז בבקשה תחזירו תטרמפיאדה בי-ם לקדמותה ותתחילו לעצור המצב נהיה קשה שם,&סיפור על טרמפ מוזר אבשלי נתקע עם הרכב בת``א והיה חייב להגיע לבאר שבע עובר לידו ב.מ.וו אנלא יודע איזה מדבר איתו מה התקלה וכו` בסוף מעלה אותו ואבשלי רואה שהוא נוסע לשדה דב יורד מהרכב אומר לו בא אחרי עולים למטוס פרטי ויורדים בשדה תימן אם אנלא טועה בשם שזה ליד באר שבע הזוי הא?!אם זלא היה אבשלי לא הייתי מאמין ,אגב צפונים אנשאללה תיתקעו יום אחד ותבינו מזה לעצור לאחרים

אני...

נגד טרמפים, הן לבנים וק``ו לבנות. במצב של היום זה סכנת נפשות, לא אחת שמענו מקרים מחרידים שקרו כתוצאה מזה. מעבר לסכנה... בעיניי עצירת טרמפ זה דבר זול. ואני יודעת שיהיו כאלה שיחלקו עלי אבל.... זאת בכולופן דעתי.

קסמאישי

New member
אם אפשר אני נוסע בטרמפים

כבר עשיתי דברים משוגעים. כמו לעלות לטרמפ עם שתי ערבים פלשתינאים שהיו בדרך לעזה ועוד כאלה. היום אני נזהר יותר ולא עולה לכאלה טרמפים.

elinoroosh4

New member
מסוכן מאוד !!..בחיים שלי לא עצרתי טרמפ..-סקר!

מרב שאנשים כל כך "נחמדים" הם מציעים לי טרמפים!!!!!! וכמובן שאני מסרבת...אחד בא אלי : " היי ילדה בואי אני יעלה אותך לטרמפ " אמרתי לו לא אתה לא בכיוון בטח!...הוא אמר לי:" לאן את צריכה ?" אמרתי לו : " לקרית אונו " ..הוא אמר: " וואלה גם אניצ ריך לשם !!!!!! כמה אתם מאמינים לי מ1 עד 10 ?!?!?!

מקפיא

New member
בעעעע שונא טרמפים....

לא עוצר טרמפים... ולא עוצר לטרמפיסטים.... ושונא את הדבר הזה טרמפים.....

אני לא עולה לטרמפים

אלא אם כן אלו אנשים שאני מכירה. לפני שבועיים עמדתי בטרמפיאדה וחיכיתי או למונית שתעבור, או לבנאדם מוכר. לא עברו 5 דק` ועצרה לידי מכונית כסופה. נורא ריחפתי באותו הרגע, לכן התקדמתי לעבר המכונית, תפסתי בידית של הדלת והתכוננתי להכנס.. משום מה, החלטתי להרים את עיניי ליושב ליד ההגה. חשכו עיניי. ישב שם ערבי מסריח, מחייך מאוזן לאוזן. ``תעלי! אני אקח אותך ל...``, הוא נקב במקום המגורים שלי. הייתי בהלם. גם מזה שהוא עצר לי וגם מזה שהוא ניחש איפה אני גרה. נתקעתי עם היד על הידית, מבוהלת מכדי לזוז.. הוא האיץ בי לעלות. ברגע האחרון עבר מישו מוכר וקרא לי לבוא איתו. ``הודיתי`` לערבי ואמרתי לו ש``אין צורך``.. הסתלקתי משם בריצה מהירה. לכו תדעו איך זה יכל להגמר ה` ישמור... במיוחד לבחורות זה ממש מסוכן לעלות על טרמפים.. ולא חסרים סיפורים זוועתיים..

19אריאל

New member
סיפור מגנייייייב!

איזה צדיקים יש בעם ישראל זה משו... ו...תודה לכל העוצרים!

למעלה