טרמינל 1 המחודש

DRTLV

New member
טרמינל 1 המחודש

מישהו יודע מה מתוכנן בעתיד? האם גם אחרי הנחיתה יגיעו לטרמינל 1? האם מתוכנן טרקלין שם?

tzvika pick

New member
למיטב ידיעתי

הכוונה היא להפוך את הטרמינל מלא לטיסות לואו-קוסט. כולל דיוטי פרי ודלפקי צ'ק אין, כך שלא יהיה צורך להעביר את הנוסעים הנכנסים או היוצאים לטרמינל 3.
אמור להיות טרקלין גם שם.

DRTLV

New member
מה עם נחיתות?

אם מישהו בא עם רכב ומחנה בטרמינל אחד אז לא נעים לחזור מטרמינל שלוש.

Yuval I

New member
טרמינל 1 מיועד לטיסות יוצאות בלבד

לפחות לתקופה הקרובה.
&nbsp
אין עדיין הכנות לחידוש אולם הנוסעים הנכנסים.

easyJet

New member
מה ?!

לא ניסחת נכון את השאלה או שאני לא הבנתי אותך

היו נחיתות בטרמינל 1 כמו ההמראות לאחר הפתיחה המחודשת. כל LOW COST יעבור לטרמינל 1 כמו שנכתב, חניה יש ליד טרמינל 1 ומלא, אני חושב שמחירי החניה יעלו בהתאם לקראת הפתיחה של הטרמינל, בכל מקרה. חניה בטרמינל 3 עולה פי כמה וכמה. אז אם אתה טס עם LOW COST אתה מחנה בטרמינל 1 ומן הסתם אתה חוזר גם לשם. האם הבנתי נכון ?

luckydude

Active member
רש״ת מאוד לא ברורה בעניין (כנראה בכוונה)

אם אחרי ה״חידוש״ נוסעים נכנסים בטיסות לואו קוסט יוסעו לטרמינל 1 או לטרמינל 3 בשביל ביקורת הדרכונים ואיסוף כבודה.
&nbsp
מה שהם אמרו עד כה בייחס ל״חידוש״ התייחס רק להליך נוסעים יוצאים אבל אם תשים לב תראה שאין התייחסות לנוסעים נכנסים בחומר שהם שיחררו לתקשורת.

easyJet

New member
צודק

אבל לפי ההגיון .. גם עולם נכנסים אמור להיות שם. טמטומציה לגמרי אם זה לא מה שיהיה. יש מיקום מתאים (עולם בקורת גבולות וקבלת כבודה וכו'.

tzvika pick

New member
השנה ייפתח להמראות בלבד

נחיתות ימשיכו לעבור דרך טרמינל 3.
רק בשלב הבא (ככל הנראה בשנה הבאה) ייפתח טרמינל 1 גם לטיסות נכנסות.
אל תשאל אותי למה, גם לי אין מושג מה ההיגיון. אני מניח שהמהלך הזה נועד לפזר את העומס על דלפקי הצ'ק אין בטרמינל 3. בגלל העומס חלק מהדלפקים עברו לקומת הנוסעים הנכנסים וזה לא הכי מתאים, בנוסף כל חברות התעופה החדשות שמתחילות לטוס לשדה דורשות עוד ועוד דלפקים כך שהדרך הכי נוחה היא פשוט להשתמש בטרמינל הישן.

לגבי הרכב יש שאטל לחניון לטווח רחוק גם מטרמינל 1 וגם מטרמינל 3 אז זאת לא בעיה.

luckydude

Active member
מאז ומתמיד היו דלפקי צ׳ק אין בקצוות של קומת הקרקע

של בית הנתיבות בטרמינל 3. זה לא חידוש.
&nbsp
אגב, בית הנתיבות תוכנן מראש כך שניתן להרחיבו לצדדים אבל בנתיים רש״ת מעדיפה להשקיע בטרמינל 1 במקום.
&nbsp
השימוש בטרמינל 1 נובע כנראה לא רק ממחסור בעמדות צ׳ק אין אלא גם במגבלות גודלו של איזור בידוק כבודת היד בטרמינל 3. בשנה הבאה אמורים להתחיל להרחיב את האזור הזה (העבודות יימשכו כמעט שנתיים).
&nbsp
אני מניח שייתרון מסויים בכך שימשיכו להשתמש בטרמינל 3 לטיסות נכנסות זה שמי שהגיע לנמל ברכבת לא יצטרך להשתמש בשאטל כדי להגיע לתחנת הרכבת בטיסה בחזרה.

למעלה