טרםטרםטרםםםםם

טרםטרםטרםםםםם

סתם היה לי חשק להכנס כניסה דרמטית כדי שתשימו ב אלי חיחיחי אז ככה עברתי על הדפים שלא הייתי ואני חוזרת לשאלה של מיכלי ק-ש א. תמיד את יכולה לשאול ו99% אני עונה אין לי מה להסתיר ואצלי כולםםםםםםםםם יודעים שאני בטיפולי פוריות. אז ככה אני כבר 8 שנים (לפני 8 שנים הייתי בהריון טבעי והיתה לי גרידה כי בשבוע ה-8 לא מצאו דופק כששבוע לפני כן היה דופק) ומאז כבר ברציפות של 5 שנים אני בהפריות פלוס הזרעות וכל מה שתרצי. עברתי 18 הפריות שמתוכן 3 לא החזירו לי עוברים כי החכמולוגים במאיר ושאף אחת לא תעז לעשות שם ניסיונות החליטו אז לפני 5 שנים להגיע לבלצוסיסט ניחא וכמובן שאז לא היו סרומום טובים ומפותחים למדי כדי להשאיר את העוברים היפים שלי במעבדה כל כך הרבה ימים אז הקביעה היתה שאני "דפוקה" וכך גם הביציות שלי ושאין לי סיכוי להריון נו טוב עד עכשיו הכל נכון עדיין הריון . ועכשיו טרמטרממממ אני כבר שנה באיכילוב ואם תשלמו לי מיליונים אני לא עוזבת
כי אני אצל הרופא הכי טוב בעולם., אני בת 36.5
סתם ממש לא מזיז לי כי אני מרגישה ילדונת. אההההההה התעייפתי אז בקיצור התחלתי את הטיפול אתמול דקפפטיל 0.1 והיום אני מתחילה מונוגון 4 אמפולות אייייייי אבל אבי היקר שלי המזריק הכי עדין בעולם שאני לא מרגישה אפילו בטוסיק. וביי דה ווי אני לשם שינוי במצב רוח נהדר כך שבנות הפסקה של 4 חודשים עושה רק טוב. ככה אני כל פעם שבאה למשרד של אבי אז אני מתעדכנת אחורה אבל אם למישהי באה לדבר איתי בטלפון המס הוא 09-8353249 בשמחה. מחר אני באיכילוב לדם בבוקר ונראה איך מתקדמים. אז לילה טוב בינתיים עד לפעם הבאה נורה.

עמית@

New member
נורה דארלינג- איזה כיף זה להתחיל

טיפול, לדעת שאחרי כל כך הרבה זמן את מתחילה מחדש והפעם די- גמרנו. בטח נתראה באיכילוב - אני מתחילה עכשיו פרוטוקול להחזרת מוקפאים אחרי 2 הפריות שם- אם אני אראה אוצך אני אגש להגיד שלום
כיף לך שאבי מזריק פרטי
יוסי שלי לא מוכן להתקרב עם מזרק לבשרי הענוג כך שאני מחוייבת להתקרב ואף לדקור אותו בעצמי. לא נורא אז המון בהצלחה עמית

ידהידהידה (מסיינפלד)

וגם אני מרגישה ילדונת בגיל 41. סחתיין על האופטימיות - מחכים איתך להתקדמות משמעותית. בהצלחה

עידית ד

New member
איזה כייף ../images/Emo45.gif

גם אני אחרי 4 חודשים של הפסקה וזה באמת מביא את החשק לתחילת טיפולים משב אופטימיות מסחרר יוצא מהמילים שלך ישר ללב שלי - ממש כייף לקרוא את המילים שלך שיהיה לך המון בהצלחה ויאללה עבר מספיק זמן לא?! .... אז אני מבקשת הפעם זה הפעם! עידית * שעשית לה הרבה חשק להתחיל כבר ושלא מצליחה לזרז את הימים עד ליום א´ כדי ללכת לאיכילוב בפעם הראשונה *

מיכל ק-ש

New member
טריםטרם

הי נורה, אולי נפגשנו אתמול בלי לדעת. גם אני הייתי באיכילוב (עברתי שאיבה). את סוחבת אחריך סיפור סיפור, אבל טוב שהגעת לאיכילוב (גם אני ממש שמחה שאני שם) וטוב שאת מרוצה מפרופ´ עמית ואולי זה יהיה הסוף לתלאותיך. מחזיקה לך אצבעות שזה יהיה הטיפול האחרון. בהצלחה!

למעלה