טרי טרי! היום הייתי בטיילת של יפו, וצילמתי קצת... תמונה ראשונה - קו החוף של ת"א!
K kyle New member 7/12/02 #1 טרי טרי!../images/Emo6.gif היום הייתי בטיילת של יפו, וצילמתי קצת... תמונה ראשונה - קו החוף של ת"א!
D DerBleistift New member 9/12/02 #10 מאד יפה. תמונת סקיילין גדולה! ממש יפה! ואגב, בתמונת התותחים, העזריאלים כמעט ונבלעים בשמיים.
D DerBleistift New member 9/12/02 #9 קייל - אחלה תמונות! אתה גדול! אפשר לגנוב אותן לאתר? ושאלה לכולם... אני ידוע כמעריץ נלהב של מגדלי עזריאלי. אך הביטו עד כמה הם נפלאים במבט מרחוק. הם נראים כ"כ לא אמיתיים, כמו איזו אילוסטרציה או תעתוע - מקסימים!
קייל - אחלה תמונות! אתה גדול! אפשר לגנוב אותן לאתר? ושאלה לכולם... אני ידוע כמעריץ נלהב של מגדלי עזריאלי. אך הביטו עד כמה הם נפלאים במבט מרחוק. הם נראים כ"כ לא אמיתיים, כמו איזו אילוסטרציה או תעתוע - מקסימים!
S stan_southpark New member 11/12/02 #16 ../images/Emo6.gif מה לא ידעת אלה התותחים של סדאם!!! למה אתה חושב שהוא פיספס את המטרה שלו כל הזמן היו לו תותחים בני 100 שנים
../images/Emo6.gif מה לא ידעת אלה התותחים של סדאם!!! למה אתה חושב שהוא פיספס את המטרה שלו כל הזמן היו לו תותחים בני 100 שנים
K kyle New member 9/12/02 #15 24.2.1950 - שלג בשפלה ובגוש-דן!../images/Emo186.gif הלוואי שהתאריך יחזור!
D DerBleistift New member 9/12/02 #8 תל אביב החמודה. תמונה נפלאה, קייל, כל הכבוד! שימו לב למלון ימית, כמה נמוך שהוא נראה! שימו לה להילטון, רחב כחומה.
תל אביב החמודה. תמונה נפלאה, קייל, כל הכבוד! שימו לב למלון ימית, כמה נמוך שהוא נראה! שימו לה להילטון, רחב כחומה.
K kyle New member 9/12/02 #12 לדעתי..../images/Emo6.gif צריך לעשות דיאגרמה שמראה את הגבהים של הבניינים בחוף לפי סדר, זה צריך להיות נחמד!
לדעתי..../images/Emo6.gif צריך לעשות דיאגרמה שמראה את הגבהים של הבניינים בחוף לפי סדר, זה צריך להיות נחמד!