טרי היישר מISF

טרי היישר מISF ../images/Emo204.gif

http://www.isf.co.il/news.asp?ref=5451 תראו איזו סדרה הם מנסים להפיק! מצולמת! ותראו מי כותב את התסריט? והאין זה מגניב למדי? ומי תהיה סוזאן? והאם כריסטופר ווקן יהיה הקול של מוות? ואיך הם יעשו את האפקטים? ומי? ומה? ואיפה?

Nogmor

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

בנוסף לאלו מתכנן הערוץ גם מיני-סדרה בת ארבע שעות המבוססת על ספרו של טרי פראצ'ט Hogfather, מסדרת "עולם הדיסק"- העוקב אחר מוות ונכדתו סוזן, המנסים להציל יצור דמוי סנטה קלאוס מנסיון התנקשות. פראצ'ט עצמו כתב את התסריט, ביחד עם ואדים ג'ין, שגם צפוי לביים את הפרוייקט לא יאמן.. הוא בעצמו יכתוב את התסריט!!

ויימס

New member
הו, נפלא... ../images/Emo99.gif

אבל אני שומרת על סקפטיות בינתיים...

The Mad Hatter

New member
הא :)

איזה מגניב. כלומר, כל עוד זה רק בגדר פרויקט עתידי. אני מניחה שאני אתאזב מהתוצאה הסופית.

ויימס

New member
מה שכן, אם זה הולמרק

יש סיכוי שזה אשכרה יקרה, שלא כמו הוליווד...

אוקטרין

New member
מי מכיר אותו בכלל?

לעומתו, ג'יימס ארל ג'ונס נתן את קולו לדארת' ויידר. שגם היא דמות גבוהה, לבושה בשחור, ואנשים נוטים למות כשהיא בסביבה. זה מושלם.

Athaclena

New member
זה היה בציניות? ../images/Emo12.gif

אממ, כריסטופר לי. סארומן, דראקולה המיתולוגי, עוד מיליון דברים שאני לא מכירה? וטרי בעצמו רצה את לי והוא מדובבב את מוות בסדרה המצוירת

Nogmor

New member
כריסטופר לי!!! רק ורק הוא זה מוות.

זה פשוט מתאים, הקול והפרסונה שהוא מביא לדמות.

trillian

New member
וכמובן, דמיונו המרשים לשיח' יאסין

מוסיף לו הרבה נקודות. אה.. נו, בתור גנדלף, כן?

trillian

New member
אם כבר מוות

לא יודעת אם יצא למישהו מכם לראות את מוות, גרסת פאמילי גאיי: http://www.tv.com/family-guy/death-lives/episode/63997/summary.html אחד הדיבובים היותר מצחיקים של מוות שיצא לי לפגוש. זה אמנם ממש לא המוות של דיסקוורלד, אבל זה משעשע בצורה שונה לגמרי. מה גם שבפרק הספציפי הזה, את אמא של מוות מדובבת מיסז קוסטנזה, הידועה לשמצה. ובנוגע לג'יימס ארל ג'ונס, בסה"כ הוא גוץ שמנמן ונמוך. אמנם יש לו אחלה קול, אבל הוא גוץ שמנמן ונמוך. אה... טוב, אבל יש לו אחלה קול. ודארת' ויידר בסוף יצא נחמד! סארומן הוא סתם מנוול.

למעלה