טריקה וסוף

בזוקה

New member
טריקה וסוף

טריקה וסוף

שיחה לילית אחת מי ידע שכך יהיה? שיחה לילית אחת וכל חלום בלהות נראה חלום מתוק אלפי חלומות חלמתי ואף אחד מהם לא התקרב למציאות אחת כל כך אכזרית מציאות עולה על כל דמיון ושיחה לילית אחת הוכחה בשיחה אחת התגלתה אי שפיות אחת בינינו ואז אחרי חילופי דברים שאין בהם דבר שמזכיר אהבה אחת גדולה שיחה לילית אחת הסתיימה ב טוווווווווווווווווווווווווו

קרני

New member
ברגעים קסומים... הקול שמהעבר השני...

בלילה, כשלוחשים בטלפון מילים ושום דבר לא קיים למעט הקול הזה שמהעבר השני... אפילו קולות הלילה לא קיימים יותר. רק שניים. הקול שמהעבר השני... הרגעים הכי קסומים בשיחות טלפון - בלילה... והכי לא צפוי לסגור בטריקה לא צפוי להענות בשתיקה לא צפוי סיכום צורמני וכל מה שתואר, מלחמת ההתשה... כל מה שכתבת גם בהודעה הקודמת - מלחמה חסרת מעצורים. והכאב הזה שעולה מהכתיבה אומר לי ללחוש לך באוזן בשקט, לסיים את הכל בטריקה. טוווווו...... לימים שלווים יותר.... קרני

קרני.. יש לך עוד הצעות?

לא כי הייתי רוצה שתשמרי אותם לעצמך אם לא אכפת לך יועצי מזמור יש מלא יועצי סתם יש מלא אף אחד לא קרוב למציאות שלי או של בזוקה תודה על הייעוץ שמרי אותו לעצמך

iris-t

New member
מסטיקונת...

מסטיקונת...

הלוואי שלך ולבזוקה יהיו ימים יפים... שבהם תחוו אהבה אמיתית... כמו שלה את מצפה כל כך ובצדק... ואם שניכם מעוניינים... אז יאללה... הזמן הוא מיצרך נדיר... לשניכם בהצלחה... ותקחי דברים ברוח טובה, לאף אחד אין כוונות לפגוע בך... לכולם כאן אכפת מכולם... בלי כוונות רעות... אהבה טהורה, באמת... אז לא לקחת דברים קשה... לכל אחד יש את ההסתכלות שלו על החיים... ובסך הכל לכתוב בפורום, זה לא כל כך אישי... אז טבעי שעונים, שמגיבים... ולא כל אחד חושב כמו האחר... העיקר שתעשי מה שטוב לך... ושתראי הכל באור ורוד... החיים יפים... המון המון המון הצלחה... עם בזוקה, ועם כל אחד אחר... המון המון המון הצלחה לבזוקה... איתך, או עם כל אחת אחרת... אוהבים אותכם... להתראות, iris

קרני

New member
מסטיק עגול...

אין לי ספק שנכנסתי לטריטוריה רגישה, שכנראה שלא ממש הייתי מודעת לכמה רגישה היא... אולי בגלל שההודעות בפורום, הן הדלתות היחידות שנפתחו בפניי ואלו בלבד... לא, אין לי מושג מהי המציאות שלך ושל בזוקה, אין לי גם מושג מה מסתתר מאחורי המילים, יש לי רק אפשרות לקרוא מילים שנשלחו אל החלל הוירטואלי כדי להגיד משהו. אני כנראה שמעתי משהו אחר ממה שהמילים רצו לומר. אי לכך ובהתאם לזאת, אני מתנצלת אם דעתי שהתבססה על סמך מה שניתן לי להתבסס, לא ממש חפפה לעולם המציאות שלך או לדעתך. כחברה בפורום חשבתי כי יש לי האפשרות והזכות להביע דעתי, והשקפת עולמי לגבי ההודעות הנכתבות בפורום... האמנם טעיתי?!? היה יותר נחמד אילו היית אומרת לי מדוע את חושבת שאני טועה (אולי ניתן לפתח דיאלוג יפה שיכול להעשיר אותי ואולי גם אותך...?!?) או שפשוט היית מתעלמת לגמרי מ``יעוץ המזמור ויעוץ הסתם`` שהעזתי להביא בקול רם... אני חושבת שצריך לקחת בחשבון שלכל הודעה ישנה האופציה לקבלת תגובה, וזו, לאו דווקא חייבת להיות נעימה לאוזן או לא ממש חופפת לדעתך והשקפת עולמך. זה לא הדבר שיהפוך את היום למוצלח יותר, אך זה דבר שבהחלט יכול לפתוח ערוצי חשיבה ותקשורת בריאים. יש גם דרכים נעימות יותר לעשות זאת... ולסיום, מצטערת אם דעתי פגעה בך באיזו שהיא דרך, ואני מקווה שהכעס שאת רוחשת יעלם... שיהיה לך יום טוב, הצלחה ואושר בכל אשר תפני ותבחרי קרני

קרני

תמיד אנשים חושבים שהם יודעים פה הכל ואת כמוהם חשבת שאת יודעת הכל ויכולה לזרוק לחלל הפורום כל תגובה שעולה על רוחך אני לא כועסת כלל אני אומרת את דעתי אולי שמעת פה משהו ושם משהו אבל התמונה השלמה היא אצלינו והיא לא מה שאת חשבת או אחרים אז.. לפני שמגיבים למישהו שחושבים שיודעים הכל עליו עושים רגע חושבים גם אם זה פורום וגם אם זה לעיני כולם במקרה הזה -- לא הוא מאוד לא רצה לטרוק טלפון ודיי לי בלומר לך את זה השאר שלי ושלו ובכלל ההודעות הרשומות ממנו אליי או להפך אמנם מופיעות פה כי הוא בחר לעשות כן ואני מגיבה אך ורק לו!!!!!!!!!!!!!!! וכך גם להפך מקווה שהבנת מה שהיית צריכה להבין תודה עבור הברכות

הבה גדולה היא....

אהבה של מגע וקירבה היא אינה נגמרת או מתחילה רק בוירטואליות ושיחות טלפון אהבה אחת גדולה אינה מתחילה בהסתרת דברים או נגמרת שם אהבה אחת גדולה צריכה מימוש אחד גדול באהבה אין סודות! אין היתמהממויות הכל גלוי אוהב ופתוח אכן המציאות אכזרית אכן אמרנו דברים אני עדיין חושבת שהם נכונים אני בדרך כלל לא מיתחרטת על דברים שאני אומרת או עושה הגיע הזמן לעזוב את החלומות ולגשת למציאות

למעלה