טריפל

Gitana

New member
עדיין לא התחלתי...

אבל בהחלט מתכוונת לצפות בסדרה בקרוב

vika161

New member
אני התחלתי...

אני התחלתי לראות,ואני חושבת שהדרמה מאוד חמודה,האווירה מזכירה לפעמים את קופי פרינס.אבל בכללי דרמה טובה יחסית מעניין אותי לראות איך היא הדברים הולכים להתפתח.

giligil11

New member
ויקה, מה נשמע../images/Emo35.gif ../images/Emo24.gif

תספרי בקצרה על הדרמה, על מה מדובר, מי השחקנים ואשמח אפילו לראות תמונה. אם את לא מזהה אותי אז נפגשנו בקוריאנטיק, נעמי, המתולתלת הכי חמודה

elinoy92

New member
אני איתך..האווירה ממש מזכירה את קופי פרינס

וזה טוב,אני ממש נהנית מהפרקים,ומין היורין התגלתה בתור שחקנית לא רעה..

kiCkiC

New member
אני ויתרתי...

עד כמה שאני אוהבת את הPD אני אמנע מדרמה בה הסיפור אהבה המרכזי הוא בין אח ואחות, גם אם הם חורגים... נראה לי יותר אמין כשאחים ביולוגים שלא גדלו ביחד יתאהבו מאשר אחים חורגים שחיו ביחד... אבל שוב, דעה שלי ולפי מה שיצא לי לקרוא הדרמה די נחמדה.

lim55

New member
עוד פעם..

אח ואחות??!! איזה נודניקים הם!!! אבל אם הדרמה מזכירה במשהו את "קופי"
אז אני חייבת לבדוק אותה.

7han

New member
היי נשמע דרמה מעניית השמח לקבל עוד מידע עליה

kiCkiC

New member
עוד פעם

כי ראיתי כבר סיפור כזה ב AUTUMN TALE והנה elinoy92 אמרה שזה היה גם בעוד דרמה...

lim55

New member
one fine day למשל..

במובן מסויים גם Damo אני יודעת שיש עוד דרמות אבל כרגע אני לא נזכרת....

kiCkiC

New member
יש הבדל...

אני מדברת על סיפור לא אמין כשהאחים גדלים ביחד. אני לא יודעת מה לגבי One Fine Day כי לא ראיתי אבל לפחות לגבי DAMO
הם לא הכירו אחד את השני, לא זיהו אחד את השני בתור אחים ולכן האהבה ביניהם לא הייתה משהו מופרך ולא אמין. זו דוגמה מצויינת למה שאמרתי, שסיפור אהבה בין אחים ביולוגים שלא מכירים אחד את השני יותר אמין מאהבה בין אחים חורגים שגדלו יחד...

lim55

New member
בד"כ..

האחים תמיד הופרדו באיזה שלב ונפגשו שוב אחרי שנים..אחרת זה באמת קצת יותר מדי..
העובדה שהם לא יודעים שהם אחים מוסיפה אולי לאמינות של עצם ההתאהבות אבל, זה עדיין מרגיש מוזר...והייתי מוותרת על התענוג . בדאמו הם היו מהממים...
ולא הייתי מוותרת על התענוג. אני חושבת שזה כן אפשרי להתאהב באח חורג שגדלת איתו ביחד...אם את לא מחשיבה אותו כמו אחד...... ב- auttumn tale בעשר שנים ( או יותר..) הראשונות לחייהם הם חשבו שהם אחים אמיתיים...ואז הם הופרדו...

kiCkiC

New member
עדיין...

ב DAMO הם לא ידעו שהם אחים בכלל אז זה מובן, ב AUTUMS TALE הם גדלו כאחים ביולוגים לכל דבר אז ההתאהבות שלהם הייתה די חולנית, כי כשהם נפגשו שוב הם ידעו מי זה מי... ובגדול, אם אחים חורגים גדלים כילדים ביחד כאחים אז זה אותה החולניות של להתאהב באח ביולוגי. אתה לא יכול לגדול עם מישהו כילד ולא להחשיב אותו אח. מאותה הסיבה נראה לי מוזר גם כשבני דודים שגדלו יחד מתאהבים, למרות שעדיין הם לא אחים והטאבו כאן פחות עקרוני. אם הם נפגשו בגיל ההתבגרות ומעבר אז יש להם את האופציה של "לא להחשיב מישהו כאח", אבל בתור ילד זה בלתי אפשרי. ולפי מה שאמרתם על ONE FINE DAY... נראה לי שזה שהתאהב בה יותר מאוחר הוא השפוי בשלישיה חחחח

lim55

New member
עדיין...

סתם..אין לי ממש מה להגיד. אנחנו מסכימות בעיקרון..את רק יותר נחרצת..
כרגיל. גונג יו הוא האח החורג שהופרד בילדותו מאחותו ובזבז שנים בחיפושים אחריה..ואחרי שהוא מצא אותה...הוא גם התאהב בה. כאילו דההה.. אבל, איך הוא חתיך בסדרה הזו..חבל על הזמן.

Gitana

New member
גם ב"מדרגות לגן עדן"...

האח החורג התאהב באחותו... וכנראה שכל כך אהבו את החיבור בין השניים כי כשלוש שנים לאחר מכן הם כיכבו ב"TREE OF HEAVEN" וגם שם הם היו אחים חורגים שמתאהבים. ב- ONE FINE DAY זה היה השיא כי מצד אחד התאהב בה האח החורג שאיתו היא גדלה כשהייתה ילדה ומצד שני התאהב בה האח החורג שאיתו היא גדלה מאוחר יותר.

lim55

New member
את צודקת..

זה באמת היה קצת מוגזם..
אבל אין על גונגי..

elinoy92

New member
האמת שהקטע

של האח ואחות זה כמו בHEAVEN'S TREE אם ראית... אבא שלו עם אמא שלה וככה הם מכירים,ההורים מתים בתאונת דרכים ואז הכל מתחיל...

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gifאני רוצה לראותתתתתתת!

אבל הצבא <_<" אין מצב שאני רואה בסופ"שים~ ככה שמי שרואה,מוזמנת לספר לי כל מה שמתרחש בפרקים
[ספוילרים!
]

למעלה