טריפלדרם פלוס

deepsleep

New member
טריפלדרם פלוס

היום הייתי בסופרפארם והלכתי לקנות בפנטן והיא הראתה לי משחה של לייף שקוראים לה טריפלדרם פלוס והיא אמרה שזאת אותו דבר כמו בפנטן+ רק זול יותר כי זה ממומן ע"י הסופרפארם. מישהוא השתמש בזה? זה כמו בפנטן? תודה.

../images/Emo28.gif אני לא יודעת לגבי זה

שויקטור יגיע הוא יוכל לענות לך. אבל לדעתי פשוט תקנה את המשחה בפנטן+ למה להסתבך עם עוד משחות

JINDEVIL

New member
../images/Emo129.gif לא שמעתי על זה...

יכול להיות שזה אותו דבר,רק כמובן רשת סופרפארם מנסה להרוויח קצת כסף על חובבי פירסינגים וקעקועים והחליטה לשווק משחה דומה. אני ממליץ לבדוק פשוט על האריזה של המשחה "החדשה" אם זה אותם מרכיבים ובאותן כמויות כמו של ביפנתן פלוס.אם זה אותו דבר אז השם ממש לא משנה וכמובן עדיף זול יותר. אבל חשוב שזה יהיה אותו דבר.פשוט תבקשי לראות את שתיהן.

deepsleep

New member
הקטע שראיתי את שתיהן

ופשוט לקחת את החדש...
כתוב על זה שזה מכיל: Dexpanthenol 5% Chlorhexidine Gluconate 0.5% Vitamin A 2,00 IU/g העתקתי את זה מהעלון הזה שיש בפנים וכתוב על המשחה שזה קרם טיפולי במקריםן של כוויות קלות, אדמוימיות ועור מגורה. אין לי בפנטן בבית אז פחיז מישהוא יכול להגיד לי את החומרים שזה מכיל? כתוב את זה גם על השפורפרת עצמה... תודה.

misplaced

New member
../images/Emo221.gif1G של בפנטן+מכיל:

DEXPANTHENOL HCL 50MG CHLORHEXIDINE HCL 5 MG אין לי את העלון, זה מופיע על השפופרת על פניו נראה שההבדל היחיד הוא בויטמיןA

קרניjack

New member
תודה על הבדיקה

לפי מה שאני רואה זה אותו דבר..כמעט... ולא נראה לי שתוספת של ויטמין היא קריטית...

Perfect sense

New member
עזוב אותך

משום מה יש לבתי מרקחת ניסיון לדחוף לך משחות שאתה לא צריך\ לא המשחות הנכונות. הלכתי לקופת חולים לבית המרקחת: אני: "שלום, יש לכם בפנטן+?" רוקחת: "כן, אבל שינו לזה את השם" *משיטה לי משחה שכתוב עליה שהיא נגד כוויות* אני: "כתוב שזה שונה לגמריי" הרוקחת: "אתה רוצה את זה?" אני: "חח" והלכתי. יום אחרי זה פשוט הלכתי לסופרפארם וקניתי בפנטן+...

למעלה