טרילילי

טרילילי ../images/Emo15.gif../images/Emo202.gif

-מה אתה חושב(בכמה מילים) על... 1.דיאטה: 2.כדורגל: 3.רגשות: 4.כלבים: 5.תכונת הצביעות: 6.אביב גפן: 7.אנשים שהם יותר מידי טובים וישרים: 8.פרחים: 9.המושג "אושר": 10.המשחק "שש בש": -זה או זה: 1.שלמה ארצי או דניאל סלומון? 2.אושר או אהבה? 3.פורומים של וואלה או של תפוז? 4.תכלת או אדום? 5.גידי גוב או ברי סחרוף? 6.מה עדיף-חכמה או טוב לב? 7.איזה דמויות אתה מעדיף בסדרות-הדמויות הטובות,או הדמויות הרעות? 8.חביתת ירק או חפיסת שוקולד פרה? 9.תקופת הילדות או הבגרות המאוחרת? 10.סלט ירקות,או סלט פירות(כששניהם במיטבם!)? -שאלות כלליות: 1.ספר בקצרה על רגע מיסטי ומוזר במיוחד,שקרה לך במהלך חייך: 2.תחשוב על הדמות הכי מרשעת שראית אי פעם בסדרה או סרט.תשווה את אותה הדמות לאדם הכי רע שיצא לך לראות במהלך חייך-מי רע/ה יותר? 3.נסה לדמיין לך בראשך את שחקן הכדורסל הכי טוב שאתה יכול לדמיין.האם הוא טוב יותר ממייקל ג'ורדן? 4.איך המרגש אצלך בזמן האחרון? 5.ספר בקצרה על החלום הכי טוב שיצא לך לחלום עד היום: 6.ספר בקצרה על חלום מפחיד שחלמת: 7.האם אתה אוהב את עצמך? 8.תן 5 מאפיינים שאתה הכי אוהב בעצמך: 9.תן שניים/שלושה מאפיינים שאתה הכי פחות אוהב בעצמך? 10.תן רשימה של 10 השירים שאתה הכי אוהב בעולם(כמובן,רק אם אתה יכול להכריע מה הם 10 השירים האהובים עליך ביותר):

../images/Emo186.gif

-מה אתה חושב(בכמה מילים) על... 1.דיאטה: שאחרי שמרזים,חיבים לשמור על אכילה ומשקל נכון בשביל לא להשמין בחזרה 2.כדורגל: לא אוהבת. 3.רגשות: כל רגע זה משתנה 4.כלבים: לא אוהבת. 5.תכונת הצביעות: שונאת!!!!! 6.אביב גפן: מלך!! תותח! 7.אנשים שהם יותר מידי טובים וישרים: צריך להיות טובים,אבל במידה הנכונה,שלא ינצלו. 8.פרחים: רומנטי :) 9.המושג "אושר": שיגיע כבר. 10.המשחק "שש בש": מזכיר לי את סבא שלי ז"ל -זה או זה: 1.שלמה ארצי או דניאל סלומון? שלמי ארצי בלי שום ספק 2.אושר או אהבה? אושר 3.פורומים של וואלה או של תפוז? פורומים של תפוז 4.תכלת או אדום? אדום 5.גידי גוב או ברי סחרוף? ברי סחרוף 6.מה עדיף-חכמה או טוב לב? טוב לב 7.איזה דמויות אתה מעדיף בסדרות-הדמויות הטובות,או הדמויות הרעות? הדמויות הטובות 8.חביתת ירק או חפיסת שוקולד פרה? חפיסת שוקולד פרה 9.תקופת הילדות או הבגרות המאוחרת? תקופת הילדות 10.סלט ירקות,או סלט פירות(כששניהם במיטבם!)? סלט ירקות -שאלות כלליות: 1.ספר בקצרה על רגע מיסטי ומוזר במיוחד,שקרה לך במהלך חייך: לא יכולה לספר לצערי.. 2.תחשוב על הדמות הכי מרשעת שראית אי פעם בסדרה או סרט.תשווה את אותה הדמות לאדם הכי רע שיצא לך לראות במהלך חייך-מי רע/ה יותר? הדמות בסדרה 3.נסה לדמיין לך בראשך את שחקן הכדורסל הכי טוב שאתה יכול לדמיין.האם הוא טוב יותר ממייקל ג'ורדן? לא 4.איך המרגש אצלך בזמן האחרון? נחמד..לא משו. 5.ספר בקצרה על החלום הכי טוב שיצא לך לחלום עד היום: שאני והחברות שלי מאושרות,וגרות לבד! בלי הורים. 6.ספר בקצרה על חלום מפחיד שחלמת: שרותי מתאבדת :((((( אני ימות אם זה יקרה חס וטלילה 7.האם אתה אוהב את עצמך? לא 8.תן 5 מאפיינים שאתה הכי אוהב בעצמך: קשובה,אוהבת לעזור,בישנית,לא צבועה,אומרת הכל בפרצוף. 9.תן שניים/שלושה מאפיינים שאתה הכי פחות אוהב בעצמך? לא נפתחת לאנשים,סגורה יותר מידי בבעיות שלי. 10.תן רשימה של 10 השירים שאתה הכי אוהב בעולם(כמובן,רק אם אתה יכול להכריע מה הם 10 השירים האהובים עליך ביותר): יש הרבה מידי. אינלי כוח

דנטל

New member
טרילילה

מה אתה חושב (בכמה מילים) על... 1. דיאטה: מיותר 2. כדורגל: משעמם 3. רגשות: מעיק 4. כלבים: יכול להיות חמוד 5. תכונת הצביעות: רע 6. אביב גפן: הכל בסדר, רק שלא ישיר 7. אנשים שהם יותר מידי טובים וישרים: זה מעולה, רק שלא יתנו לנצל אותם 8. פרחים: מסריח 9. המושג "אושר": אחד המועדפים עלי 10. המשחק "שש בש": לא נעים, אבל של ערסים - זה או זה: 1. שלמה ארצי או דניאל סלומון? דניאל 2. אושר או אהבה? אושר 3. פורומים של וואלה או של תפוז? תפוז 4. תכלת או אדום? אדום 5. גידי גוב או ברי סחרוף? גידי 6. מה עדיף - חכמה או טוב לב? חכמה ואם זו באמת חכמה, אז היא מנותבת למקום טוב 7. איזה דמויות אתה מעדיף בסדרות - הדמויות הטובות, או הדמויות הרעות? טובות 8. חביתת ירק או חפיסת שוקולד פרה? חביתה 9. תקופת הילדות או הבגרות המאוחרת? בגרות 10. סלט ירקות, או סלט פירות (כששניהם במיטבם!)? פירות - שאלות כלליות: 1. ספר בקצרה על רגע מיסטי ומוזר במיוחד, שקרה לך במהלך חייך: הרבה דברים עם חצישני שלי 2. תחשוב על הדמות הכי מרשעת שראית אי פעם בסדרה או סרט. תשווה את אותה הדמות לאדם הכי רע שיצא לך לראות במהלך חייך - מי רע/ה יותר? הדמות 3. נסה לדמיין לך בראשך את שחקן הכדורסל הכי טוב שאתה יכול לדמיין. האם הוא טוב יותר ממייקל ג'ורדן? לא יודעת 4. איך המרגש אצלך בזמן האחרון? אחלה 5. ספר בקצרה על החלום הכי טוב שיצא לך לחלום עד היום: לא זוכרת 6. ספר בקצרה על חלום מפחיד שחלמת: היה בור חפור ענק והוא היה מפוצץ בקורי עכביש 7. האם אתה אוהב את עצמך? לפעמים 8. תן 5 מאפיינים שאתה הכי אוהב בעצמך: קשוחה, לא בוגרת, חיה את הרגע, בליינית, ישירה 9. תן שניים/שלושה מאפיינים שאתה הכי פחות אוהב בעצמך? ביישנית, מתעצבנת יותר מדי מהר, עצלנית 10. תן רשימה של 10 השירים שאתה הכי אוהב בעולם (כמובן, רק אם אתה יכול להכריע מה הם 10 השירים האהובים עליך ביותר): 1. האדריכלים 2. lose yourself 3. no one 4. killing in the name of 5. אוהבת אותך עוזבת אותך 6. Jump & Spread Out 7. Jump Around 8. one 9. oye mar 10. כלים שלובים

MispIaced

New member
טרילולולו

-מה אתה חושב(בכמה מילים) על... 1.דיאטה: אין דעה 2.כדורגל: איכ 3.רגשות: נמ, מה זה מה אני חושב על רגשות? באמת אפשר לענות עלש אלה כזאת? :S 4.כלבים: חמודימים 5.תכונת הצביעות: שימותו. 6.אביב גפן: נהנה 7.אנשים שהם יותר מידי טובים וישרים: יותר מדי ממשהו זה לא טוב. 8.פרחים: תלוי איזה. 9.המושג "אושר": אין דעה 10.המשחק "שש בש": איכ -זה או זה: 1.שלמה ארצי או דניאל סלומון? שלמה ארצי 2.אושר או אהבה? אושר 3.פורומים של וואלה או של תפוז? אני דיי חייב להגיד תפוז, לא? 4.תכלת או אדום? אדום 5.גידי גוב או ברי סחרוף? לא יודע 6.מה עדיף-חכמה או טוב לב? טוב לב 7.איזה דמויות אתה מעדיף בסדרות-הדמויות הטובות,או הדמויות הרעות? רעות זה הכי מגניבי 8.חביתת ירק או חפיסת שוקולד פרה? שוקולד!~ 9.תקופת הילדות או הבגרות המאוחרת? ילדות 10.סלט ירקות,או סלט פירות(כששניהם במיטבם!)? ירקות -שאלות כלליות: 1.ספר בקצרה על רגע מיסטי ומוזר במיוחד,שקרה לך במהלך חייך: לא היה ממש 2.תחשוב על הדמות הכי מרשעת שראית אי פעם בסדרה או סרט.תשווה את אותה הדמות לאדם הכי רע שיצא לך לראות במהלך חייך-מי רע/ה יותר? האדם הכי רע שיצא לי לראות. 3.נסה לדמיין לך בראשך את שחקן הכדורסל הכי טוב שאתה יכול לדמיין.האם הוא טוב יותר ממייקל ג'ורדן? מאיפה לי 4.איך המרגש אצלך בזמן האחרון? חרא 5.ספר בקצרה על החלום הכי טוב שיצא לך לחלום עד היום: לא יודע 6.ספר בקצרה על חלום מפחיד שחלמת: לא יודע 7.האם אתה אוהב את עצמך? לא 8.תן 5 מאפיינים שאתה הכי אוהב בעצמך: 9.תן שניים/שלושה מאפיינים שאתה הכי פחות אוהב בעצמך? רק שלושה? 10.תן רשימה של 10 השירים שאתה הכי אוהב בעולם(כמובן,רק אם אתה יכול להכריע מה הם 10 השירים האהובים עליך ביותר): אני אוהב את כולם D:

SPIDER PIG

New member
טרילילילו? ../images/Emo21.gif

-מה אתה חושב(בכמה מילים) על... 1.דיאטה: בסדר כשזה לא מוגזם 2.כדורגל: שיהיה... 3.רגשות: משהו שיש לכל בן אדם. לכל אחד, גם אם זה לא נראה ככה. 4.כלבים: אוהבת אותם! D: 5.תכונת הצביעות: לא כזאת נוראית... 6.אביב גפן: אני לא הכי אוהבת להקשיב לו... 7.אנשים שהם יותר מידי טובים וישרים: ממש לא אוהבת כאלה. ממש לא. 8.פרחים: לא מתלהבת מזה 9.המושג "אושר": משהו דיי טיפשי.. 10.המשחק "שש בש": לא מצליחה לקלוט את החוקים
-זה או זה: 1.שלמה ארצי או דניאל סלומון? שניהם 2.אושר או אהבה? לא מבינה בהם 3.פורומים של וואלה או של תפוז? תפוז 4.תכלת או אדום? תלוי מתי
5.גידי גוב או ברי סחרוף? ברי סחרוף 6.מה עדיף-חכמה או טוב לב? נראה לי טוב לב 7.איזה דמויות אתה מעדיף בסדרות-הדמויות הטובות,או הדמויות הרעות? אני אוהבת את הדמויות הטובות כשהן רעות. 8.חביתת ירק או חפיסת שוקולד פרה? שוקולד פרה!!!!!!!!~!#!@~@!
9.תקופת הילדות או הבגרות המאוחרת? לא ניסיתי את הבגרות המאוחרת. 10.סלט ירקות,או סלט פירות(כששניהם במיטבם!)? פירות!!! -שאלות כלליות: 1.ספר בקצרה על רגע מיסטי ומוזר במיוחד,שקרה לך במהלך חייך: אממ לא זוכרת
2.תחשוב על הדמות הכי מרשעת שראית אי פעם בסדרה או סרט.תשווה את אותה הדמות לאדם הכי רע שיצא לך לראות במהלך חייך-מי רע/ה יותר? לא ראיתי אנשים כל כך רעים בחיים שלי. 3.נסה לדמיין לך בראשך את שחקן הכדורסל הכי טוב שאתה יכול לדמיין.האם הוא טוב יותר ממייקל ג'ורדן? לא מבינה בזה >< 4.איך המרגש אצלך בזמן האחרון? ככה... 5.ספר בקצרה על החלום הכי טוב שיצא לך לחלום עד היום: לא זוכרת.. אין לי חלומות כל כך טובים (אבל גם לא סיוטים.) 6.ספר בקצרה על חלום מפחיד שחלמת: לא זוכרת משהו מפחיד אבל אני זוכרת את החלום הכי עצוב שלי: איתן מת בברזיל. 7.האם אתה אוהב את עצמך? אני לא שונאת את עצמי... 8.תן 5 מאפיינים שאתה הכי אוהב בעצמך: נו.. לא אוהבת שאלות כאלה 9.תן שניים/שלושה מאפיינים שאתה הכי פחות אוהב בעצמך? ^ 10.תן רשימה של 10 השירים שאתה הכי אוהב בעולם(כמובן,רק אם אתה יכול להכריע מה הם 10 השירים האהובים עליך ביותר): לא יכולה הלכריע

2eye

New member
נממ :)

אני חושב בכמה מילים על: 1.דיאטה: ח"ח למי שמצלי ח לעמוד בזה. 2.כדורגל: אחלה משחק. 3.רגשות: ממ*איןמהלומד* 4.כלבים: חיה מגניבה :) ובאלי כלב ): 5.תכונת הצביעות: לא משהו בכלל, אבל כולם כאלה. 6.אביב גפן: עוד זמר, היה פעם טוב - עכשיו פחות. 7.אנשים שהם יותר מידי טובים וישרים: תמימים, ולצערי הם לא יחזיקו הרבה זמן. 8.פרחים: זה נחמד, תלוי איזה. 9.המושג "אושר": מה שכולם רוצים, אבל תמיד שאתה משיג, אתה מוצא דבר אחר שיעניק לך אותו. 10.המשחק "שש בש": משחק כיפי? -זה או זה: 1.שלמה ארצי או דניאל סלומון? שלמה 2.אושר או אהבה? אושר 3.פורומים של וואלה או של תפוז? תפוז 4.תכלת או אדום? ממ, תלוי במה 5.גידי גוב או ברי סחרוף? ברי 6.מה עדיף-חכמה או טוב לב? טוב לב 7.איזה דמויות אתה מעדיף בסדרות-הדמויות הטובות,או הדמויות הרעות? תלוי. 8.חביתת ירק או חפיסת שוקולד פרה? שוקולד 9.תקופת הילדות או הבגרות המאוחרת? ממ..מה זו בגרות מאוחרת? 10.סלט ירקות,או סלט פירות(כששניהם במיטבם!)? פירות P: -שאלות כלליות: 1.ספר בקצרה על רגע מיסטי ומוזר במיוחד,שקרה לך במהלך חייך: הממפ? 2.תחשוב על הדמות הכי מרשעת שראית אי פעם בסדרה או סרט.תשווה את אותה הדמות לאדם הכי רע שיצא לך לראות במהלך חייך-מי רע/ה יותר? בטלויזיה 3.נסה לדמיין לך בראשך את שחקן הכדורסל הכי טוב שאתה יכול לדמיין.האם הוא טוב יותר ממייקל ג'ורדן? חח? 4.איך המרגש אצלך בזמן האחרון? משתנה כל הזמן 5.ספר בקצרה על החלום הכי טוב שיצא לך לחלום עד היום:ממ, לא זוכר 6.ספר בקצרה על חלום מפחיד שחלמת: X 7.האם אתה אוהב את עצמך? לפעמים 8.תן 5 מאפיינים שאתה הכי אוהב בעצמך: אממ.. 9.תן שניים/שלושה מאפיינים שאתה הכי פחות אוהב בעצמך? חוסר טאקט לפעמים, נקמנות ו... 10.תן רשימה של 10 השירים שאתה הכי אוהב בעולם(כמובן,רק אם אתה יכול להכריע מה הם 10 השירים האהובים עליך ביותר): מממממממ, אין לי כוח ): ואין לי 10.

I R i T 94

New member
../images/Emo220.gif מחשבות.

-מה אתה חושב(בכמה מילים) על... 1.דיאטה: שזה מפגר 2.כדורגל: כיף 3.רגשות: קשה להביע 4.כלבים:
5.תכונת הצביעות: שזה חרא 6.אביב גפן: מלחין וכותב מדהים,קול נוראי >: 7.אנשים שהם יותר מידי טובים וישרים: הומ 8.פרחים: יפים 9.המושג "אושר": קשה להשגה 10.המשחק "שש בש": שולט
-זה או זה: 1.שלמה ארצי או דניאל סלומון?ישראלי זה >: 2.אושר או אהבה? אושר 3.פורומים של וואלה או של תפוז? תפוז!
4.תכלת או אדום? גם וגם 5.גידי גוב או ברי סחרוף? ישראלי
6.מה עדיף-חכמה או טוב לב? טוב לב 7.איזה דמויות אתה מעדיף בסדרות-הדמויות הטובות,או הדמויות הרעות? גם וגם XD 8.חביתת ירק או חפיסת שוקולד פרה? שוקולד!! 9.תקופת הילדות או הבגרות המאוחרת?ילדות 10.סלט ירקות,או סלט פירות(כששניהם במיטבם!)? סלטונה! -שאלות כלליות: 1.ספר בקצרה על רגע מיסטי ומוזר במיוחד,שקרה לך במהלך חייך: מזתומרת?
2.תחשוב על הדמות הכי מרשעת שראית אי פעם בסדרה או סרט.תשווה את אותה הדמות לאדם הכי רע שיצא לך לראות במהלך חייך-מי רע/ה יותר?זאתי בסדרות. כי תמיד מנפחים את הדמות וזה 3.נסה לדמיין לך בראשך את שחקן הכדורסל הכי טוב שאתה יכול לדמיין.האם הוא טוב יותר ממייקל ג'ורדן? כן. 4.איך המרגש אצלך בזמן האחרון? מוזר 5.ספר בקצרה על החלום הכי טוב שיצא לך לחלום עד היום: זה לא לפה
6.ספר בקצרה על חלום מפחיד שחלמת: זה מכשהייתי בת 4. XD ישנתי אצל ידיד טוב ואז חלמתי שבחדר משחקים שלו אמא שלי מופיעה (היא כעסה עליי או משהו כזה)ואז היא נראתה כמו מכשפה>< אני לא אשכח אתזה אף פעם X: 7.האם אתה אוהב את עצמך?לא 8.תן 5 מאפיינים שאתה הכי אוהב בעצמך: 9.תן שניים/שלושה מאפיינים שאתה הכי פחות אוהב בעצמך?שקטה,טיפשה,חסרת בטחון 10.תן רשימה של 10 השירים שאתה הכי אוהב בעולם(כמובן,רק אם אתה יכול להכריע מה הם 10 השירים האהובים עליך ביותר):אי אפשר לבחור עשרה ;_~

../images/Emo203.gifאנחנו דור שרוצח

-מה אתה חושב(בכמה מילים) על... 1.דיאטה: לא צריך להגזים אבל מי שעושה דיטאה שלא יפרסם את זה חמישים פעם ביום (אהממ..... !) 2.כדורגל: משעמם בטירוף!!!! 3.רגשות: הכי חשוב בעולם 4.כלבים: דינקיקיקיקיקייקיק 5.תכונת הצביעות: אנשים דפוקים חח 6.אביב גפן: מעבר לפרובוקציה והקול שהרבה שונאים, יש כל כ-ך הרבה דברים. הוא גאוני. צריך להקשיב לו באמת ולא לשם "אביב גפן"... 7.אנשים שהם יותר מידי טובים וישרים: סתומים חח 8.פרחים: ילדי הפרחים? 9.המושג "אושר": אין תקופות אושר, יש רגעי אושר.. והם נדירים אבל הם שווים את הכל. 10.המשחק "שש בש": ממכר חחח -זה או זה: 1.שלמה ארצי או דניאל סלומון? שלמה ארצי 2.אושר או אהבה? לא יודעת מה אצלכם, אצלי זה בא ביחד 3.פורומים של וואלה או של תפוז? תפוז! 4.תכלת או אדום? תכלת 5.גידי גוב או ברי סחרוף? ברי סחרוף 6.מה עדיף-חכמה או טוב לב? חכמה 7.איזה דמויות אתה מעדיף בסדרות-הדמויות הטובות,או הדמויות הרעות? חח טובות 8.חביתת ירק או חפיסת שוקולד פרה? שוקולדדדד 9.תקופת הילדות או הבגרות המאוחרת? נערות 10.סלט ירקות,או סלט פירות(כששניהם במיטבם!)? ירקות! -שאלות כלליות: 1.ספר בקצרה על רגע מיסטי ומוזר במיוחד,שקרה לך במהלך חייך: חלום צלול? זה אלוהיייי 2.תחשוב על הדמות הכי מרשעת שראית אי פעם בסדרה או סרט.תשווה את אותה הדמות לאדם הכי רע שיצא לך לראות במהלך חייך-מי רע/ה יותר? חחח אין אנשים רעים.. (השלימו) 3.נסה לדמיין לך בראשך את שחקן הכדורסל הכי טוב שאתה יכול לדמיין.האם הוא טוב יותר ממייקל ג'ורדן? הו 4.איך המרגש אצלך בזמן האחרון? אני קצת חולנית וצינוני 5.ספר בקצרה על החלום הכי טוב שיצא לך לחלום עד היום: צלול!!!!!
6.ספר בקצרה על חלום מפחיד שחלמת: כנגחמכג 7.האם אתה אוהב את עצמך? משתדלים 8.תן 5 מאפיינים שאתה הכי אוהב בעצמך: אוהבת מכל הלב, מסורה, חכמה, מיוחדת, מענינת 9.תן שניים/שלושה מאפיינים שאתה הכי פחות אוהב בעצמך? נקשרת יותר מדי, רעה 10.תן רשימה של 10 השירים שאתה הכי אוהב בעולם(כמובן,רק אם אתה יכול להכריע מה הם 10 השירים האהובים עליך ביותר): מממ.... יש לי סיכוי, חלומות גדולים, סוף העולם, אולי, גן החטאים, תאטרון רוסי, ילדים של החיים, צלקות..

Rock In Peace

New member
עונה

-מה אתה חושב(בכמה מילים) על... 1.דיאטה: בלתי אפשרי 2.כדורגל: לא חושבת 3.רגשות: משהו 4.כלבים: חמודים 5.תכונת הצביעות: במקרה הז מזכיר לי את חברתי הפתטית 6.אביב גפן: מושפע 7.אנשים שהם יותר מידי טובים וישרים: מסכנים 8.פרחים: צבעוני 9.המושג "אושר": מה זה? 10.המשחק "שש בש": דפוק -זה או זה: 1.שלמה ארצי או דניאל סלומון? אף אחד 2.אושר או אהבה? זה אותו הדבר 3.פורומים של וואלה או של תפוז? תפוז 4.תכלת או אדום? תכלת .. או אדום 5.גידי גוב או ברי סחרוף? 6.מה עדיף-חכמה או טוב לב? טוב לב 7.איזה דמויות אתה מעדיף בסדרות-הדמויות הטובות,או הדמויות הרעות? הטובות 8.חביתת ירק או חפיסת שוקולד פרה? שוקולד D: 9.תקופת הילדות או הבגרות המאוחרת? תנחשו >< 10.סלט ירקות,או סלט פירות(כששניהם במיטבם!)? פירות -שאלות כלליות: 1.ספר בקצרה על רגע מיסטי ומוזר במיוחד,שקרה לך במהלך חייך: לא יודעת, יש לי קשר עם בן אדם שאני בכלל לא מכירה.. בערך 2.תחשוב על הדמות הכי מרשעת שראית אי פעם בסדרה או סרט.תשווה את אותה הדמות לאדם הכי רע שיצא לך לראות במהלך חייך-מי רע/ה יותר? תחשבו על משהו יותר מסובך.. LOL לא עולה לי כלום לראש בנתיים.. אף דמות 3.נסה לדמיין לך בראשך את שחקן הכדורסל הכי טוב שאתה יכול לדמיין.האם הוא טוב יותר ממייקל ג'ורדן? מאיפה לי 4.איך המרגש אצלך בזמן האחרון? בסדר.. >> 5.ספר בקצרה על החלום הכי טוב שיצא לך לחלום עד היום: היה אחד.. 6.ספר בקצרה על חלום מפחיד שחלמת: ארוך מידי..קשור ברצח.. אני הייתי הרוצחת וברגע אחר הצופה 7.האם אתה אוהב את עצמך? מכבדת 8.תן 5 מאפיינים שאתה הכי אוהב בעצמך: אני לא סתומה ולא טיפשה, יש לי הגיון >< א... לא יודעת 9.תן שניים/שלושה מאפיינים שאתה הכי פחות אוהב בעצמך? הומור מוגזם, חצ'קונים, מתחילה להשמין 10.תן רשימה של 10 השירים שאתה הכי אוהב בעולם(כמובן,רק אם אתה יכול להכריע מה הם 10 השירים האהובים עליך ביותר): אין לי כח

dana136

New member
טרילילה

-מה אתה חושב(בכמה מילים) על... 1.דיאטה:משהו שאני צריכה לעשות 2.כדורגל: 3.רגשות: 4.כלבים:אחלה חיה 5.תכונת הצביעות:שונאת אותה 6.אביב גפן:יופי לו 7.אנשים שהם יותר מידי טובים וישרים:שיפסיקו להיות כאלה D: 8.פרחים: 9.המושג "אושר": 10.המשחק "שש בש":לא יודעת לשחק -זה או זה: 1.שלמה ארצי או דניאל סלומון?אף אחד 2.אושר או אהבה?זה לא בא ביחד? 0_O 3.פורומים של וואלה או של תפוז?תפוזז 4.תכלת או אדום?אדום 5.גידי גוב או ברי סחרוף?אף אחד 6.מה עדיף-חכמה או טוב לב?טוב לב 7.איזה דמויות אתה מעדיף בסדרות-הדמויות הטובות,או הדמויות הרעות?טובות D: 8.חביתת ירק או חפיסת שוקולד פרה?חפיסת שוקולד פרהה 9.תקופת הילדות או הבגרות המאוחרת?הבגרות מאוחרת 10.סלט ירקות,או סלט פירות(כששניהם במיטבם!)?ירקות -שאלות כלליות: 1.ספר בקצרה על רגע מיסטי ומוזר במיוחד,שקרה לך במהלך חייך: 2.תחשוב על הדמות הכי מרשעת שראית אי פעם בסדרה או סרט.תשווה את אותה הדמות לאדם הכי רע שיצא לך לראות במהלך חייך-מי רע/ה יותר? 3.נסה לדמיין לך בראשך את שחקן הכדורסל הכי טוב שאתה יכול לדמיין.האם הוא טוב יותר ממייקל ג'ורדן? 4.איך המרגש אצלך בזמן האחרון?ככה ככה 5.ספר בקצרה על החלום הכי טוב שיצא לך לחלום עד היום:יש כמה 6.ספר בקצרה על חלום מפחיד שחלמת:שירו בי -_- 7.האם אתה אוהב את עצמך?לא 8.תן 5 מאפיינים שאתה הכי אוהב בעצמך: לא אוהבת 9.תן שניים/שלושה מאפיינים שאתה הכי פחות אוהב בעצמך? 10.תן רשימה של 10 השירים שאתה הכי אוהב בעולם(כמובן,רק אם אתה יכול להכריע מה הם 10 השירים האהובים עליך ביותר): apology Early Grave Pray For Plagues Angels ll Knee Deep -redneck This Is The New Shit Killing in the name sonne Duality

noy maimon

New member
עונה

מה אתה חושב(בכמה מילים) על... 1.דיאטה: כל עכוד זה לא הרעבה 2.כדורגל:משחק נחמד 3.רגשות: 4.כלבים:חמודים 5.תכונת הצביעות:בעע 6.אביב גפן:
7.אנשים שהם יותר מידי טובים וישרים:תמימות זה לא תמיד דבר טוב.. 8.פרחים:בע 9.המושג "אושר":צריך לדעת לחפש במקומות הנכונים
10.המשחק "שש בש":אאאאאא
-זה או זה: 1.שלמה ארצי או דניאל סלומון?דניאל סולומון 2.אושר או אהבה?אושר ואהבה 3.פורומים של וואלה או של תפוז?תפוז 4.תכלת או אדום?תכלת 5.גידי גוב או ברי סחרוף?ברי סחרוף 6.מה עדיף-חכמה או טוב לב?גם וגם 7.איזה דמויות אתה מעדיף בסדרות-הדמויות הטובות,או הדמויות הרעות?תלוי 8.חביתת ירק או חפיסת שוקולד פרה?שוקולד 9.תקופת הילדות או הבגרות המאוחרת?ילדות 10.סלט ירקות,או סלט פירות(כששניהם במיטבם!)?פירות -שאלות כלליות: 1.ספר בקצרה על רגע מיסטי ומוזר במיוחד,שקרה לך במהלך חייך:היו יותר מידי 2.תחשוב על הדמות הכי מרשעת שראית אי פעם בסדרה או סרט.תשווה את אותה הדמות לאדם הכי רע שיצא לך לראות במהלך חייך-מי רע/ה יותר? 3.נסה לדמיין לך בראשך את שחקן הכדורסל הכי טוב שאתה יכול לדמיין.האם הוא טוב יותר ממייקל ג'ורדן?הוא מייקל ג'ורדן
4.איך המרגש אצלך בזמן האחרון?אחלה בחלה
5.ספר בקצרה על החלום הכי טוב שיצא לך לחלום עד היום:יותר מידי 6.ספר בקצרה על חלום מפחיד שחלמת:כנל 7.האם אתה אוהב את עצמך?קצת 8.תן 5 מאפיינים שאתה הכי אוהב בעצמך:הכל ביחד
9.תן שניים/שלושה מאפיינים שאתה הכי פחות אוהב בעצמך? 10.תן רשימה של 10 השירים שאתה הכי אוהב בעולם(כמובן,רק אם אתה יכול להכריע מה הם 10 השירים האהובים עליך ביותר): לא יכולה להכריע X:

למעלה