טריכו

טריכו../images/Emo41.gif

אשמח מאוד לתקשר בפורום עם מישהו שסובל כמוני מטריכוטילומניה. הפורום חדש לי וקיומו מעודד .בריטניה האחת.

לאב

New member
בקצב הזה זה עוד מעט יהיה פורום טריכ

היי, אני גם בעניין - אשמח להתכתב איתך

לאב

New member
הי

אני נהגתי לתלוש את שיערי רק בשעת ריכוז, כשלמדתי או עבדתי, כך שהילדים לא כל כך ראו את זה. בעלי שהיה רגיש מאד לכל העניין נהג להגיד לי "STOP PLAYING WITH YOUR HAIR" כדי שהילדים לא יבינו, ומה שמשעשע הוא שילדי ידעו לצטט משפט זה עוד לפני שהבינו אנגלית אני לוקחת כיום כדור אחד של רסיטל ליום (בעבר היה סרוקסט), לפני זה הגעתי לשני כדורים ליום. את עושה מאד בשכל - חשוב לטפל בזה כמה שיותר מהר ומכמה שיותר חזיתות, יש אתרים בארץ ובחו"ל שדנים בתופעה, תסתכלי בקישורים של הפורום אני לא מבינה למה הטריכו גורם לך לכזו הסתגרות, זה נכון שזה לא נעים, ואפילו נראה קצת מטורלל למסתכל מהצד,אבל יש דברים גרועים מזה - ואין שום סיבה שזה יגרום לך להסתגרות כזו אני זוכרת שהיו פעמים שאנשים שלמדתי איתם הסתכלו עלי במבט קצת משונה, אחרי שישבתי בשיעור ותלשתי שיער, והיתה לי חברה גלויית לב שאמרה לי שלפני שהכירה אותי חשבה שאני קצת משוגעת בגלל העניין הזה אבל בסופו של עניין, בכל מסגרת שבה עבדתי או למדתי ובה גרמתי נזק לשיער שלי מול פניהם של אנשים, ואני בטוחה שאנשים שמו לב לזה - לא כל כך העירו לי ויתר על כן, זה לא מנע ממני להתחבר לאנשים ולהתידד איתם אני חושבת שמה שחשוב הוא מה שאת מקרינה - אם את נותנת תחושה שזה סוף העולם גם אחרים יתיחסו לזה ככה ואת תתיחסי לזה כמו להרגל משונה שלך, שהוא רק חלק מן המכלול שבך - גם אחרים לא יתנו לזה כל כך הרבה חשיבות ביי הטיפול התרופתי התחיל לעזור לי רק אחרי חודש ולא באופן מיידי

למעלה