טריילר!!!

love potion

New member
טריילר!!!

טריילר חדש להארי פוטר 3, הנפתח בנפנוף שרביט אגרסיבי מצידו של פרופסור סנייפ!

מלאכית16

New member
איזה קושקוששששש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

איזה מקסים הואאאא...
מממ..זה רק אני או שכל הקולות שם השתנו
בררר...אני כבר מתה לראות את אמה תומפסון משתלבת בסרט הזה...היא פשוט דגולה האישה הזו...כמעט כמו אלן

שניש

New member
^^../images/Emo56.gif

הוא חמוד... ובקשר לאמה...אבל אין לה *גדול* כמו שלאלן יש,הא

love potion

New member
../images/Emo123.gif

אם את מתכוונת לחזה - נכון, של אלן יותר גדול בינתים. אחח, אני רוצה עוד סצנות שבהן הוא מדבר עם הטון הפיקודי הזה..... גררררר...........

love potion

New member
הזאב משעשע

אבל ממש לא דומה להאסקים החמודים שאביגיל נוהגת להטריד מינית ברחבי הארץ.

La Vicomtesse

New member
../images/Emo54.gifשאאאאאאאוה...

ממש אהבתי את האגרוף לפרצוף היפה של פלטון... " that felt good" מצחיק......

PureBlood1

New member
../images/Emo129.gifאמפ.. נו טוב אני שמחה

לראות שבזמן העדרותי הקצרה הפורום ממש זז! או שפשוט המחשב שלי לא רצה להכניס אותי לתפוז יותר מדי זמן... ולמרות שאני לא יכולה לראות את הבקרוב אני כבר אמצא דרך יותר מאוחר...

La Vicomtesse

New member
מעניין מתי ה"רדקליף" יצליח../images/Emo54.gif

לשחק יותר מהבעת פנים אחת? הוא משעמם אותי, כאילו ככל שהוא משחק יותר, המשחק שלו מדרדר...

DARK ANGEL14

New member
../images/Emo45.gifאני איתך!../images/Emo24.gif../images/Emo15.gif

בעניין רדקליף.. אני לא יודעת ולא ממש מבינה איך נתנו לילד שלא יודע לשחק בגרוש ׁ(עם כל הכבוד- ואין טיפת כבוד) לשחק תפקיד ראשי בסרט?!
מצדי אלן היה יכול לשחק במקומו...ובעצם במקום כל שאר השחקנים...חחח...

3נטוש

New member
זה לא נכון!

זה ממש לא נכון .! זה פשוט לא יפה שאתם ככה יורדים עליו הוא שחקן מוכשר מאוד ואין סיבה שתרדו עליו ,תפסיקו זה ממש לא יפה!

La Vicomtesse

New member
מתה על התגובות שלך../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif

נטע, אל תקחי את זה כ"כ אישי....את יודעת, סה"כ חופש הביטוי וכאלה... יודעת מה, הוא באמת "מאוד" מוכשר...

מלאכית16

New member
נטע..../images/Emo110.gif|קר|

אל תקחי את זה קשה. תאהבי את מי שאת רוצה ואת מה שאת רוצה, אל תשימי על הסובבים אותך. כמו שאביגיל אמרה- "אם אתם לא אוהבים אותו- פחות מתחרים על הכתר בשבילי."

DARK ANGEL14

New member
אל תדאגו....../images/Emo24.gif../images/Emo8.gif../images/Emo15.gif

אני (כמעט) בטוחה שנטע לא לוקחת את ה"ירידות" (בשבילי אלו פשוט עובדות
- סתאאאם) אישית והיא גם לא כ"כ נפגעת... אני פשוט סתם אוהבת להציק לה עם הרדקוף הזה...
ונטע, ברור שאת יכולה לאהוב ולהעריץ את מי שבא לך וזה רק לטובה שכמעט ואפ'חד לא אוהב את רדקוף...- הוא יהיה רק שלך (גם אני תומכת באביגיל)!!! חחחח

3נטוש

New member
חחחחח

אתם חמודות ! אני לא לוקחת את זה כול כך קשה פשוט אני לא אוהבת שככה מדברים עליו כי הוא ממש לא כזה ובאמת אני אוהבת את דניאל ואלן, ולא משנה מה יגידו! אני פשוט אוהבת אותם.!

למעלה