חזרתי הרגע מהסרט הטירה המכושפת (היה לי מאוד קשה ללכת לסרט בקולנוע שהוא לא היה שיבת המלך) והיה את הטריילר של טרוייה... טריילר דיי משעמם, אבל חשבתי להודיע לכן בכל מקרה חח
רק שלא יהרסו לי את טרויה.אני חולה על הספיור הזה.ועל המיתולוגיה היוונית בכלל...בלי קשר לעובדה שאורלנדו משחק שם(זה בונוס) הייתי הולכת לסרט...רק שלא יהרסו את הסיפור המדהים של טרויה בסרט הזה.....
גם הטירה המכושפת היה משעמם אתן יודעות שגם זה היה מבוסס על מתקן של דיסני כמו שודדי הקאריבים? מעניין על איזה עוד מתקנים הם יעשו סרטים אוף למה לא הלכתי לשיבת המלך שובבבבבבב
חחחחחחחח אבל שמעתי וקראתי ביקורות והסרט הזה לא משו...הם צריכים לדעת שלא כל צמד הוא כמו ג'ק וויל....או יותר נכון אורלנדו וג'וני....ולא כל עלילה שמתבססת על מתקן היא טובה ומעניינת.חחחחחח הם צריכים ללמוד את זה....
הקטע הוא... שאני אפילו לא מבינה על מה בדיוק עומד להיות לנו מבחן. התחלנו חומר חדש לפני איזה שבועיים.. אין לו בכלל על מה לבחון אותו עדיין!!! ד"א, אתן בביולוגיה מבחירה או שזה חובה אצלכם בבית ספר???
קשה קשה....אחרי כזה חופש גדול!! והיה לי מבחן גאוגרפיה והלך לחי מזה חרא(( אבל ראיתי תטרילר כשהייתי במטריקסס ופשוט לא יכולתי לנשום!!! לראות את אורלוש שלי...איך הוא גדל :'( פשוט מרגשש! וגם בראד פיט לא מכוער זה כזה שוווה!