טריילר של..

•aniviel•

New member
טריילר של..

חזרתי הרגע מהסרט הטירה המכושפת (היה לי מאוד קשה ללכת לסרט בקולנוע שהוא לא היה שיבת המלך) והיה את הטריילר של טרוייה... טריילר דיי משעמם, אבל חשבתי להודיע לכן בכל מקרה חח

karin byrne

New member
פשש טריילר משעמם?

רק שלא יהרסו לי את טרויה.אני חולה על הספיור הזה.ועל המיתולוגיה היוונית בכלל...בלי קשר לעובדה שאורלנדו משחק שם(זה בונוס) הייתי הולכת לסרט...רק שלא יהרסו את הסיפור המדהים של טרויה בסרט הזה.....

•aniviel•

New member
אני גם חולה על

המיתולוגיה היוונית וזה באמת סיפור מדהים, אבל זו הפקה הוליוודית, ברור שהם יצליחו להרוס את זה חח

karin byrne

New member
אני מקווה שא יהרסו....

ואם כבר אז רק קצת...כי חבל זה סיפור ממש יפה.....

OB4ever

New member
ראיתי תטרילר

כשהייתי במטריקס וזה בכלל לא משעמם...המוזיקה יפה והעלילה מעניינת!!! טרילר גדול!!!!!!!

•aniviel•

New member
הוא ממש משעמם..

לפחות לדעתי
גם הטירה המכושפת היה משעמם אתן יודעות שגם זה היה מבוסס על מתקן של דיסני כמו שודדי הקאריבים? מעניין על איזה עוד מתקנים הם יעשו סרטים אוף למה לא הלכתי לשיבת המלך שובבבבבבב

karin byrne

New member
כן שמעתי בגיא פינס נדמה או איפושהו.

חחחחחחחח אבל שמעתי וקראתי ביקורות והסרט הזה לא משו...הם צריכים לדעת שלא כל צמד הוא כמו ג'ק וויל....או יותר נכון אורלנדו וג'וני....ולא כל עלילה שמתבססת על מתקן היא טובה ומעניינת.חחחחחח הם צריכים ללמוד את זה....

TaKe Me DuDi

New member
נראה לי ראיתי תטרילר איפשהו......

וזה נראה שיא המשעמם ודפוק.... אוףף בא לי שודדי הקאריבייםםםםםםם
וד"א.... איכסס מחר בצפררררררר יש לי מבחן בביולוגיהההההה כואב לי הראש איהההה

NiKi†a

New member
בהצלחה במבחן!

לי יש מבחן בביולוגיה ביום רביעי, את יכולה לבוא אליי לראות שודדי הקאריבים..חחחחחח..
..אבל זה בלי תרגום (למרות שזה לא משנה כי המילים לא כאלה קשות)...ווו..זייהו ^__^ אה ואני שונאת בית ספר.

ThisIsJustME

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאא

מחר בית ספררררר אי אפשר לעכל שחוזרים ללמוד
טוב נו הנה תמונה לעידוד חיחי

תצ1

New member
לי יש מבחן בבילוגיה ביום חמישי!!

אוי ואבוי!!!! יש לי מבחן בבילוגיה ביום חמישי!!!
הקטע הוא... שאני אפילו לא מבינה על מה בדיוק עומד להיות לנו מבחן. התחלנו חומר חדש לפני איזה שבועיים.. אין לו בכלל על מה לבחון אותו עדיין!!! ד"א, אתן בביולוגיה מבחירה או שזה חובה אצלכם בבית ספר???

OB4ever

New member
הנה הטריילר

לדעתי הוא מקסים!!!!!!! ובשודדי הקאריביים נכון גוני עושה את כל הצחוקים אבל אורלי מוסיף המון!! תכנסו לדף הזה ותלחצו על הלינק הראשון

תצ1

New member
רגע רגע רגע

אני מצטערת על הבורות זה פשוט ממש הלחיץ אותי!!! א. מה זה טרילר??? ב. הסרט כבר יצא למסכים??? מתי????? איפה???

LiNKiNPaRKiT

New member
אוף...:( חזרתי עכשיו מבצפר...

קשה קשה....אחרי כזה חופש גדול!! והיה לי מבחן גאוגרפיה והלך לחי מזה חרא:((( אבל ראיתי תטרילר כשהייתי במטריקסס ופשוט לא יכולתי לנשום!!! לראות את אורלוש שלי...איך הוא גדל :'( פשוט מרגשש! וגם בראד פיט לא מכוער זה כזה שוווה!

תצ1

New member
כמו שכבר אמרנו בעבר,

תמונה מסדרת הכל!!!! לכן בבקשה.... ואת יכולה בקשה להסביר לי מה זה טרילר?? ולהסביר לי עם הסרט יצא כבר למסכים????

LiNKiNPaRKiT

New member
טרילר זהה..

כמו פרסומת לסרט מה שמראים בקולנוע זה מקוצר כזה אבל באינטרנט אפשר לראות ממש קטעים קצרצרים מהסרט....טוב לא יודעת איך להסביר(מקווה שהסבריתי נכון
) והסרט לא יצא למסכיםםםם עדיין

תצ1

New member
תודה תודה תודה!!!!

חשבתי שזה מה שזה פשוט לא הייתי בטוחה!!!! הרגעת אותי עכשיו!!! :) אז רגע.... איך הן אמרו שהוליווד הרס את הסיפור, וכאלה...?

למעלה