טריילר ראשון-'ההוביט' הבא

timboy123

New member
טריילר ראשון-'ההוביט' הבא

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=kJhE5OWaSho

בעיני נראה טוב יותר מהראשון, שגם היה נחמד מאוד.
נראה שהסרט הזה אפל יותר מקודמו ומתעסק יותר בעלילה מאשר בחזרה ובהיכרות המחודשת עם הארץ התיכונה, ואני שמח מאוד על כך.
האפקטים, כמו בסרט הקודם, נראים מעולה-הייתי רוצה לנסות את הסרט הזה בטח שבHFR וגם ב4DX

עכשיו 72.

אני אומר את זה בכדי להראות את האבסורד (לדעתי) שבלעקוב עד כדי כך אחרי סרט...

timboy123

New member
האמת היא שבסופו של דבר אתם צודקים.

ומאיזשהו מקום אני גם שמח שזה קורא עכשיו, מעל שבוע לפני שאני אראה את הסרט, כדי להשלים עם זה.
די חשבתי שמשהו כזה יקרה, אז עכשיו לפחות יש לי זמן להתכונן נפשית לכך שהוא לא יעמוד בציפיות שהיו לי כל הזמן הזה.
והיו לי ציפיות ענקיות מהסרט הזה, ממש כמו שהיו לדג'אנגו. בקלות דמיינתי את הסרט,הזה לוקח את סרט השנה שלי לשנה הזאת.
אז בינתיים נראה שסרט השנה שלי יהיה דג'אנגו (וכבר אמרתי שבינתיים מדובר לדעתי בשנה חלשה מאוז) אלא אם כן יבוא עוד פעם איזה 'העולם מצחיק' (בשנה שעברה ברובה הגדול נראה היה ש'עלייתו של האביר האפל' ייקח את התואר, עד שממש בהקרנות האחרונות שלו לקראת סוף השנה נזכרתי לראות את 'העולם מצחיק' שלא בכלל לא חיכיתי ולא תיכננתי לראות אותו. השנה נראה היה באיזשהו שלב ש'כוננות עם שחר' מתקרב להיות אחד כזה, אבל הוא לא מאוד עמד במבחן הצפייה השנייה).

בקיצור-היה נעים לחכות, פחות נעים להתאכזב, ויהיה בכלל נעים להיות מופתע :)

mrpink3

New member
אל תיצור לעצמך דברים כאלה

סרט השנה, תהיות על ציונו המספרי של הסרט, המקום שלו או המרחק מהטופ 10, ואיך תגדיר את זה בפורום; תמחק את כל זה מהראש שלך. גם אני הייתי כך פעם, אבל בסוף אתה מבין כמה שזה פוגם בחוויה.

תשדל פשוט ליהנות מהסרט.

Colfax

New member
לפעמים לא ניתן להינות מהסרט.

יש סרטים מצויינים, ויש הרבה שלא. אתה חושב שמבקר קולנוע לא נהנה מהסרטים שהוא רואה רק בגלל שהוא מנתח אותם תוך כדי צפייה? הוא נהנה מהסרטים הטובים וסובל מהסרטים שהוא בחיים לא היה רואה מרצונו החופשי (כמו "ירח דבש מטורף").

אני דווקא חושב שזה בסדר מה שאתה עושה

רק תוודא שאתה עושה אותו במידה, כמובן. כמו כל דבר אחר בעולם, תכלס.

GK_FF

New member
בגלל שהוא 71%???

אז קודם כל - זה מלא.
דבר שני - הציון הזה לא אומר כלום.
ודבר שלישי - במקרה סרט השנה שלי עומד שם על 9%.... אז חיזוק לדבר הראשון והשני.

mrpink3

New member
עכשיו זה 64%

- מתוך 56 ביקורות
- 12% פחות מ'סופרמן חוזר'
- הדבר המצחיק הוא, שככל שמתקדמים בזמן והחלל יהיו יותר ביקורות רעות.

זה שיש שם הרבה אקשן ואולי זוויות צילום יותר מגניבות לא בהכרח אומר שזה יהיה טוב.

AsafA55

New member
אז מה?

אותו אתר איחד את ביקורות המבקרים ונתן לספיידרמן 3 ציון של 63%...

כמו ש-GK_FF אמר,זה לא מדד כלום,בטח לא לטעם הקהל,שם כרגע הוא עומד כל 97%.
אני גם באמת לא חושב שהוא היה אמור להיות יצירת מופת,אלא רק להחיות את סדרת סופרמן ובעיקר לעשות המון כסף,אם שם הוא יכשל,זו כבר תהיה בעיה אמיתית.

timboy123

New member
אוקיי, יצאתי די אהבל.

לא היה לי מושג שהציון ברוטן טומאטוס הוא לפי מבקרים.
אם זה באמת כמו שאתה אומר, זה לא רע.

Colfax

New member
הציון הוא כמה אחוזים מהמבקרים נתנו ביקורת

חיובית לסרט.

רק תיקון קטן

ה-97% זה לא ציון הקהל, זה כמה מהקהל שהצביע מתכוון לראות את הסרט (וכרגע יש המון כאלה).

Murdock18

New member
לא התלהבתי יותר מדי מהטריילר הזה.

אבל מצד שני, גם לא התלהבתי יותר מדי מהטריילר של החלק הראשון, שממנו דווקא די נהניתי.

למעלה