טריילר "נברסקה"

** רוזבד

New member
טריילר "נברסקה"

יצא טריילר לסרט "נברסקה", בבימויו של אלכסנדר פיין (מקווה שיהיה יותר טוב מהקודם שלו)
הסרט כבר הספיק לזכות בפרס השחקן בפסטיבל קאן, האם הסרט יכנס למירוץ לאוסקר? עוד נראה

מיכאל1411

New member
קולות אומרים שהוא יהיה מועמד לסרט הטוב ביותר

ידידה שלי נסעה לקאן וראתה והתמוגגה.

טרם ראיתי היורשים אבל דרכים צדדיות היה יצירת מופת.

כרגע, לצד החדש של פיין, אני הכי מת לראות את החדשים של
האחים כהן, פון טרייר, נוח באומבאך וריצ'רד איואדה.

לא, באמת שאין לו באזז גדול כרגע.

למעשה, התגובות מקאן, המקום היחיד שבו הוא הוקרן, היו מעורבות עד שליליות. אם כבר, ברוס דרן אולי יקבל מועמדות לפרס השחקן.

וגם זה יהיה קשה.

כי קטגוריית השחקן הטוב ביותר צפופה בצורה חסרת תקדים. הקידום שלו יצטרך להיות ממש חזק כדי לבלוט לצד מת'יו מקונוהי, רוברט רדפורד, צ'יטוול אגיפיור וטום הנקס.

ערן1987

New member
המבקרים האמריקאים דווקא החמיאו לו

יש לו ממוצע 78 במטהקריטיק ו-4 עיתונים נחשבים נתנו לו ציון של למעלה מ-80. אז איפה הביקורות השליליות האלה?

מיכאל1411

New member

מטהקריטיק, אחי,

זה ממש, ממש, ממש, ממש, ממש, ממש, ממש, ממש, ממש, ממש, ממש, ממש, ממש, ממש, ממש, ממש, ממש, ממש, ממש, ממש, ממש, ממש, ממש, ממש, ממש, ממש, ממש, ממש, ממש, ממש, ממש, ממש, ממש, ממש, ממש, ממש, ממש, ממש, ממש, ממש, ממש, ממש, ממש, ממש, ממש, ממש, ממש, ממש, ממש, ממש, ממש, ממש, ממש, ממש, ממש, ממש, ממש, ממש, ממש, ממש, ממש, ממש, ממש, ממש, ממש, ממש, ממש, ממש, ממש, ממש, ממש, ממש, ממש, ממש, ממש, ממש, ממש, ממש, ממש, ממש, ממש, ממש, ממש, ממש, ממש, ממש, ממש, ממש, ממש, ממש,
לא מקור להסתמך עליו לגבי ביקורות, במיוחד של סרטים.

חוץ מזה, אתה מדבר על האמריקאים, אני דיברתי בפירוש, באופן שלא משתמע לשתי פנים, על הביקורות בקאן.

ערן1987

New member
ומאיפה אתה חושב הגיעו הביקורות האלה

מפסטיבל קנדהאר לסרטים בינלאומיים? אה "אחי"?

טוב, אתה צודק, ביקורות טובות הוא קיבל.

השאלה היא אם זה יספיק בשביל מועמדות (ולא כל סרט שיוצא בתקופה ומקבל ביקורות טובות מועמד), כי הוא לא אחד מהסרטים שיש עליהם הרבה באזז כרגע, לגמרי לא אחד מהם.

נתקלתי בלא מעט סרטים וסדרות

שבשיקלולי ביקורות אחרים קיבלו 90 או 80 מינימום, ואיכשהו במטאקריטיק היה להם 60. משהו פה לא הגיוני.

למעלה