Ugh..
אני מבין בהחלט שהכסף הגדול נמצא ב-MMORPG ולא ב-RPG, אבל בכל זאת אני לא רואה את תעשיית ה-RPG מפסיקה לייצר משחקים בגלל זה, אחרי הכל מדובר בנתח שוק אחר(בחלקו). ובתכל'ס, עם כל השכנועים, MMORPG איננו RPG. במשחק רשת יש לאגים שנוטים להתרחש בזמנים הכי מעצבנים, באגים - ושם לא ניתן להתחיל שוב מה SAVE האחרון, עלות *בסיסית* חודשית גבוהה (לא כוללת שידרוגים למיניהם), תחרות בין שחקנים שלפעמים הופכת למגעילה וכוללת התנכלויות מסוגים שונים, בוטים, סיכון לגניבת חשבון וכדומה, ועוד ועוד. ובכלל, חוויית המשחק שונה לחלוטין, כך שגם אם אכן ניתן לשחק בחלק מהמשחק בצורה יחידנית (לדעתי אם אכן כך - רק בחלק קטן ממנו, אחרת אין כל תמריץ לשתף פעולה עם שחקנים אחרים, וזה הבסיס של MULTY PLAYER), מהיותו משחק רב משתתפים הוא נבנה יותר לכיוון הזה - ולעולם לא יוכל להתחרות אם מבחינה גרפית ואם מבחינות אחרות מול משחק לשחקן יחיד. אני בטוח שהמשחק הולך להיראות נהדר - יחסית לMMORPG, אבל כשאני משווה למשחקים אחרים לשחקן יחיד שקיימים בשוק כמו mass effect וההמשך המתוכנן לו mass effect 2, או OBLIVION ו-FALLOUT 3, ודומים להם, וחושב לאיזו רמה היה אפשר להגיע עם סיפור מבוסס SW בתחום הזה - אילו היה מפותח משחק כזה כיום, כאוהד SW אני מתוסכל קשות.