טריילר איכותי ל-TOR!

Kalimac

New member
מדכא

אפילו הטריילר לא רץ טוב על המחשב שלי. אז המשחק? מה גם שאני לא כ"כ בקטע של לשלם באופן חודשי למשחק שאין לו סוף והתחלה...

The silver star

New member
אולי זה יעזור,

קישור לטריילר על יוטיוב. קישור http://www.youtube.com/watch?v=l6IAoPAjzpw ולעצם העניין, אין לי מה לומר על הסרטון מלבד "עאעאעאעאעאעאעאעאעאע!!!!111"
ולהוסיף שאני שונא בתכלית השנאה את החברה שמייצרת את המשחק, ולעולם לא אסלח לה על שלא הפכה סיפור נהדר כמו זה לRPG כזה שלא נראה עד היום. כן, שונא MMORPG'S.

Kalimac

New member
זה נראה מדהים

חבל שהמשחק עצמו לא ייראה ככה. אבל תחשבו אם הסדרה הנוכחית הייתה נראית ככה....! זה ממש לוחץ אותי לפינה - כי מצד אחד, אני מאוד, חוזר, מאוד אוהב את התקופה ואת האפשרויות הרבות לסיפורים; העלילה נראית מעניינת מאוד. מצד שני, אני לא אוהב משחקי רשת...

The silver star

New member
אחחח... ../images/Emo99.gif

אם רק הסידרה הנוכחית היתה נראית כך...
אגב, מה שמו של הדארת' המפחיד והקולי ההוא? זה ה"קיסר"? אהבתי גם את ציידת הראשים המאנדלוריאנית ההיא, נראית כמו מירה מ- KOTOR II - או לחילופין כמו מארה ג'ייד, אבל משוריינת כמו בובה פאט... הו, כמה שאני שונא את לוקאסארטס..

juggernaut

New member
תגידו אתם רציניים?

הסיפור הומצא כהמשך לKOTOR 2. הם התחבטו בשאלה האם להוציא קוטור 3 או משחק אונליין והיום, הכסף האמיתי הוא במשחק אונליין. הנה כמה דברים שהם אמרו בנוגע למשחק שיצא בסוף השנה:
העלילה של שחקן אחד(כלומר, דמות אחת. כל קלאס הוא שונה) תהיה שוות ערך לכל המשחקים שBioware (חברה מדהימה בלי קשר) עשו עד היום, ביחד. חלק מהמשחק שהם עשו עד היום( ועוד KOTOR, fable )מראים עד כמה טובה החברה הזאת) מה שאומר שיהיה דגש רציני על משחקיות לבד, ולא בהכרח עם חבורה או אנשים.
המשחק כן קשור בצורה זו או אחרת לקוטור(מי מכם שקורא את הוובקומיקס ידע את זה בגלל ששם המשפחה של הג'דיי שם זהה לשם משפחה של בסטילה מסדרת המשחקים. ומי שלא מכיר את הקומיקס, הנה http://www.swtor.com/media/webcomic קומיקס גדול לכל הדעות שמספר קצת על מה שקרה לפני שהמשחק מתחיל. הקומיקס יסתיים ביום שהמשחק יתחיל.
החלק של לוקאס ארטס במשחק הזה הוא מיזערי לחלוטין. הם לא עושים כלום. ביו וור אחראית על כל הפיתוח, הקונספט ארט, הדמויות - הכל. לוקאס ארטס רק מייעצים. חלק מהיוצרים של גלקסיס(הטובים, לפני שהמשחק נהרס) משתתפים כן משתתפים בתהליך הזה אבל. חלק קטן. לפי כל התחזיות - המשחק יהיה מדהים.
כנסו קצת לאתר של המשחק(הלינק בחתימה שלי) ולפורומים, תכירו קצת לפני שאתם שופטים.

The silver star

New member
Ugh..

אני מבין בהחלט שהכסף הגדול נמצא ב-MMORPG ולא ב-RPG, אבל בכל זאת אני לא רואה את תעשיית ה-RPG מפסיקה לייצר משחקים בגלל זה, אחרי הכל מדובר בנתח שוק אחר(בחלקו). ובתכל'ס, עם כל השכנועים, MMORPG איננו RPG. במשחק רשת יש לאגים שנוטים להתרחש בזמנים הכי מעצבנים, באגים - ושם לא ניתן להתחיל שוב מה SAVE האחרון, עלות *בסיסית* חודשית גבוהה (לא כוללת שידרוגים למיניהם), תחרות בין שחקנים שלפעמים הופכת למגעילה וכוללת התנכלויות מסוגים שונים, בוטים, סיכון לגניבת חשבון וכדומה, ועוד ועוד. ובכלל, חוויית המשחק שונה לחלוטין, כך שגם אם אכן ניתן לשחק בחלק מהמשחק בצורה יחידנית (לדעתי אם אכן כך - רק בחלק קטן ממנו, אחרת אין כל תמריץ לשתף פעולה עם שחקנים אחרים, וזה הבסיס של MULTY PLAYER), מהיותו משחק רב משתתפים הוא נבנה יותר לכיוון הזה - ולעולם לא יוכל להתחרות אם מבחינה גרפית ואם מבחינות אחרות מול משחק לשחקן יחיד. אני בטוח שהמשחק הולך להיראות נהדר - יחסית לMMORPG, אבל כשאני משווה למשחקים אחרים לשחקן יחיד שקיימים בשוק כמו mass effect וההמשך המתוכנן לו mass effect 2, או OBLIVION ו-FALLOUT 3, ודומים להם, וחושב לאיזו רמה היה אפשר להגיע עם סיפור מבוסס SW בתחום הזה - אילו היה מפותח משחק כזה כיום, כאוהד SW אני מתוסכל קשות.

juggernaut

New member
כמה תשובות לידידי הלא מנוסה במשחקי MMO:

לאגים - לא לכולם יש. אם הרשת שלך מספיק טובה(והיום יש חבילות גיימר - שכן, הן גנבה של עוד כסף אבל זה פותר את הבעיתיות של הלאגים.) אז זאת בעיה אצלך. השרתים חזקים ומסוגלים לעמוד בהמון משתמשים.
save אחרון? השרת שומר כל התקדמות מזערית שלך. אני לא יודע באיזה MMO אתה שיחקת, אבל אם המחשב שלי נכבה באמצע המשחק - בשניה שאכנס למשחק אני אהיה בדיוק באותה הנקודה עם כל האביזרים, נשקים, וכו' וכו'.
עלות *בסיסית* - אנלא בטוח למה אתה מתכוון כשאתה אומר בסיסית, אבל זאת עלות חודשית שבעזרתה משחקים במשחק. ולי זה נראה לגיטימי. לשלם לחוות שרתים ענקיות שיחזיקו את שרתי המשחק, עידכונים שיוצאים, פעילויות, events במשחק - לגיטימי מבחינתי לשלם את ה50 שקל האלה בחודשה על משחק שגדל ומתפתח בזמן שאני משחק בו.
במשחק הזה יש אפשרות לשחק לבד. בלי אף אחד. יש לך קומפניונס(שחקנים שמשוחקים לא על ידי משתמשים אחרים אלא על ידי "המחשב") ואיתם אתה יכול לעשות הכל.
סיכון לגניבת חשבון? אני לא יודע באילו משחקים אתה שיחקת, אבל בחברה ענקית כמו Biowere - לא רק שהסכנה שיגנבו לך את החשבון היא אפסית ואפילו לא אפשרית, גם אם זה יקרה לך - אתה תפוצה בכל מה שלקחו לך. כי זאת חברה ענקית עם שם עולמי. אני באמת לא מבין באיזה משחקים אתה משחק. זה מה שיפה במשחק הזה - זה משחק RPG בתפאורה של MMO. אפשר לשחק עם אנשים, אפשר גם שלא. יש אנשים שנהנים פשוט לשחק כשיש אנשים אחרים סביבם. כן, יש כאלה. אתה באמת חושב שמשחק MMO לא יוכל להתחרות מבחינת גרפית במשחק SP? אתה שיחקת במשחק MMO שהוא לא WOW? אתה ראית את age of conan? או rohan blood fued? AION? או משהו ממשחקי הMMO החדשים שיוצאים? זה נראה כאילו אתה מדבר המון על נושא שאתה לא באמת מבין בו. אובליביאן היה אחלה - גם פולאאוט 3(למרות ששניהם היו אותו המשחק, סקינים שונים) וגם מאס אפקט היה נהדר. אבל אני לא חושב שמשחק SP יכול להתחרות במשחק שמתפתח כל הזמן, שיש לו קהילה ואנשים שיוצרים ושהופכים את המשחק לענקי ומדהים כמו שהוא. ואני באמת מאמין שאם קראת את כל מה שכתבתי, הבנת למה אני מתכוון. ואם תגיב בזילזול או ביטול סימן שלא באמת קראת ואני מעדיף שלא תגיב. (ואגב, היה משחק "כזה"(סל סטארוורס) מפותח. KOTOR הוא האבא של מאס אפקט הרי. ואני שמח שיוצא עוד MMO. משחק SP נגמר בשלב מסויים. MMO לא.)

DDN

New member
רגע, אתה אומר שלWOW לא הייתה גרפיקה יפה?

כשראיתי אותו, אמרתי לעצמי וואו (בדיחת לשון), זה נראה ממש יפה בשביל MMORPG. בתור שחקן מ"ת לא ממוחשבים, אני לא מצאתי בMMORPG את המ"ת שאני מחפש. האם ישנם משחקי MMORPG עם עלילה רצינית כמו אותם משחקי RPG לשחקן יחיד? גם אני מכיר (שמעתי וראיתי חבר משחק, לא שיחקתי אישית) רק את WOW. עלילה של ממש לא ראיתי שם.

juggernaut

New member
כן, יש משחקים עלילתיים.

פשוט לא הרבה. רק בזמן האחרון כל העסק הזה מתחיל להכנס חזק. age of conan דיי עלילתי, יותר מאחרים לפחות. יש עוד הרבה שבפיתוח כרגע שמבטיחים שינוי טוב לעולם הMMO.

The silver star

New member
לא באמת התכוונתי להתלהם.. ../images/Emo140.gif וכמה תשובות,

לאגים - לצערי חיבור הרשת שלי עומד בקטגוריה של ממוצע מינוס, מסיבות תקציביות בעיקר. על חבילות "גיימר" אין מה לדבר אפילו... גם המחשב שלי יכול לקבל ציון של ממוצע פלוס מקסימום.. עלות בסיסית - כוונתי לכך שכפי הידוע לי בחלק ממשחקי ה-MMO כיום יש חבילות EXTRA וכל מיני אייטמ'ס שנמכרים בכסף, בהנחה שאתה באמת נהנה לשחק במשחק, הפיתוי להוציא עוד כסף על "שירותים" אלו הוא גדול. שחקן בודד - אני לא יודע אם אתה שואב את הידע שלך ממקורות רשמיים של ביוואר, אבל בכל מקרה נראה לי שמוקדם מדי בשלב הזה כדי לדעת מה יהיה או לא יהיה במשחק כשסוף סוף יצא לאור. הבהרה - אינני זר מוחלט לעולם ה-MMO'S, עד היום יצא לי לשחק בכמה: WOW, Requiem, cabal, ועוד אחד שאינני זוכר את שמו כרגע. (לא מחשיב את הנסיון הקצר עם גלקסיס...) הבהרה 2 - כפי שכבר כתבתי, חברות ה-MMO חייבות להתחשב בשחקן הממוצע שאין ברשותו חבילת גיימר ומחשב על, וחייבות להשאיר את הסטנדרטים הגרפיים ברמה "עממית" יותר שתאפשר ליותר שחקנים לשחק בהם.

juggernaut

New member
לא נכון. אני לא מסכים.

רוב חבורת הMMO כן מתחשבות ורוב המשחקים הם לא בגרפיקה מטורפת. אבל אם הצלחת להפעיל את אובליבאן ומאס אפקט אתה תפעיל את רוב אם לא כל משחקי הMMO שיש. עלות בסיסית - כנראה ששיחקת במשחקים יד שנייה. אין כזה דבר אייטמ'ס שנמכרים בכסף במשחק האיכותיים. אולי בפט סוסייטי ובמייפל סטורי. ובטח בכל ה-ריון ושטויות כאלה. לא במשחקים כמו SWTOR שחקן בודד - כן, אני שואב את הידע שלי ממקורות רשמיים אחרי צפייה בעידכונים של ביווואר מהאתר הראשי של המשחק. אז כן, אני יודע.

The silver star

New member
את OBLIVION

הצלחתי להפעיל (בצורה סבירה - בלי מדי הרבה קריסות וגמגומים) רק כשהורדתי את האיכות הגרפית לכמעט מינימום. את FALLOUT משום מה נדמה לי שהצלחתי להפעיל ברמה רגילה. (לשני המשחקים הנ"ל התקנתי המון מודים, אין ספק שהם הכבידו.) אגב, למרות ש-FALLOUT משתמש במנוע של OBLIVION, נדמה לי שנוספו אליו שידרוגים, או אולי רק סקריפטים חדשים, לא בטוח. פשוט לא נראה לי שבמנוע הישן של OBLIVION כמו שהוא היה ניתן ליצור שובל עשן כל כך יפה לטיל כתף או את המיני-פטריות-אש של ה-Fat man... את MASS EFFECT הצלחתי להפעיל אפילו ברמה הגבוהה - עם קצת גמגומים והשהיות מדי פעם. מחשב ממוצע פלוס מינוס. לעניין SWTOR, אני מניח שאנסה אותו באין ברירה אחרת...
אבל הייתי מעדיף משחק בתשלום חד פעמי - טוב יותר מבחינה גראפית - ושסכנת ההתמכרות אליו חמורה פחות מאשר אצל משחק רשת שלמעשה הינו חסר סוף.

Kalimac

New member
All things must come to an end

אישית, אני מעדיף משחקים עם סוף. אם אני רוצה משהו שנמשך ונמשך, יש לי את החיים שלי.

Dark jedi1

New member
אני מסכים.../images/Emo45.gif

כשיש סוף יש ציפייה ומתח. כשאין סוף, יש, אבל לא באותה מידה. ככה אני רואה זאת.

juggernaut

New member
זה לא באמת נמשך ונמשך.

כל פעם קורים דברים חדשים ומלהיבים. אז זה לא נמשך ונמתח כמו מסטיק זה פשוט טוב בלי סוף.

Dark jedi1

New member
אני מתאר לעצמי

שאפשר יהיה לשפוט סופית רק כשהמשחק יושק לבסוף. וגם אז ודאי יהיו דעות חלוקות בשלל נושאים. כמו בסרטים, גם זה נושא סובייקטיבי מאוד.

DDN

New member
רגע - כשאתה כותב

עלילה לשחקן אחד - כלומר, כן יהיה אפשרי לשחק בו לבד ולא ברשת?

למעלה