טרייד דד ליין

Executioner

New member
יכול מאוד להיות שדטרויט הרימו דגל לבן

מצד אחד ומצד שני, אם חושבים שם שג'קסון עדיף על אוגוסטין (שהיה בכלל לא רע מאז שג'נינגס נפצע) אז אולי זה מהלך כדי לעשות משהו העונה הזו בכל זאת. הם לא רחוקים מהפלייאוף.
אני לא יודע מה התפיסה של שאר התקשורת בארצות הברית, אבל כאן באוקלהומה ברדיו תאנדר במשך חצי שעה 4 פרשנים שונים הכריזו על העזיבה של ג'קסון כמהלך מצויין. אני לא חזק בטוויטר אבל נראה שגם ג'קסון שמח שעזב. בכל אופן אני מנסה להגיד שאם הוא מפתח לעצמו מוניטין רע בכל הליגה רק קבוצה חלשה מאוד תתן לו 14, אולי הלייקרס. כרגע הוא לא שווה יותר מ5-7

ofer1732

New member
Crying tears of joy #godisgreat

הייתי אומר שג'קסון אכן שמח לעזוב
, כמובן שמאוחר יותר הגיעה ממנו גם ההודעה הדיפלומטית של "תודה על הכל ואני שמח שהייתי חלק מהארגון בלה בלה בלה" אבל הציוץ שבכותרת היה ההתגובה המיידית ומן הסתם הכנה יותר לגבי הטרייד.

לגבי מה שכתבת על החוזה, באוקטובר האחרון ג'קסון דחה הצעה מאוד נדיבה (ולא מובנת לדעתי במיוחד בעקבות השנאה בינו לבין דוראנט) של 48M ל-4 שנים, כמובן שהוא לא מתקרב לזה בשווי שלו אבל בגלל עניין החוזה הטלוויזיוני שחקנים חופשיים הולכים להיות אוברפייד בקיץ הקרוב ואני מניח שהוא יקבל 8 ספרות בכל מקרה, אולי אפילו חוזה שמתקרב להצעה מאוקטובר אם הוא יסיים את העונה כמו שהוא פתח אותה (היה אחד משני שחקנים בלבד ביחד עם לברון לתת 19 נק', 7 אס' ו-5 ריב'), הוא מאוד מאמין ביכולות שלו ורוצה הזדמנות לעלות בחמישיה ולהיות הכוכב של הקבוצה שלו (מה שיפצה אותו בחוזה הבא על הפער בין 48/4 למה שהוא יקבל בקיץ הקרוב), באוקלהומה לא היה סיכוי שזה יקרה.

Executioner

New member
כן על זה שמעתי, הוא כנראה ממש לא רצה להיות שם

קבל
וגם על ההודעה על קארטר ווילאמס ומילוואקי. מעניין מאוד.

kobyz21

New member
המהלך של מילווקי

החליטו לחבל בעונה הנוכחית בשביל עתיד טוב יותר, כנראה הבינו שבלי פארקר הפוטנציאל של הקבוצה לעשות משהו העונה בפלייאוף נפגע ושהסיכויים לעבור סיבוב ראשון בלעדיו קלושים... ויתרו על שחקן מצויין שכרגע עדיף בשביל שחקן עם יותר אפסייד, החליפו שחקן שהוא פוטנציאל אולסטאר בשחקן שהוא פוטנציאל סופרסטאר!

Anfield

New member
אשמח לניתוחים של אנשים לגבי אוקלהומה

האם היה עדיף לעשות משהו בסגנון ג'קסון+פרקינס+ג'ונס על לופז או מה שעשו בפועל?
האם הסיכויים לאליפות עכשיו משמעותית טובים יותר מלפני הטרייד, האם אותו דבר האם פחות?
כל מה שבא לכם :)

rapgamer4ever

New member
אוקלהומה השיגה הרבה מאוד כלים

כאשר לא הייתי ממעיט בחשיבות של אף אד מהם. אפילו נובאק שכבר שכחנו מקיומו הוא קלעי קטלני שיכול להיות שימושי בהרכבים מסוימים.
ברוקס יצטרך לראות מי משחק טוב עם מי, להרכיב רוטציה חדשה ולסדר מחדש את ההיררכיה בקבוצה. חודשיים שנותרו עד הפלייאוף זה לא הרבה זמן.
אין ספק שאוקלהומה שדרגה את הספסל שלה מבחינה איכותית, גם אין לי ספק שעם המאמן הנכון זה יכול לעבוד. השאלה היא כמה זמן יקח לקבוצה להתגבש והאם התוצאה הסופית תממש את מלוא הפוטנציאל בסגל.
בטרייד על ברוק לופז אתה יודע בדיוק מה תקבל, בטרייד שהתרחש בפועל הייתי אומר שגם האפסייד וגם הדאונסייד גדולים יותר.
&nbsp
מבין כל המהלכים שאוקלהומה עשתה בשנים האחרונות הייתי אומר שזה היחיד עם פוטנציאל to move the needle מה שנקרא.

Anfield

New member
תודה גם אתה וגם לאונרדו משבחים את המהלך

המצב הוא שיש כבר המון שחקנים בסגל, אני תוהה האם מישהו ישוחרר או לא יראה דקות בכלל.
שמעתי גם את בארקלי שאומר שהוא מאוד אוהב את הטרייד הזה.
כרגע אני בעיקר מוטרד מהבריאות של דוראנט יותר מכל דבר אחר, לפנות בוקר הוא שיחק ממש בכוח.

rapgamer4ever

New member
אני משבח את המהלך אבל בערבון מוגבל

זה לא מצב שבו אתה מכניס שחקן מצוין כמו לופז ודברים יסתדרו מעצמם פחות או יותר מבחינת דקות, רוטציה וכו'. הולך להיות אתגר אמיתי לגבש זהות לקבוצה, אני לא אופתע אם לא נרגיש שינוי משמעותי והדברים יראו בערך אותו הדבר.

88nothing

Active member
לדעתי אוקלהומה עשו חצי עבודה

הם באמת חיזקו את משחק הפנים שלהם, אין ספק בכלל שבשלב הזה קנטר בעונת חוזה עדיף בהרבה על פרקינס, במיוחד שהיכולת של פרקינס לשמור על סנטרים לא תעזור במיוחד בפלייאוף הנוכחי, בטח שלא בסיבוב הראשון נגד גולדן סטייט.
וגם התוספות של אגוסטין, סינגלר ונובאק נותן אופציות שלא היו קודם לOKC.
הויתור על ג'קסון הוא בהחלט הגיוני גם מקצועים ובמיוחד חברתית, בטח עם דיון וויטרס על הספסל.

החצי עבודה מבחינתי זה בגלל כמו שכתב לאנרדו למעלה, יש להם עכשיו 15 שחקני סגל, שבכל קבוצה אחרת הם שחקני עשירייה ראשונה.
הם לא הצליחו להמיר עומק באיכות, ובפלייאוף כאשר הרוטציה מתקצרת צריך יותר איכות.

למעלה