טרייבפאנס שלי!!!!!!!

I~Luv~Lex

New member
טרייבפאנס שלי!!!!!!!

מה אתם רואים כשאתם פותחים אמטיוי??? ב. ספירס? ר. מרטין? ק. מינוג? שימו לב לקיק הבא: ZOOT WOMAN!! האאאאאאאאאאאאאאאא????????????????????????? חשבתי שזה היה מקורי שלהם ולא אמר שומדבר!!!!!!!!! אבל אם זו באמת מילה, מה לעזאזל הככוווווווווווווווננננננננהההההההה???????????? או אולי מי שמבצע את ה"שיר" הזה, מעריץ מושבע של השבט (כמונו, כמונו..) והחליט לקרוא לעצמו על שם מנהיג העולם זוט???… או.. יש בג´נרל פורום של טרייבוורלד אחת מה שמה ZOOT’S WOMAN, אולי היא קשורה.. מה מתרחש פההההה???????

-TaintedLove-

New member
שאלה, כי זה לא ברור לי.....

לא יוצא לי לפתוח הרבה MTV, אבל - יש מבצע/ת שקרא לעצמו - zoot´s woman??????????

I~Luv~Lex

New member
ZOOT WOMAN

איכסי.. זה מין טכנו כזה ממה שיצא לי לשמוע.. אבל השאלה העיקרית, הא המילה זוט אומרת משהו?? אה! ועוד משהו את מעדיפה את הפיק ככה כאן, או בקובץ וורד מצורף? @נם-נם

-TaintedLove-

New member
אם.......

אני מניחה שוורד יהיה נוח .... למרות שגם מפה אני יכולה להעתיק ולהעביר לוורד... איך שנוח לך....

Grrrrrr....!!

אפילו שאת מוחרמת, אני רק אציין שג´ו (זוטס וומן ) היא אחת האנשימיות היותר נחמדים בפורום!!! הממממממממ....מה הכינוי שלך בפורום הרשמי?! כי אני שם כל יום ואת....לא...ככה ש...איך קוראים לך?!

I~Luv~Lex

New member
אישה!

אני לא אמרתי כלום על "ג´ו", ואני כן~!!! הייתי בפורום!!!!!!! אבל בגלל שיש בו 6000 איש אני לא מספיקה!!!!!!! והכינוי שלי היה NeMy אם תחפשי בחיפוש תמצאי הודעות שלי.. אם בכלל יש שם חיפוש..

למעלה