טריוויה!!!

positive energy

New member
טריוויה!!!

הפורום לא ממש זז, אז החלטתי להחזיר את משחקי הטריוויה החוקים הם כאלה: 1. אני נותן שאלה, מי שעונה על השאלה שואל שאלה בעצמו, מאוד פשוט, נראה כמה זמן זה ימשך. 2.אם שניים עונים בבת-אחת אז עונים על השאלה של הזה שענה ראשון, את השני סוקלים במרכז בגדד 3. נסו שהשאלות יהיו קצת מורכבות, לא פשוטות, טוב, אני מתחיל שאלה ראשונה: בפרק מספר 610, עם הציצים של בבה, איזה סצינה מאיזה סרט חיקה קרטמן במשחק שלו עם הבובות? העונה נכונה יקבל את הזכות לשאול את השאלה הבאה, והספקת לוסי אין דה סקיי למשך חודש, חינם! קייל, משום מה יש לי הרגשה שאתה תפתור את זה, נראה. נ.ב בשירשור הקודם נעלמו באורך מסתורי כמה הודעות, יש לי חשדות שאלה היו אייסי4 וקרפט קראוולר, מוזר...

positive energy

New member
נ.ב

אחרי שהמשחק הזה ישקע, יש לי רעיון לעוד משחק, אבל ניתן לזה לשקוע קודם

תשובה+שאלה חדשה

זה הקטע עם הקרם שהילדה לכודה בבור מהסרט "שתיקת הכבשים" שאלה חדשה: בפרק 704 מתי נפתחת הדלת ויוצא משם החייזר בצורה של אבא של סטן, מאיפה לקוח הרעש מתי שהדלת נפתחת?

elcool

New member
אמרו את זה בפרק

Kyle: Aw dude, don't do that. That's gay. Stan: Yeah, that's like that stupid movie, Contact. Cartman: Aw God, that movie pissed me off. זה מהסרט "מגע" (או איך שלא כותבים אז זה בעברית) שאלה שלי: בפרק של הציצים של בבא, יש עוד פארודיה על סרט. איזה סרט, ואיזה טעות יש בפארודיה?

positive energy

New member
אמממ

אולי על אודיסאה בחלל? בגלל הקופים וזה... תגיד אם זה נכון והשאלה שלי (למקרה שזה נכון): איך קוראים (באנגלית) לסרט הפורנו החם ביותר בכל להזמנים?

תשובה לשאלה שלי ולשאלה שלך...

לשאלה שלי הקול של הדלת לקוח מהמשחק DOOM... ולשאלה שלך: Back Door Sluts 9 שאלה חדשה: כמה זכוכיות מגדלת צריך כדי לראות לבין לאדן?

כרמל 1

New member
ושאלה חדשה...

בפרק Mr. Hankey Christmas Classic סנטה שר את השיר - Her Name Is Rio איזה קטע בשיר הוא שר (לצטט)

elcool

New member
זה לא בעיה

Her name is Rio and she dances on the sand Just like that river twistin' through the dusty land. (פשוט העתקתי מהתסריט
) שאלה שלי: איזה סלבריטי היה אמור להיות תרנגול הודו, אבל לא הסכים כי התפקיד קטן עליו?

elcool

New member
התשובה לשאלה הראשונה שלי

הפארודיה היא על כוכב הקופים. כששני האסטרונאוטים נוחתים ומגלים שכולם קופים. הטעות היא שהאסטרונאוטים הורגים את עצמם, מה שלא קורה בסרט המקורי

למעלה