טריוויה אלפאוויל

adiville

New member
טריוויה אלפאוויל

והפעם מספרים : אלבומים : 5 + 1 = קופסה שיוצאת בימים אלו וכוללת 4 דיסקים חדשים ! הופעות חיות : 1 + עוד דיסק שנכלל בתוך אוסף גדול.... אוספים : 1 + 1 = קופסת אוסף ענק של 8 דיסקים ! סינגלים : 24 וידאו : 1 קלטת וידאו שיצאה עם האלבום השלישי של הלהקה 1 DVD של הופעה חיה בארה"ב. אלבומי סולו : מריאן גולד - 2 ברנרד לויד - 1 הופעות : 209 (משנת 1996) אם למישהו יש עוד פרטים טריוויאלים על הלהקה....יתקבל בברכה !

turrican

New member
תודה על הטריוויה ../images/Emo13.gif

אוסף ענק של 8 דיסקים?? אלוהים..איזה הספק אדיר.. ולחשוב שיש כאלו שמכירים רק את Forever young .

alpha80

New member
ואוסף נוסף של רה מיקסים

FOREVER POP שהופיע לפני שנה, בו מיקססו הרבה די ג'אים מפורסמים את הלהיטים הגדולים .

ט ו ר ה

New member
איזה מדליק, אבל....

כל ההודעות שלך משום מה נשמכות ימינה ואני לא יכולה לקרוא אותן

alpha80

New member
מה זאת אומרת ימינה?

את ה COLDPLAY שלך אני לקחתי, כדי שלא תקשיבי לאלבומים של גלגלץ. אמרתי לך לא לקנות, לא הקשבת לי.

ט ו ר ה

New member
א ת ה ??

ואני חיפשתי אתמול בכל החדר איפה הוא, מצאתי רק את העטיפה! אולי אתה מסתיר את הקולדפליי שלי ביחד עם ההודעה שלך שגם אותה אני לא רואה
זה לא פייר!

alpha80

New member
אם את לא רואה את ההודעה

אז איך ראית שזה אני? כן זה אני

ט ו ר ה

New member
זה רק שאתה מצרף תמונה

שאני באה לראות את ההודעה היא נפתחת ימינה כזה ולא רואים אותה. תחזיר לי אותו! i'll do anything אני רוצה את ההקולדפליי שלי!!!

turrican

New member
אני מצאתי..

יש לי אותו אם את רוצה ב-mp3 . איזה שירים חסרים לך טורוש?

alpha80

New member
איזה מזל שיש אנשים טובים בפורום

את רואה - לא כולם כמוני. רעים.

turrican

New member
לא יודע מה אתם מתלהבים מ-coldplay

חוץ - In My place לא התרשמתי מי יודע מעגמומיות של הזמר. הפקה טובה אני מודה , אבל לא עושה לי שום דבר..מצטער. בשביל שיר או שתיים טובים אין טעם לקנות אותו Full price .

alpha80

New member
מה זה "אתם?

זה רק טורה. היא היחידה שקנתה את הדיסק, בזכותה קולדפליי מכרו עותק בארץ. אולי בזכות זה אפילו יגיעו להופעות, להופעה אקוסטית בסלון שלה.

turrican

New member
אלפא אתה רוצה לומר לי שרק שנינו

בפורום?? טוב אז אפשר לקשקש בינינו נכון?

ט ו ר ה

New member
המשך..

ו...לראות איך הוא שר איך הוא נכנס לזה מזיע והכל מנגן בפסנתר ממש נכנס לזה....זה מזקיר לי משהו...
ואגב אלכס השירים האחרים בדיסק יותר יפים מIN MY PLACE

למעלה