טריה

קו שבר-מה עושים

הבן שלח אתמול מספר הודעות מהטירונות ,ואפילו לא רצה להתקשר הביתה.כל ההודעות קצרות ולכולן אותו מסר: לא נשאר פה,לא טוב לי,קשה לי,אני סובל. כשחייגתי אליו,היתה לנו שיחה של 20 שניות והוא נשמע שבור נורא. שלחתי לו הודעה עכשיו שיינסה להשיג את המספר של המ"כ שנוכל לדבר איתו,ולחילופין שגם הוא יבקש שיחה עם אחד המפקדים או עם קצינת ת"ש.יש למישהו עצה טובה? הם נשארים שבת,ואני מודאגת בטירוף. אני חייבת להוסיף שאנחנו דחפנו אותו לקרבי,ועכשיו הוא מאשים אותנו.

r i n i

New member
אולי זה רק משבר קטן וזה עובר...

שר אריק איינשטיין.

קשה לו, אין ספק.
קשה גם לך. הלב נקרע. ולא, על תאשימי את עצמך שדחפת אותו לקרבי.
זה טבעי.
הוא לא לבד בקושי הזה, יש לידו עוד חיילים שקשה להם.
אתם פשוט הכפתור בסיר הלחץ שמשחררים אצלו קיטור.
תרגיעי אותו, תני לו לפרוק ותלטפי את האגו. אל תבטלי לו את הרגשות אבל תחזקי את היכולות שלו.

עוד יום-יומיים הוא כבר ירכוש חברים חדשים, יעזרו אחד לשני, לאט לאט יצאו מההלם הנוראי שהם נכנסו אליו והכל יתחיל להיות קצת יותר נינוח (לא קל, לרגע לא קל אבל יתחיל להתרגל ולהבין היכן הוא נמצא).

הבכור, סמל מחלקה שקיבל אתמול חיילים חדשים, קשוב אליהם מצד אחד, ויהיה קשוח אליהם כשיהיה צריך.

קבלי חיבוק חזק מאמא שחיה כבר שנתיים בנדנדת רגשות עם החיילים שלה (ואחד מהם מנדנד חזק...) פעם טוב ופעם רע, יום אחד קשה ויום אחד מחויך.
אנחנו הגב, העוגן.
שתהיה לך שבת שלום ולכל החיילים החדשים והישנים, אלו שיצאו הביתה ואלו שנשארו (שני החיילים שלי נשארו השבת בבסיס).

אדרת2

New member
RINI -בול קליעה.צודקתתתתתתתתתת

את פשוט מדהימה כל פעם מחדש. מקסימה חכמה וכל מילה בסלע.

אספוס2

New member
גם אנחנו עברנו ימים קשים עם החיל בטירונות

ולפתע זה עבר. בהתחלה זה שוק גדול עבורם, נדמה כאילו סוף העולם שמאלה, אבל אין להם הרבה ברירות ועם הזמן הם מכירים חברים ורואים שבעצם לכולם קשה וכולם רוצים הביתה. יבואו ימים טובים מאלה ואת עוד תצחקי. תמשיכי לעודד ולהגיד לו כמה הוא בסדר וכמה את מבינה ומחבקת וזה יעבור.

תאירעות

New member
טריה

טריה בלהיות "אמא של חייל"...אפילו לכתוב את זה זה עדיין מוזר לי...
קשה לנו,לי ולבעלי,מוזר לנו...למרות הגאווה...
וואו שלוש שנים...ואנחנו רק ארבעה ימים אחרי הגיוס.
מזל שהוא כזה מתוק ולוקח הכל בכייף,לא מתלונן..
שבוע נפלא לכולם ובעיקר לחיילים שלנו!

אדרת2

New member
ברוכים הבאים-כל כך מבינה אתכם.

שמחה שהגעתם לכאן, כאן אפשר לכתוב,לשאול לקבל עידוד והרב החיזוקים.
ניזכרת איך רק לפני כמה חודשים הרגשתי בדיוק כך.

dvd26

New member
קו שבר

נסי למצוא בבלוג את הטלפון של קצינת פניות הציבור.

מאקי

New member
יש עדכון?מה איתו? אם לא השתפר תתקשרי לקצין

העיר.
עכשיו.

למעלה