טריה בפורום

shuka74

New member
טריה בפורום

שלום לכולם, ממש שמחה שמצאתי את הפורום הזה. אני בת 30 נשואה+שחלות פוליציסטיות. התחלתי טיפול ראשון באיקקלומין ללא הצלחה. לא הייתי מרוצה מהרופאה, היא שלחה אותי לאולטרסאונד ביום ה-13 אחרי המחזור שהסתבר כמוקדם מידי וכשהייתי צריכה הפניה נוספת לשלושה ימים אחרי כן לא היה עם מי לדבר. הייתי צריכה לגשת לרופאה אחרת שהסבירה לי שבטיפולי פריון אי אפשר לקפוץ מרופא לרופא ולאחר תחנונים נתנה לי את ההפניה. בקיצור היום אני 5 ימים אחרי המחזור ולא התחלתי שום טיפול כי הרופאה בחופש ורופא אחר שפניתי אליו לא הסכים לטפל בי אלא אם כן אני מתחילה את כל הבדיקות מחדש כולל בדיקת זרע שלא נדרשנו משום מה לעשות, אגב גם הרופא הזה היה חסר רגישות ולא ממש ניסה לעזור. בקיצור היה לי יום זוועה שפכתי הרבה דמעות. אני מחפשת בנרות רופא/ה שלא יאכזבו, באיזור המרכז, שפלה, מודיעין. אני בקופ"ח לאומית ומוכנה לעבור גם קופ"ח בשביל רופא טוב. תודה, ומתנצלת על האורך בשעה כזאת מאוחרת.

סנונית 1

New member
ממליצה בחום.....

על ד"ר ברקוביץ מגבעת שמואל. רופא מקצועי מאוד רגיש חדשני זמין תמיד עדין ומתוק.

עינת ב6

New member
ברוכה הבאה!!!../images/Emo140.gif

קודם כל ברוכה הבאה לשהייה קצרצרה במחיצתנו!
ודבר שני אני ממש מצטערת אבל אני לא גרה באזור שלך אז אין לי כ"כ על מי להמליץ.
זה פשוט מעצבן אותי לשמוע את מה שאת מספרת ... כאילו אנחנו לא מספיק נמצאות בהמתנה אז הם יוצרים המתנה נוספת... פשוט נורא! אבל חשוב שתדעי מס' דברים... - בטיפול הראשון תמיד מגששים ובד"כ מעדיפים לשלוח לUS מוקדם מאשר מאוחר (ואז מפספסים), אותי למשל תמיד שולחים ביום ה-8 למחזור ואילך...
דבר נוסף... למה שלא תבקשי מס הפניות ואז ברגע שאומרים לך שאת צריכה לעשות אז ההפניות כבר אצלך ביד??? (אצלנו זה היה כ"כ פשוט... קיבלתי דף עליו היה חתום הרופא ואני מילאתי בו את התאריכים בהם אני צריכה לבוא למעקב , לפי מה שאמרו לי ...) את נמצאת במעקב במרפאת פוריות של קופ"ח??? כי בד"כ במצב כזה אם הרופא שלך חסר , האחיות דואגות להכניס אותך לרופא אחר (וזה קרה לי לא פעם ולא פעמיים). וזהו... לא נשאר לי הרבה חוץ מלשלוח לך חיבוקים גדולים
ולקוות שמחר היום שלך יהיה הרבה יותר יפה!
מחזיקה לך אצבעות
למציאת רופא כלבבך, ולטיפול מוצלח!
לילה טוב!

Otisco 12

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

שלום לך שוקה, ההתחלה מאד מתסכלת מתי שלא יודעים מי נגד מי. ניראה שלא טופלת על ידי רופאה של טיפולי פוריות, אבל תתעודדי כי אני בטוחה שרופא/ה מתאימה תיקח אותך ברצינות הראויה. בטח בבוקר בנות הפורום יתחילו לתת לך המלצות מתאימות (אני נמצאת בחו"ל, לכן לא יכולה להמליץ על הארץ). אז אני מקווה ששנת הלילה תימחוק לך את היום הזוועתי, ומחר יהיה יותר טוב
. אז טוב שניכנסת לפורום כדי לאוורר את הלב, ושיהיה המון בהצלחה בהמשך.

עינת ב6

New member
OTISCO 12 רציתי לשאול למה

את לא ישנה אבל מהשרשור השני כבר הבנתי...
בסדר ... אז הרמז הובן ואני בהחלט מתכוונת ללכת לישון עכשיו.
שיהיה לך יום יפה
או צהריים יפים או מה שזה לא יהיה איפה שאת נמצאת...

Otisco 12

New member
../images/Emo29.gifלילה טוב

כן, הפרש של 7 שעות. אם את לא מצליחה לישון אני לפעמים פה מתי שכולם נוחרים
. שיהיה לך לילה טוב וחלומות פז.

בוליקי

New member
ברוך בואך לשהות קצרצרה../images/Emo140.gif

לפי הסיפור שלך נראה שהרופאים שפנית אליהם לא היו רופאי פריון או שלא במרפאות פריון. אני לא מהאזור שלך, אבל בטאגליינס בראשית העמוד יש המלצות על רופאים (והזהרות מפני רופאים אחרים). בכל מקרה את צריכה רופא או מרפאה מסודרים, העוסקים בפריון ושיודעים לבצע מעקב מדויק (US ובדיקות דם) כדי לזהות את הביוץ במדויק ולעקוב אחר הציסטות, ובעיקר לתת מענה אפקטיבי בזמן אמת.

אני לא מהאזור או מאותה קופ"ח אבל

הצעה שלי, זה לא הזמן לעבור קופ"ח. אני יודעת שברוב קופות החולים יש זמן המתנה לטיפולים מסוימים ופוריות זה אחד הטיפולים. חברה שלי עברה מכללית למכבי ולא נתנו לה להתחיל בטיפולים חצי שנה לפחות וגם אז עשו לה בעיות מפה ועד הודעה חדשה. אני מציעה לך לפנות לשורה למעלה ושם יש המלצות על רופאים. בהצלחה

shuka74

New member
תודה רבה ../images/Emo141.gif

על העידוד והעזרה, הבוקר קמתי עם כוחות מחודשים ואני בטוחה שאני אמצא את הרופא המושלם. שתהיה לכם שבת מצויינת

רק טיפ אחד, בדיקת זרע דחוף

לא לוותר ולא לקחת הורמונים בלי לעשות בדיקת זרע. אם מדובר בבעית זרע (אפילו קלה), ואת מבזבזת מחזורים עם איקקלומין, את יכולה לפגוע ברירית הרחם. לגבי שאר הדברים ענו לך, ולצערי הלכתי לרופא פרטי (אמנם מצוין!) ואני בכלל מקופ"ח אחרת. שכל הבעיות יפתרו במהרה,

שמשית2

New member
לא מבינה את תשובתך..מאיה

לפי מה שאני הבנתי בבעיית זרע אפילו קלה טיפול באיקקלומין ואחכ" זריקות יכול לעזור ,אם האישה משפרת את תנאיה הטבעיים למצויינים בזכות יותר זקיקים אז גם זרע חלש יכול להפרות (מספיק 1)מתי זה כל ההזרעות????כשהזרע לא משהו.. מה האלטרנטיבה שאת מציעה? איקקלומין בפרוש לא דופק רירית. איקקלומין עשוי לדפוק רירית אבל רק במחזור אחד. והוא עשוי לעזור מאוד. מה עדיף הפריות ??

סיון01

New member
איקקלומין כן דופק רירית

אומרת מי שמחזיקה בשיא הפורום עם 7 מחזורים של איכסקלומין לבד ועוד 2 מחזורים עם הזרעות!! ואנחנו בכלל מהלא-מוסברים, אני תמיד בייצתי יפה, הזרע בסדר וכו'. אני רק יכולה להגיד לך שאני מתחרטת על כל רגע שבזבזתי זמן עם רופא הנשים הרגיל, שבכל US היית שואלת אותו "איך הרירית" והוא היה אומר לי "בסדר", ואני לא התעקשתי לשמוע ערכים. רק בהזרעה הראשונה ביחידת הפוריות, עם מינון נמוך יותר ממה שנתן לי רופא הנשים, גילית שאני מבייצת עם רירית 4-5, שזה כאילו לבייץ על ריק. ובכל מקרה, נכון שצריך רק זרע אחד, אבל בהרבה מיקרים הסיכויים שהזרע האחד הזה יגיע ליעדו הם נ-ו-ר-א נמוכים, גם אם יש לבנזוגך מליון זרעים תקינים, שמחינתינו זה בעצם כלום. חברות, אחרי 3 מחזורי איקקלומין, חייב, אבל חייב, לעשות את כל הבדיקות המומלצות, כולל בדיקת זרע, וגם לעבור למומחה פוריות. חבל על הזמן ובעיקר חבל על הגוף שלנו!!

../images/Emo45.gif איקקלומין דופק רירית, זרע יכול

להיות בינוני אבל לא באיכות מספקת להזרעה. יש גם מקרים שבהם הזירמה נראית רגיל, ואין כלל זרעים בפליטה, ואין טעם לקחת שום הורמונים ללא IVF עם איקסי ועם שאיבת זרע בכל מחזור. חבל חבל על הזמן לעשות טיפולים לאשה ללא בדיקת מצב הזרע של הבעל. בניגוד לרוב הבדיקות שהנשים עוברות, בדיקת זרע איננה פולשנית ונותנת מידע נרחב על פוריות הגבר. מעבר לזה, ישנם גם טיפולים לגבר הכוללים זריקות, ניתוחים וכד', שיכולים לפתור חלק מהבעיות.

../images/Emo41.gif המלצה ושאלה ../images/Emo36.gif

שלום לכולכן, קפצתי לרגע מ"לקראת הריון"... קודם כל ההמלצה - דיקור וצמחים יכולים למנוע את הפגיעה של איקאקלומין ברירית, כדאי לנסות. ועכשיו לשאלה - השבוע אני אמורה לקבל מחזור ראשון עם איקאקלומין. לצערי הבעלול יעדר שבועיים סביב הביוץ. האם אפשר להתחיל לקחת את הכדורים באיחור של שבועיים? (אין חשש שאני אבייץ בלעדיהם בחודשים הקרובים) תודה מראש ונתראה ב"הריון ולידה".

נועם@בת

New member
יכולים אולי למנוע אבל לא הייתי בונה

זה. אם מנסיונך האיקקלומין פגעה ברירית, הרופא צריך לתת לך תוספת אסטרוגן. לגבי איחור בהתחלת איקקלומין, זה בהחלט אפשרי, אבל חייבים להתייעץ עפה רופא. בהצלחה נועם

הזרעות אינן דוקא יחודיות לבעית זרע

נהפוך הוא, הזרעות מיועדות בעיקר לתזמון הביוץ ושטיפת הזרע והכנסתו לרחם. לא שמעתי שהשואלת עברה הזרעה בכלל, אחרת היו יודעים על בעיות בזרע. היא מקבלת איקקלומין ומנסה לתזמן ביוץ. זה פשוט חבל.

פּוֹנְג

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

המלצות על רופאים תוכלי למצוא בלוחות הפורום (בשורה הכחולה למעלה). כמו כן, מנסיון העבר, אני הייתי מצלמת את כל ההפניות, וכך יכולה לעשות בהן שימוש חוזר. אפשר דווקא להבין את הרופא שלא היה מוכן להתחיל איתך טיפול בלי בדיקות מסויימות, כי אם הוא הרופא שבחרת הוא רוצה לדעת את כל מה שהוא יכול עליכם, גם בדיקת זרע היא אחת מהדרכים לחוסר יכולת להרות, ולפני שמתחילים להעמיס על האישה מלא תרופות, שווה לבדוק אולי בכלל הכיוון הוא הגבר. עושה לי רושם גם שהרופאים שפנית אליהם אינם מומחי פוריות, לכן אם את כבר במסלול הזה, קצר ככל שיהיה, תתני למומחים לטפל בך. שיהיה בהצלחה.

L L YEHEZKEL

New member
רק להירגע

אנחנו גם התחלנו כך את הסיפור שלנו את לא צריכה להילחץ פשוט אל תעברי רופא כי לפעמים לוקח קצת זמן עד שמצלחים לעלות על המסלול ולא תמיד צריך לעשות את כל הבדיקות מהתחלה (זה סתם מלחיץ) דרך אגב ללאומית יש הסל הכי הטוב לנשים בהריון לבעלי הביטוח המשלים.

למעלה