טריגר

katrina12

New member
טריגר

הרגשתן פעם רצון למות?
פשוט לקפוץ מהחלון ולסיים עם הכל?
נמאס לי כבר לא מצליחה לשלוט בכלום. רוצה להוכיח לעצמי ולאחרים שאני יכולה לעשות משהו ולהצליח אבל אני מטומטמת וכישלון.
אין למה לקום בבוקר.

הודעה מדאיגה מאד

איך את היום?
כן האמת שהרגשתי ועדיין אני מרגישה ככה לפעמים .
מה קרה שהכל צף עכשיו? אולי תשתפי קצת יותר ?
חיבוק גדול גדול

katrina12

New member
תגובה

מצטערת, הכוונה לא הייתה להדאיג. עכשיו נרגעתי ואני מרגישה יותר טוב.
יש נושא מסוים שכשאני חושבת עליו נהיה לי ממש רע. כל עוד אני עושה דברים אחרים ולא חושבת על זה זה בסדר, אבל כל פעם שיוצא לי לחשוב עליו אני לא יודעת מה לעשות ואתמול כשיצא הרגשתי את הדברים שכתבתי.

ט'

רוצה לשתף במהו הנושא הזה?
ורק מוסיפה- כן. היו הרבה פעמים שרציתי למות. שרציתי שהכל פשוט ייפסק כי זה היה יותר מידי.
רוצה להגיד לך שזה יכול להשתנות, עם הטיפול המתאים ובסביבה המתאימה.
כיום קורה שאני מרגישה שהחיים גדולים עליי, ויש את הרגעים האלה שנראה לי שאני פשוט לא בנויה להיות חלק מהעולם הזה. אבל אני עדיין רוצה להיות חלק מהחיים האלה, כך או אחרת.
וגם לי יש נושא ספציפי שתמיד מציף הכל. ודיברתי עליו בטיפול כבר מיליון פעמים, וכנראה שאדבר עליו עוד מיליון פעמים כי זה עדיין מציף באותן רמות, אבל לפחות כשזה קורה אני יודעת להגיד לעצמי- העולם לא קרס, זה רק הנושא הזה שקשה לך. עוד כמה שעות זה יעבור.

Lital 172

New member
הרגשתי

ככה הרבה יותר מדי פעמים. זו הרגשה כואבת הייאוש הזה שלא עוזב. המחשבות הקשות האלו שלא נותנת שקט... . את מדברת על דבר אחד שמכאיב.. שמוביל אותך לזה. חשוב שתדברי עליו שתתני לו מקום.. בטיפול. או עם חברה קרובה.. או אפילו פה... . ככל שתוציאי עוד ועוד... יהיה פחות כבד בפנים... לפעמים רק להגיד את זה בקול לעוד מישהו זה קצת מקל ומרגיע... טוב שאת כותבת פה שהכל מרגיש כואב, וסוגר וחונק... .רוצה להזכיר לך שהחיים חזקים יותר מהכל... ממשיכים להם.. גם שיש קשיים, גם שנראה שאי אפשר יותר. לפעמים זה מכעיס.. ולפעמים זה מחזק.. כי רק ככה אפשר באמת להמשיך.. היכולת... הזו נכונה לנו... . מחבקת אותך.. ואם תרצי עוד לשתף.. כמובן שאשמחלהקשיב ולהיות איתך בזה.

katrina12

New member
תודה רבה מקסימות=]

בעיקרון זה משהו שאני עושה מילדות ומתלבטת אם להמשיך איתו בעתיד בתור מקצוע. המחשבה על זה מבלבלת אותי נורא ואני כל הזמן בורחת מהדבר הזה(ולא עושה בזמן הזה משהו מועיל) מתוך הלחץ. כששיתפתי מישהי(סבתא שלי) התגובה שלה הפכה את זה ליותר גרוע.
גם לפי דעה של איש מקצוע אני לא מספיק טובה כנראה. ונורא מייאש לנסות כשאומרים לך מראש: ׳׳אין לך כמעט סיכוי. אין בזה הרבה עבודה. כדאי לך לחשוב על משהו אחר.
כדאי לך ללמוד משהו שבאמת מכניס כסף׳׳ וכ׳ו וכ׳ו.

Lital 172

New member
שמחפשים את העידוד הזה...

זה מאוד קשה שאנחנו כל כך רוצים להאמין בעצמנו.. להתקדם ולנסות להשיג את זה ואז שומעים מאנשים קרובים כמה שזה קשה. שאין בזה ממש בטחון שיהיה עבודה בזה... שכל זה יכול להיות לחינם. אז אולי זה טיפה יותר קשה ומאתגר.. אבל בכל מקצוע יכול להיות שלא נצליח ושלא ילך.. אם זה כל כך חשוב לך.. וזה משהו שאת מאוד רוצה לנסות.. לכי על זה. תאמיני באמונה שלך.. וכן אל תעמדי במקום ותנסי להתחיל תהליך כדי להגיע למה שאת רוצה. ובעיקר שואפת אליו.. תמיד עדיף לנסות ולהיכשל מאשר לא לנסןת בכלל אחר כך תמיד נשארים עם התהייה הזו מה יכל להיות אם....

levshavur

New member
ללמוד...

קטרינה שלום,
אני בדעה שעדיף ללמוד את מה שבאמת אוהבים...כי אם תלמדי משהו רק בשביל להרוויח כסף, תשתעממי ואולי גם תרגישי תסכול...
במידה ואחרי הלימודים לא תמצאי עבודה במקצוע, תמיד אפשר למצוא עבודה כלשהי שלא צריכים ידע קודם...
בעיניי חשוב שאדם אוהב את מה שהיא/הוא עושה אחרת זה הופך לסבל...
לבשה.

למעלה