טריגר.

Lovely locks

New member
טריגר.

חתכתי, אחריי חצי שנה שלא.
ועכשיו כיף.
אז, כל הקיץ הולך להיות הסתרה אחת גדולה?
כאילו שאפשר להסתיר.

(אני לא יכולה עם ההורים האלה ואני לא מצליחה לעבוד ואני שבר כלי וחרא)

(אנחנו לא ישנות, נכון?)

אולי הדבר הכי חשוב שלמדתי כאן הוא לא ללכת לבית של ההורים אם הוא מרגיש ככה. אז נכון, כנראה שגדלתי בסביבה הרבה יותר בריאה משלך, אבל אני מרשה לעצמי להגיד - אל תלכי לשם אם זה מרגיש ככה. על השאר מאוחר יותר, ואולי לא כאן.

תחזיקי מעמד.
וזה אולי נשמע טפשי - אבל מאד אכפת לי ממך.

Lovely locks

New member
דווקא ישנתי, הפעם.

כמה שאני כועסת על עצמי. אני יודעת שאסור לי להיות שם. שזה מוביל לרגרסיה רצינית. אבל ההגיון... הוא פשוט בורח לי ואני מתמלאת במשהו אחר.

אני עדיין כאן. שורפות לי הרגליים. אני לא יודעת איך מסתובבים בחום ובלחות הישראליים עם שרוולים ומכנסיים ארוכים. ואני לא סובלת את העובדה שאין כאן אהבה. ושאני לעולם לא אפסיק לחפש אותה, ככל הנראה.

ואמרו לי שאני יכולה להתפנות מהסאבלט, כבר בספטמבר, אבל אני לא יכולה לחפש אחד כרגע. אני במיטה ואני לא רוצה באמת לזוז. כי הכל יחזור על עצמו, הכל תמיד חוזר על עצמו.

דפוסים, דפוסים. אי אפשר לשבור. אני מנתצת את עצמי, אני מנתצת את כל מי שבא איתי במגע. ואני מבועתת וכן, זה מרפה ידיים. לחלוטין.

אם לא היום, אז מחר. אני אקום ואלבש שכבות ואהיה עצובה קצת יותר מידי. בחיי שכרגע זה מרגיש כאילו שזה מגיע לי. הבאתי את זה על עצמי. ולא איכפת לי שיש לי "הפרעת אישיות" או "ננו-קקטוס" לצורך העניין, אני אף פעם לא לומדת.

(תודה על זה שאיכפת לך)

בסדר.

חתכת.
אחרי חצי שנה שלא.
אז עכשיו חתכת אבל לפני כן לא חתכת חצי שנה.
שינוי לא קורה בבת אחת. המדד לשינוי אמיתי הוא הזמן שעובר בין נפילה לנפילה, כמה עמוקה הנפילה וכמה מהר יוצאים ממנה.
אז קחי נשימה, תזכירי לעצמך שאת יכולה, שהראית שאת יכולה, שיש לך את הכוחות, ותמשיכי הלאה, בדרך שאת הולכת בה.

ואל תכעסי על עצמך יותר מדי. זה לא מקדם רק מחליש. נסי לחשוב מה היית מרגישה עבור מישהי אחרת במצבך- הרבה חמלה והרבה רצון שהיא תראה את הטוב שבה, ונסי לתת קצת מזה לעצמך.

Lovely locks

New member
אני לא מישהי אחרת.

וכל אחד היה מרים ידיים בנקודה מסויימת. אי אפשר להאשים. כמה פעמים אפשר לחזור על אותן טעויות, שקורות לאורכן של שנים? אין לי חמלה כלפי עצמי. הייתי צריכה להיות חכמה יותר.

jellybelly1

New member
חכמה קשורה לזה?

לרוב יודעים מה נכון. אבל לאותו רגע פשוט אין את הכוחות והיכולת. וההקלה המיידית היא פיתוי חזק כשמתמודדים מול כאב גדול שאתה חסר אונים מולו. גם לדעתי מגיע לך (ולכולם) חמלה מעצמך. ואולי מטרה טובה וראויה מספיק זה להגדיל את הפערים בין הנפילות ולא להעלים אותם לגמרי. כל הכבוד על הזמן שהחזקת מעמד.

בוודאי שאת לא מישהי אחרת

הכוונה שלי לא הייתה לזלזל בכאב שלך או בעצמה של מה שאת עוברת.
אבל הרבה פעמים כלפי עצמינו אנחנו באמת מאוד אכזריים, כשזה לא תמיד מה שמגיע...
אני לא חושבת שאת לא חכמה.
אני מחשיבה את עצמי כאדם אינטלגנטי, ובכל זאת נופלת בבורות של עצמי כל הזמן. כי הבורות שלנו לא קשורים למקומות שבהם אנחנו חושבים. ויקטור פרנקל אמר את המשפט המקסים הזה על רגש ושכל, "הרגש יכול להיות רגיש בהרבה, מיכולתו של השכל להיות הגיוני." ההגיון והשכל טובים עד נקודות מסוימות- עד הכאב הכי גדול שלנו, או הצורך הגדול שלא נענה, או הבור שפעור לנו בלב.
זה לא להיות חכמה או טיפשה. זה להיות פגועה או לא, בריאה או לא, מסופקת או לא.

שולחת חיבוק ומצטערת אם הכאבתי.

קולדון

New member
אני גם לא חושבת שזה קשור לחוכמה

זה הרבה יותר עניין רגשי משכלי..

בכל מקרה..

מצטרפת לרחלי- להחזיק חצי שנה זה לא מובן מאליו.
וזה שפגעת עכשיו לא אומר שזה כדור שלג אלא יכול (תלוי בך) בהחלט להיות נפילה בדרך להמשך ההתקדמות.

תנסי בכל הכח להיות טובה אלייך. כבר נפלת. עכשיו לשבור את המעגל יהיה דווקא בלא להלקות את עצמך.
להלקות את עצמך ולרדת על עצמך רק יקרב אותך שוב למצב שבו את רוצה לפגוע...

למעלה