טריגר

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
טריגר

טיפשה, טיפשה אפילו להקיא כמו שצריך את לא יודעת. טיפשה, פרה, חלשת אופי, בהמה
טיפשה!

היי, למד.

המילים הקשות האלו לא עוזרות לך,
לא מכבדות אותך
וגם לא מכבדות את כולנו כאן.
הייתי רוצה שתדעי שלא את ולא אף אחת אחרת ראויה לכינויים פרה ובהמה, לא משנה מה היא עשתה או לא עשתה, כמה היא אכלה, או כמה היא שוקלת.
גם נשים שמנות שאוכלות הן בנות אדם ולא חיות. אין משקל שבו לאדם אסור לאכול ולהנות מאוכל.

להקיא זה דבר רע. זה דבר חולה, שפוגע בך ובגוף שלך.
כך שזה בסדר שאת לא מצליחה להקיא.
הגוף שלך אומלל וחולה. התעללת בו שנים, הוא במצב קשה נורא, ואין שום סיבה שתמשיכי ותתעללי בו.
תני לו לנוח קצת. נוחי קצת את מהמלחמה הזו.

גם כשהתחושות הקשות מציפות אותך, להקיא זה לא הדרך להעביר אותן. נסי ללכת לישון, להתקלח, לקחת כדור מרגיע או לשמוע מוסיקה. אולי להתכרבל עם הילד שלך בחיבוק, אולי לשיר. רק לא להמשיך ולפגוע בעצמך.

תמרה45

New member

ל3

New member
פרפר יקרה

תודה על התגובה הכל כך אנושית הזו שלך. כמובן שכל המילים שכתבתי מתייחסות ומופנות אלי ורק אלי לא התכוונתי לאף אחת אחרת ומעולם לא אחשוב על אחרת שאם היא אוכלת בצורה איקס אז היא פרה או בצורה אחרת אז בהמה- על עצמי אני כן חושבת כך. לנוח מהמלחמה הזו? איך לעזעזל עושים את זה? אני באמת כבר לא יודעת ויותר גרוע לא יודעת אם עוד נותרו י הכוחות להילחם בשדים האלה. פתחתי מן סוג של אדישות של מה שיהיה ויקרה איתי יהיה כבר לא איכפת לי אבל אולי כן איכפת לי? רק יודעת שאני אומללה ועייפה ולא יודעת מה אני רוצה מהחיים האלה ויותר מה הם רוצים ממני?
קשה לי כל כך עד מחנק

תמרה45

New member
ל יקרה

קודם כל מצטרפת לדברי רחלי..
לא היה לי פשוט לקרוא את המילים שלך ובכ"ז ממש רציתי לענות,
התשובה של רחלי פתחה לי את הפתח לענות לך..
כי באמת בינות המילים שלך ממש התקשתי למצוא את האפשרות להשחיל איזה שהיא מילת עידוד או נחמה
כי עידוד היה נשמע לא קשור ואולי גם משהו שאת לא רוצה בו בכלל כרגע (ולא באשמתך חלילה)
אז אני באמת רוצה לקוות שתמצאי את היכולת להניח ולשים את כל המחשבות הטורדניות בצד
את כל הקושי, הכאב, בצד
ולהיות יכולה לנוח..
אני רק יכולה לתאר לעצמי שזה לא קל כי מי יודע מה יכול לצוף, מה מסתתר מתחת,
אבל גם במצב כזה, בסדר להרגיש..
אני מקווה שהטיפול שאת משוייכת אליו זה הוא טיפול שנותן לך רשת בטחון ואפשרות להשעין שם ראש בנוחות..
בלי דאגות..
אני מחבקת אותך
ומזכירה לך שאת ראויה לחיבוקים, ואהבה
ולעולם אל תשכחי את זה..

ל3

New member
תודה תמרה

אין לי הרבה להוסיף מעבר לזה שחיממת את ליבי באמת! תודה

למעלה