אוי אוי אוי ! עלול להיות מאוד טריגרי !
אבל זה לא טריגר עבורי ... עברתי הלאה ברגש ובפחד ומנסה לקבל את המידות והמבנה של הגוף שלי ! ומסע קניות עבורי הוא לא באמת כפי המוצג לעיל כאן :
אני התנהגתי כל כך ... לא ממש יפה !
אחרי שאני והמדריכה לשעבר שלי שלמרות כל המתואר לעיל - עדיין לא סובלת בגרוש ( !!! ) סיימנו את האוכל שלי ששתינו אוהבות לאכול , עם תיבול של המון צחוק והומור !
להפתעתי הרבה היא הזמינה אותי לבוא איתה לקנות בגדים ... בשבילה , כן ... לא בשבילי !
אז באתי כי שיעמם לי ואני מנסה להפחית את השעות שלי על המחשב ... וגם כי רציתי לתת לה את החצאית שלי שמסתבר שנקרעה בטיול שלי בבוקר ואמא שלה תופרת ... אהממממ ... אז נהייתי כמוה , ואנ'לא כזו !!! בדרך כלל ...
אמרתי לה שראיתי את הקוד שלה כשהיא הוציאה פעם אחת במהלך המסע קניות הזה , כסף ... זה היה בצחוק ! כיבדתי אותה וזזתי הצידה ... היא צחקה מזה ...
הראיתי לה בגדים שהיו לטעמי , ציינתי את זה שבגדים לא יעלו עלי והלוואי שהייתי יכולה ללבוש את מה שהיא לובשת ( חצי ברצינות :\ ) ... אהממממ , הטעם שלי לא הטעם שלה אבל בפריט ספציפי אמרתי שאני מוכנה להעיז ללבוש והיא אהבה אותו גם כן ... הסתובבנו בין איזה שלוש ארבע חנויות בגדים ... ובאחת מהחנויות שהיא יצאה אני עשיתי מאחורי הגב שלה תנועה מגונה למוכר כלפיה , לצערי הרב היא הסתובבה וקלטה את זה ... שאלתי אותה אם היא קלטה מה עשיתי והיא ענתה שכן ( מקווה שזה לא יגיע לעוס"ית ולמנהל ... ) , אני מקווה שהיא הבינה את זה בהומור כי אני הייתי מאוד רצינית !
בחנות אחרת אני לא שמתי לב איפה אני דורכת וכמעט נפלתי ...
סיפרתי לה שהורדתי שערות וכואב לי רצח ... ודיברנו קצת על למי כואב יותר - גברים או נשים ...
דיברתי בבוטות ובגסות וזה הצחיק אותה כהוגן !
פעם שנייה שהיא הוציאה כסף היא נתנה לי להחזיק את הסיגריה שלה כי זה בתוך מבנה ציבורי ... אז החזקתי את הסיגריה וקראתי לה מבחוץ והפרעתי לה והיא הסתובבה וראתה אותי ... פעם ראשונה שקראתי לה עשיתי את עצמי כאילו אני מעשנת ... פעם שנייה שקראתי לה עשיתי כאילו אני זורקת את הסיגריה ומועכת אותה ... בשתי הפעמים היא "צרחה" עלי שלא ... חחחחחח ... משעשע למדי !
אהממממ ... בין לבין גם נכנסנו למרפאה וט' והיא קנתה אמפולות לגור שהכלבים שלה אחראים עליו ( שאותי זה מאוד מכעיס וגם זה שהיא לא רוצה לסרס את הכלב שלה כי היא רוצה שיהיו לו גורים למרות שהיא מודעת טוב מאוד למצב בארץ !!! בחיי , היא רוצה להיות וט' והיא מתנהגת ככה ?! איזה מין דבר זה ?! ) ...
חחחחח ... מאוד מאוד אוהבת ששולטת בבעלי חיים הרבה יותר ממנה - עברנו על פני חנות חיות שיש בה בעלי חיים ואני הסתכלתי על הציפורים שיש שם וגם היא ... היא חשבה שקנריות הן תוכים ותיקנתי אותה ... הייתה שם תוכית דררה שממש לא היה לה מושג בגרוש איזה מן ציפור היא ואמרתי לה שזו דררה ושזו נקבה ... היו שם גם ארנבונים והתלהבנו מהם מאוד .. אני מארנבון ננסי והיא מארנב רגיל ... כזה גדול !
רציתי לשאול אותה על חולדות מחמד ... חחחחח ... היא בטח הייתה מתעלפת ! לא שאלתי כי זה חלף מראשי מהר מדי , לצערי הרב ( משעשע למדי לראות אותה מעולפת ... ) ...
היא בערך הראתה לי איפה נמצאת הסיפריה העירונית פה בעיר ולשם כבר אחזור מחר !
נפרדנו , היא הלכה לביתה ... רציתי לבוא איתה לראות את הכלבים שלה ואת הגור המתוק ( שהלוואי שהוא ואחיו לא היו נולדים ! ) אבל היא לא הסכימה ... אז אני פניתי לסיפריה ושאלתי מישהוא מה השעה וכשהבנתי שמאוחר כבר אז ויתרתי על ללכת לסיפריה היום והחלטתי שמחר ... צעקתי לה מהמעבר חציה והיא הסתובבה ונופפה לי לשלום ... בחיי , אני הייתי מסוגלת לעקוב אחריה והיא אפילו לא הייתה יודעת את זה , רק כדי לדעת איפה היא גרה ובאמת שאני מסוגלת להפתיע אותה יום אחד ( זה דווקא מאוד מתאים לי ) ולשאול אותה אם היא צריכה דוגווקר ... כמובן שלא עשיתי זאת ... מפאט קוצר זמן , לא כי לא רציתי !