מ מייפלס New member 11/2/13 #23 בוקר אור היום יש לי תור לרופא ... ואני גם צריכה להחליף כתובת בת"ז שלי ... ולעבוד ... ואנ'לא מרגישה טוב !
בוקר אור היום יש לי תור לרופא ... ואני גם צריכה להחליף כתובת בת"ז שלי ... ולעבוד ... ואנ'לא מרגישה טוב !
מ מייפלס New member 11/2/13 #24 אתמול בערב ... שתי נשמות עצובות ושבורות מדברות על קשיים ... וקצת אוהבות ... לא יותר מדי כי אנ'לא מסוגלת ... והיום נלך לשבת בבית קפה !
אתמול בערב ... שתי נשמות עצובות ושבורות מדברות על קשיים ... וקצת אוהבות ... לא יותר מדי כי אנ'לא מסוגלת ... והיום נלך לשבת בבית קפה !
מ מייפלס New member 11/2/13 #25 טריגר העו"סית : " אל תסתכלי על המתוקים " . אני : " להסתכל מותר " . העו"סית : " כן , אבל אל תקני " . אני : " אנ'לא אקנה " - למרות שנורא מתחשק והריר בפה ... :\
טריגר העו"סית : " אל תסתכלי על המתוקים " . אני : " להסתכל מותר " . העו"סית : " כן , אבל אל תקני " . אני : " אנ'לא אקנה " - למרות שנורא מתחשק והריר בפה ... :\
מ מייפלס New member 11/2/13 #28 זה היה נורא ... ט' יצאתי מהעבודה בארבע במקום בארבע וחצי כי התחלתי לרעוד מרוב חולשה :\ וההקאות התחילו להתגבר .
זה היה נורא ... ט' יצאתי מהעבודה בארבע במקום בארבע וחצי כי התחלתי לרעוד מרוב חולשה :\ וההקאות התחילו להתגבר .