טריגר.

Lovely locks

New member
טריגר.

רוב הזמן אני לא רוצה להודות בזה בפני עצמי, אבל לפעמים אני לא יכולה לשאת את הנפרדות הזו יותר. חלפו כארבעה חודשים מאז הפעם האחרונה שבה שכבתי עם מישהו, אחרי שהבנתי שבסך הכל מדובר בעוד אמצעי לפגיעה עצמית וכל קשר לאינטימיות ורגש הוא מקרי בהחלט, במפגשים החד פעמיים האלה.

ולמעלה מארבעה חודשים שאף אחד לא חיבק אותי בלילה, או כמו שצריך. וזה כל מה שאני רוצה וזה מה שהגוף שלי רוצה וצריך באמת. להטמע לחלוטין בתוך גוף אחר, להתמסמס לתוך קיום של מישהו שאינו אני, לפרק זמן מוגבל, מבלי שיבקשו ממני דבר חזרה, מבלי שישאלו שאלות. פשוט שיתנו לי להיות שם ולחוות את עצמי כמו גם את האחר.

והלילה הרשיתי לעצמי לחשוב על כמה אני בודדה וכמה אני מפחדת, שמי יודע עוד כמה חודשים יחלפו עד שיהיה בנאדם כזה. וזה לא משנה שאני כזו חמודה ויפה ושבחורים רוצים לצאת איתי, זה לא. אני לא יודעת מה לעשות עם הגוף שלי, הוא כרגע כל כך קיים שהייתי מעדיפה לבקע מתוך עצמי את האיברים הפנימיים. לפעמים, קצת גדול עליי הלבד.

את מכווצת אותי מבפנים

אני ממש מרגישה בתוכי כמה כואב הלבד הזה.

אני חושבת שהצורך בביחד, בחיבוק, במגע, בזוגיות
הוא הצורך הכי בסיסי ואנושי.
אני מניחה שיש אנשים שצריכים אותו פחות מאחרים,
אבל אני מאלו שצריכים מאוד, צריכים הרבה,
ואני יודעת איך זה כשהצורך הזה פועם ואין לו מענה.

אני חושבת שזה דבר מאוד אמיץ, לבחור לא להכנס לקשרים שלא יהיו מענה אמיתי לצורך אלא רק פלסטר, וזה דורש המון כח.
בעצמי נכנסתי לא פעם לבור כזה, של קשר בשביל הצורך,
והמחירים ששילמתי- רגשית- היו גבוהים.
אני רוצה להאמין בשבילך וגם בשבילי ובשביל כל מי שבוחרת ככה שהכאב הזה בסוף משתלם וגורם לזה שבנקודה הנכונה מגיע משהו נכון יותר...
זה נשמע כמו קלישאה, אבל אני באמת רוצה להאמין בזה,
כי זה חייב להיות ככה, וכי חייב להיות שבסוף יהיה לך את הדבר הנכון בשבילך, ואת האהבה שמגיעה לך.

הלוואי שמשהו בזה שקראתי והזדהיתי גורם להרגיש פחות לבד.
לא אייקון, רק חיבוק, אני מקווה שזה עובר דרך המילים.

someone343

New member

מחבקת.. ומבינה.. באמת מבינה

למעלה