טריגר.
לא נעלמתי.
פשוט המוטטתי.
פשוט החזקתי מעמד יום אחד.
עם התמיכה שלכן, בזכות התמיכה של כולכן.
בזכות אור(תתפלאי), זכות עוד אחת, שהיא כל כך לא "עוד אחת" אלא דווקא האחת ש.. (מגחכת)-
הלוואי והיו בי הכוחות, אלפית, מליונית מהכוחות שיש בה. ועם כל הענין שאלו לא השוואות כאן- אין בי. אני פחדנית עלובה- והיא לוחמת.
והיא אפילו לא יודעת אני מדברת עליה, ואני מביטה עליה מהצד כאן כבר כ"כ הרבה זמן ולא מעיזה לפנות אליה. וזו הסיבה שסוג של התעלמתי ממנה כבר הרבה זמן..
התעלמתי או ברחתי.
כן, זו אני.. איך ג'ואי מחברים אמר? או מוניקה, אחריו? אני ג'ואי ואני מגעיל?.. אההה.. אז אה-הה.. סוג של.
(או בדיוק).
אז החזקתי מעמד יום אחד.
עד אתמול. עד הלילה. עד שהיה לי ערב(צהריים. אחה"צ) מופלאים עם אמא שלי. ואז אמא ואבא שלי. ואז משכתי עד הערב. ואז עד הלילה.
ואז נשברתי.
ואז נשברתו ונשברתי והמשכתי להשבר.
ובולמוס מטורף. ואחריו עוד אחד.
ואז עוד אחד. והתקף אכילה כמותו לא היו לי.
של ק"ג של אוכל. ק"ג וק"ג וק"ג של פחמימות ומתוקים ועוד ועוד.
ואז בי"ח. ואז חסימת מעיים(כמעט).
ואז הם לא עושים כלום. וכל זה מתעכל.
ועדיין חסום.
והם משחררים אותי(להבנתם) להורים.
וההורים לא ממש ששים לזה.
מבקרים, מאשימים..
ואני אצלי.
אחרי שעם אמא שלי זה הגיע למצב מחורבן לחלוטין היום בצהריים. של אמא שלי רק מדברת על כמה אני לא מאוזנת, בלתי נשלטת,
לא שפויה. חציתי את גבול הטעם הטוב, מתעללת בהם.. כי הם באו לאסוף אותי עייפים אחרי העבודה ומחכים לי ברכב וכמה אני לא בסדר ולא מתחשבת ואגואיסטית..
וכו וכו'..
וחושבת רק על עצמי..
וזין. ופשוט זין.
הכל זין. זין אחד גדול.
ואני לבד. בבית.
ובכלל.
ואתמול מישהו שהכרתי העיקר אמר לי שאתן לחברים שלי להיות שם בשבילי- אבל אני חייבת לאפשר להם. אני חייבת.. אני חיבת לתת.
ובשביל זה יש חברים, לא רק ליופי.
והוא יתקשר אליי מהעבודה.
והוא מתחנן, הוא מבקש והוא לא מוכן לשמוע אותי מדברת ככה.
וזה שהוא נעלם זה לא כי הוא "אוהב" פחות. הוא הכיר מישהי וה הכל.
ואני חייבת להגיד מתי זה רציני ולהתקשר אליו בכל שעה(כי התקשרתי אליו בכל פעם במהלך השבועות הללו ובכל פעם הוא סינן. ובפעם שניסיתי להסביר לו שאני פשוט צריכה חברה-
הוא הסביר לי שהכל בידיים שלי ותלוי בי ואני פשוט צריכה לצאת מזה. וניסיתי להסביר לו שזה מה שהוא אמר-
הוא כתב ששוב. אני צריכה לתת לחברים להיות שם והוא מבטיח מבטיח מבטיח שהוא מתקשר בעוד שעה.
זין. זין.
ממש..
העיקר שלמשש אותי הוא כן ידע..
בשביל, כנראה, באמת יש "חברים"..)
לא נעלמתי.
פשוט המוטטתי.
פשוט החזקתי מעמד יום אחד.
עם התמיכה שלכן, בזכות התמיכה של כולכן.
בזכות אור(תתפלאי), זכות עוד אחת, שהיא כל כך לא "עוד אחת" אלא דווקא האחת ש.. (מגחכת)-
הלוואי והיו בי הכוחות, אלפית, מליונית מהכוחות שיש בה. ועם כל הענין שאלו לא השוואות כאן- אין בי. אני פחדנית עלובה- והיא לוחמת.
והיא אפילו לא יודעת אני מדברת עליה, ואני מביטה עליה מהצד כאן כבר כ"כ הרבה זמן ולא מעיזה לפנות אליה. וזו הסיבה שסוג של התעלמתי ממנה כבר הרבה זמן..
התעלמתי או ברחתי.
כן, זו אני.. איך ג'ואי מחברים אמר? או מוניקה, אחריו? אני ג'ואי ואני מגעיל?.. אההה.. אז אה-הה.. סוג של.
(או בדיוק).
אז החזקתי מעמד יום אחד.
עד אתמול. עד הלילה. עד שהיה לי ערב(צהריים. אחה"צ) מופלאים עם אמא שלי. ואז אמא ואבא שלי. ואז משכתי עד הערב. ואז עד הלילה.
ואז נשברתי.
ואז נשברתו ונשברתי והמשכתי להשבר.
ובולמוס מטורף. ואחריו עוד אחד.
ואז עוד אחד. והתקף אכילה כמותו לא היו לי.
של ק"ג של אוכל. ק"ג וק"ג וק"ג של פחמימות ומתוקים ועוד ועוד.
ואז בי"ח. ואז חסימת מעיים(כמעט).
ואז הם לא עושים כלום. וכל זה מתעכל.
ועדיין חסום.
והם משחררים אותי(להבנתם) להורים.
וההורים לא ממש ששים לזה.
מבקרים, מאשימים..
ואני אצלי.
אחרי שעם אמא שלי זה הגיע למצב מחורבן לחלוטין היום בצהריים. של אמא שלי רק מדברת על כמה אני לא מאוזנת, בלתי נשלטת,
לא שפויה. חציתי את גבול הטעם הטוב, מתעללת בהם.. כי הם באו לאסוף אותי עייפים אחרי העבודה ומחכים לי ברכב וכמה אני לא בסדר ולא מתחשבת ואגואיסטית..
וכו וכו'..
וחושבת רק על עצמי..
וזין. ופשוט זין.
הכל זין. זין אחד גדול.
ואני לבד. בבית.
ובכלל.
ואתמול מישהו שהכרתי העיקר אמר לי שאתן לחברים שלי להיות שם בשבילי- אבל אני חייבת לאפשר להם. אני חייבת.. אני חיבת לתת.
ובשביל זה יש חברים, לא רק ליופי.
והוא יתקשר אליי מהעבודה.
והוא מתחנן, הוא מבקש והוא לא מוכן לשמוע אותי מדברת ככה.
וזה שהוא נעלם זה לא כי הוא "אוהב" פחות. הוא הכיר מישהי וה הכל.
ואני חייבת להגיד מתי זה רציני ולהתקשר אליו בכל שעה(כי התקשרתי אליו בכל פעם במהלך השבועות הללו ובכל פעם הוא סינן. ובפעם שניסיתי להסביר לו שאני פשוט צריכה חברה-
הוא הסביר לי שהכל בידיים שלי ותלוי בי ואני פשוט צריכה לצאת מזה. וניסיתי להסביר לו שזה מה שהוא אמר-
הוא כתב ששוב. אני צריכה לתת לחברים להיות שם והוא מבטיח מבטיח מבטיח שהוא מתקשר בעוד שעה.
זין. זין.
ממש..
העיקר שלמשש אותי הוא כן ידע..
בשביל, כנראה, באמת יש "חברים"..)