(טריגר)

hory0

New member
(טריגר)

מי רוצה עוד שנה בכלל?מי רוצה עוד יום מהחיים האלה, עוד רגע? לעזאזל עם הגיהנום המתמשך הזה. שלא נגמר. שתמיד מחכה לי בסופו של יום, ולא משנה כמה ימים היו טובים יותר, בסוף הוא מחכה לשם. ויודע שאשוב. לא משנה כמה תהליכים משמעותיים חשבתי, האמנתי, הרגשתי שעברתי..שכל כך הייתי במקום אחר, שכל כך השלתי את עצמי להאמין שאני במקום אחר, בסוף נוחתת. לאותה מציאות קשה מנשוא. לאותו גיהנום שהוא- אני. שהוא- חיי.
ודי. באמת די. למה לא גמרתי הכל אתמול? היום בבוקר? לפני שנה? לפני חודש? יכלתי לחסוך לעצמי כל כך הרבה. הייתי צריכה למות מזמן. אני אמורה להיות מתה. ולמה לעזאזל אני לא מבצעת את זה ודי. את לא מבינה שלכולם יהיה קל יותר בלעדייך? את לא מבינה שהם רוצים בכך בסתר ליבם? את לא מבינה שאת פשוט מיותרת. סרח עודף. פשוט תפסיקי. תפסיקי להיות. תפסיקי לדמיין שתהליכים אפשריים. שיום אחד יהיה אחרת. כי בסוף זו רק את- דפוקה ומטומטמת כל כך. אין לך לאן לברוח. ורק לשוב לזרועות הגיהנום שהוא חייך. ותמיד שם.

אז לעזאזל עם כולם, אני לא רוצה עוד שנה. לא רוצה עוד יום. פשוט לא רוצה. רק שהכל יגמר. רק שלא ארגיש דבר. רק שלא אצטרך לנשום יותר. מה כבר ביקשתי?

ועוד שנה נגמרת. עוד שנה שחשבתי שכבר תהיה אחרת. וכלום לא אחר. ואני רק רוצה שייגמר הכל. לא היום, כבר אתמול, כבר לפני שבוע, כבר לפני חודש, כבר לפני שנה. שהחיים האלו היו נגמרים לפני שהם התחילו בכלל.
בבקשה. אני מתחננת. ואני עלובה ופתטית. אבל לא יכולה עוד. זה חייב להיגמר.

(ולא אני לא יכולה לעשות כלום כדי לגרום לזה לקרות. כמה שאני עלובה.)

קשה לקרוא את כל המילים הקשות האלו

שאת אומרת על עצמך, ולא מגיעות לך.
העובדה שאת כאן וממשיכה לחיות מעידה על כוחות, ויש בה אומץ וגבורה,
ולא עליבות.
הלוואי שהיה אפשר למצוא דרך פשוטה ומהירה להקל.
אני יודעת שאין.
אבל דרכים ארוכות יש. אני מאמינה מאוד באפשרות למצוא הקלה, כאן, בחיים האלו.
הלוואי שהשנה הזו תהיה שנה כזו בשבילך.

השבת נכנסת. אני מקווה שהיא תהיה לך באמת שבת שלום.

hory0

New member
תודה לך..

(אני רוצה לבעוט בכל מילה שלך כאן, ולהגיד כמה בתוכי הכל מרגיש אחרת, כמה אני לא שווה מילה מכל זה. אבל לא רוצה להתיש. ושותקת.)

הלוואי והמציאות תוכיח לי שיש טעם להאמין בכך..

תודה שהגבת יקרה.. לעיתים זה המון עבורי.

אותי את לא צריכה לפחד להתיש,

את עצמך את צריכה.
בכל פעם שאת אומרת על עצמך את המילים הקשות האלו, או מבטלת מילים טובות שנאמרות עלייך, זה משפיע על החשיבה שלך ועל איך את מרגישה. זה בעצם מחזק את כל הדברים הרעים שאת חושבת, כמו מין מעגל כזה שמחזק את השריטה על הדיסק, יותר ויותר לעומק.
למה שאנחנו אומרים/כותבים על עצמנו יש הרבה השפעה.
ואם תגידי על עצמך רק דברים רעים זה יכלא אותך יותר ויותר בתוך החשיבה הקשה הזו על עצמך. לעומת זאת אם תתני לעצמך קצת יותר קרדיט ותעזי גם להגיד דברים טובים מדי פעם...
זה באמת יכול לעשות טוב.

הלוואי שתעזי לנסות.

כמהאפשר

New member
..

אני ככ מקווה שתתני לפחות למעט מהמילים הטובות שאני כותבת לך וכתבתי ממש דקות לפני דכתבת את ההודעה לחלחל ולהגיע אלייך.
אנא,
הניחי לאחרים לאהוב אותך.

מחבקת.

hory0

New member
תודה לך יקרה..

(קשה כל כך..מפורקת)

תודה שאכפת לך. תודה שהגבת. להניח לאחרים לאהוב אותי? הם לא ממש מחכים לי בשורה מחוץ לדלתי..ואני לא מתפלאה.

hory0

New member
את מיוחדת.ונדירה.

ותודה לך כל כך.

וסליחה גם.. (שלא מסוגלת..שהורסת..תשלימי לבד..)

שני 1099

New member
הורי,

קשה לשמוע שככה את מרגישה. אבל בעצם מי לא מרגיש ככה לפעמים? שהוא חסר כל תועלת בעולם, שהעולם ימשיך טוב גם בלעדיו ושכל חייו הם פספוס אחד גדול? אני הרגשתי ככה הרבה פעמים וגם חברה טובה שלי שהיא בכלל לא סובלת משום הפרעה כלשהי (טפו טפו).

את יודעת, לפעמים אני אומרת לעצמי כשקשה לי (במיוחד עם האוכל וסתם עם החיים), שעדיף פשוט לחיות את החיים פשוטו כמשמעו. לקום בבוקר, לעשות את החובות שלך ואז לחזור הביתה ופשוט להיות. לפעמים לשים זין על הכל ועל כולם. ואני מתכוונת במובן החיובי של לא לחשוב טו מאצ' על כל מהלך ועל המשמעות שלו. אלא פשוט לזרום ולשרוד עוד יום.

כי אם את מתה, אז את מוותרת מראש על הסיכוי הכי קטן שיום אחד יהיה שונה. ותאמיני לי, יש סיכוי כזה.
אבל אם את חיה, בדיכאון או לא, את כבר מגדילה את הסיכוי הזה. וגם אם זה לא יקרה עכשיו או בעוד שלוש שנים, יום אחד יקרה משהו טוב.

יש רגעים טובים שמחכים לך בהמשך. אל תתני לחור השחור למשוך אותך אליו.

hory0

New member
תודה לך..

על המחשבה, על כל מילה ומילה..

לעיתים זה כל כך הרבה.

(כרגע הסיכוי הזה לא נראה ששווה את המציאות. את היום הנוסף. את הנשימה הנוספת.
אבל גם אני יודעת במקום מסויים שאת צודקת. אבל אולי מותר לי לבחור לוותר על הסיכוי? )

someone343

New member
יקרה..

כמה כואב לקרוא אותך, מצליחה להזדהות מאד
יקירתי, חיצים נורים ללב כשקוראים את הכאב, האכזבה והמילים הקשות
מדוע? מדוע הנפש לא מוצאת מזור לפצעיה? מדוע אין סוף טוב?

מבין המילים הקשות אני רואה קצת תקווה, פעמים שבהם את מתחילה להרגיש טוב.. וכמו הקלישאה הידועה, הכל הוא תהליך ויש ירידות ועליות, וכמה שאנחנו יודעות את זה, כמה כואבת הנפילה..

את אינך עלובה, את חזקה ומיוחדת, מתמודדת ומצליחה לתת כל כך הרבה מעצמך, אפילו במילים כאן בפורום.. לי את חשובה במיוחד!
כמה קשה להמשך לגיהנום הזה.. התופת והתהום העמוקה..

hory שלנו, מותר גם ליפול, לכאוב, להרגיש, לנוח
עד שתתחזקי להמשיך להיות את, החזקה והאמיצה
נכון, זה קצת לא פייר וקשה להיות תמיד במלחמה מתמדת,
ולפעמים המוות נראה הפתרון השקט ביותר,
אך כמו שאת יודעת, יש בך אמונה לטוב מזה, יש בך אמונה וכוח
ואנחנו איתך בכל רגע, לא מוותרים לרגע
בדיוק שומעת שיר שמתאים תוך כדי שכותבת לך:

" היא קצת מאבדת את שיווי המשקל
היא קצת מסמנת לי ששם זה לא קל
היא קצת עוד רועדת
קצת לא עומדת
תחזיקו

היא קצת שוב בונה לה חומות של שתיקה
וקצת מנסה לשחרר מועקה
היא קצת מבולבלת
קצת מסובבת
תפסיקו

היא תחפש בכל הסמטאות החשוכות
ובכל הארגזים בתוך כיסי שמלות בלויות
ותדע להעביר את הלילות
בין ללטף את הפצעים ולטפס על הקירות
למצוא את כל מה שאבד לה שם בדרך
זה ישרוף קצת וישכח

היא קצת מתקשה שם למצוא אחיזה
וקצת מתרגזת ושוב מכריזה
אני לא משתוללת
אבל היא מתבלבלת
תחזיקו

היא תחפש בכל הסמטאות החשוכות
ובכל הארגזים בתוך כיסי שמלות בלויות
ותדע להעביר את הלילות
בין ללטף את הפצעים ולטפס על הקירות
למצוא את כל מה שאבד לה שם בדרך
זה ישרוף קצת ...."

מחזיקים, לא עוזבים לרגע, מושיטים יד ללטף את הפצעים
להרגיע את הנשמה
איתך

hory0

New member
יקרה שלי..

תודה לך על המחשבה, על שאכפת לך, על ההשקעה, על כל מילה ומילה.. את נוגעת עמוק בתוכי. וזה יקר לי ככ. ככ.

פשוט תודה שאת כאן. זה המון.

(אני כבר מעל חצי שעה מנסה להגיב לך.. סליחה שאני מוגבלת במילותיי כל כך כרגע..אבל בלב יש המון. המון. הלוואי ותצליחי לחוש את שאיני מסוגלת להביע במילים..)

lital172

New member
אני עם רחלי

ככל שנגיד לעצמנו דברים נוראים וכואבים ככה יהיה לנו יותר קשה לצאת מזה. השאירי לך סיכוי. עם כל הכאב שהחיי האלו יכולים להביא איתם יש המון דברים יפים. אני בטוחה שבפנים בתוך הלב יש לך הרבה צבעים. חלומות. תקוות. שמחה. אם רק תרפי טיפה מכל השנאה הזו.. ובאמת תנסי לאהוב ולהרגיש ראויה. תוכלי להרגיש כל כך הרבה טוב ולנשום פתאום. גם אחרי שעוברים את ההרס הזה החיי לא פשוטים. ולא בועה ורודה. וכן ... למרות כל זה . שהם הכי עוצמתיים זה הכי מחייה הכי משמח והכי מרגש שיש. אני כותבת לך מהמקום הכי כואב שלי כרגע שזה לראות בן אדם מתחילת החיים שהיה איתי הולך וגווע לנו מול העיניים. שכ כך רוצה לחיות. ולהרגיש טוב.... ולך לך יש את זה בידיים.. אל תתני גם לחיים האלו לגווע.. הם רוצים רק להתחיל.. תרשי להם. תרשי לך. להרגיש ולחיות...

hory0

New member

תודה על התגובה יקרה שאת.

מקווה שאת כמה שיותר בטוב..

למעלה