אני מדאיגה גם את עצמי
דפוסי התנהגויות חולות שחזרו לי ביג טיים ואני מתביישת.
אין לי משפחה. יש לי אחות חולה ועסוקה בתחת של עצמה ושל הבת שלה בת ה-24 שאותה היא משרתת כמו אפנדי ולא מעניין אותה שום דבר ואין לה גרוש על התחת. יש לי אח שבערך פעם-פעמיים בשנה אני רואה אותו ועוד פעם פעמיים בשנה מדברת אתו בטלפון שלוש דקות גג להגיד מזל טוב ליום ההולדת. הוא לא טרח אפילו להרים לי טלפון כשהייתי מאושפזת חודשיים. אחותי באה הרבה, אבל קיטרה כל הזמן כמה קשה לה. אף אחד מהם לא פתח בפניי את הבית שלו כשהבית שלי נשרף ולא הציעו עזרה אפילו שביקשתי. זאת המשפחה החביבה שלי. מלבדם אין לי אף אחד. אין עם מי לדבר. רופאת המשפחה מכירה ניתוח, וזו לא אופציה בשבילי. מקומות טיפול לא בארץ - ריזורטים וכאלה? יכול להיות מגניב למי שיש לו כסף יותר מקצבת נכות עלובה ויכול להיות מגניב למי שלא מפחד לצאת מהבית ולעלות על אוטובוס למקום שהוא לא מכיר, אפילו בתוך העיר של עצמו. אף אחד בעולם הזה, כולל אלוהים, לא יעזור לי אם אני לא ארצה לפחות לעזור לעצמי. הייתי ארבע שנים בניקיון ואני לא רואה שום סיבה לא לחזור לזה בזמן של אלוהים. ואם הוא יחליט שאני צריכה למות, אני אמות. אני רק מקווה שזה יהיה בכמה שפחות ייסורים, כי נמאס לי לסבול. אחי הזמין לערב החג. הם יראו כמה השמנתי, ובא לי למות פשוט. תמיד אני צוחקת ומצחיקה את כולם, אבל אני מרגישה רקובה מבפנים. אם אני כל כך שמנה, אז לפחות לחייך ולהצחיק, ויש לי חוש הומור מעולה. אחר כך כשאצא משם הם ירכלו עליי על איך אני נראית. אפילו השער שלי, שהיה תמיד מקור לגאווה וליופי, גם אותו קיצצתי בגלל שאני מתקרחת בטירוף אז לפחות לנסות לעצור את זה. הפתרון יכול להיות פשוט מאוד, אם רק אשתמש בו, ואני לא יודעת למה אני לא, אני לא יודעת. להתפלל. לכתוב. להתקשר לאנשים. לבוא לכמה שיותר פגישות. לעשות שירות בקבוצות. למצוא מאמנת. אלו דברים ברי השגה, אבל משום מה ההרס העצמי שלי כל כך חמור כרגע, שאני לא רואה את עצמי מתמירה את המחלה האיומה שלי בפעולות טובות כמו אלו שציינתי. אין לי אוויר. תודה לך ולכולם, מקווה לטוב.