טריגר קצת קשה

Kalphana Vera

New member
טריגר קצת קשה

זה השלב הזה בלילה שאני מאבדת ספירה של כמות הבנזודיאזפינים שיש בתוכי.
וכולי מלאה בדם ועולות בי מחשבות כמו "חבל שכבר התקלחתי" (גם לפני המקלחת הייתי מלאה בקצת דם, התקלחתי כדי שזה יפסיק אבל לא הצלחתי ועכשיו אצטרך להתקלח שוב, אצטרך להתקל בגוף העירום והמדמם שלי שוב), או "מותר לי כי עכשיו אני בטיפול" (כשהיא שאלה למה הגעתי אליה עניתי שיש לי בעיה- אני לא מתייחסת לעצמי כל כך יפה. היא שאלה סדרת שאלות כמו 'את חותכת?', 'את מרעיבה?' 'את מקיימת יחסי מין אסורים?'- על הכל עניתי כן, וכשהיא שאלה מה עוד אני עושה וסיפרתי לה נהייתה לה הבעה מוזרה בפנים, שלא הצלחתי לקרוא), או "אז אלך רק עם חולצות עם שרוולים בזמן הקרוב".
וגם, הכי חשוב, "מותר לי לישון במיטה הלילה- התעללתי בעצמי מספיק ללילה אחד" (בנסיבות פחות מצערות הייתי כותבת את זה בשרשור נקודות אור וגאווה)
התעללתי בעצמי מספיק ללילה אחד, ומחר אני צריכה ללכת לעבודה ולעשות כאילו הכל בסדר, וזה החלק המועדף ביום שלי. זה מתחיל להיות בעייתי כשאני נשארת לבד, ויש לי הרבה לבד בשבועיים הקרובים כי חברה שלי בחו"ל כך שאף אחד לא צריך לראות אותי, וכל מה שבגדים יכולים להסתיר הוא אזור מלחמה.
אז עכשיו נשאר לי לקחת עוד קצת קסנקס, להתקלח שוב, לשים סדרה מטופשת במחשב וללכת לישון. במיטה שלי. אני כבר לא מפחדת שלא אקום ממנה לעולם למרות שזה כל מה שאני רוצה. אני יודעת שאני חזקה ושזה לא יקרה אבל הלוואי ולא הייתי. הלוואי והייתי חלשה (הלוואי והייתי בתת משקל), הלוואי ולא היה לי כל כך הרבה להפסיד, כל כך הרבה מאמרים יפים לקרוא ועבודות להגיש ולהתחיל את השנה האחרונה בתואר ולמצוא התמחות טובה ולחיות את החיים האלה. הלוואי והחיים שלי היו ריקים מספיק בשביל שאוכל להרשות לעצמי לא לצאת מהמיטה לנצח (צרות של עשירים, אני יודעת)
(אולי למרות שמגיע לי לישון הלילה במיטה זה לא רעיון כל כך טוב?)

No longer

New member
אני צריכה ללכת מכאן עכשיו

אבל לא מסוגלת להשאיר את ההודעה הזאת מיותמת. אז בינתיים, אני אוהבת אותך. ומקווה שאת ישנה עכשיו. במיטה. כי את יקרה כל כך.
וכל השאר לא כאן.

Kalphana Vera

New member

levshavur

New member
לקלפהנה וורה

שלום לך
היה לי עצוב לקרוא את ההודעה שלך
זה מסוכן עם הכדורים אז בבקשה תפסיקי עם זה...
לגביי הדימום זה דורש טיפול מתאים...כשהיה לי דימום בלתי נשלט (לא מחזור) מהלחצן מצוקה שיש לי בבית שלחו לי אמבולנס להוסטל ובאמת עזרו לי.
אני יודעת עד כמה זה קשה להיות לבד גם אני מרגישה ככה כשאני לבד אני מפחדת מהלבד אפילו שאני נשואה...כשאני בבית ולא בהוסטל אז השעות שבעלי בעבודה אני לבד וזה קשה. אז במקרים שממש לוחץ לך הלבד תתקשרי לחברה או אפילו לער"ן לפחות תהיי עם מישהו שיכול להקשיב לך ולדבר איתך . אני כותבת את זה מהניסיון האישי שלי ובשבילי זה עוזר...
פה בפורום את לא לבד...
ולגביי העבודות והמבחנים...אני יודעת כמה זה קשה לכן עברתי לסטטוס של שומעת חופשית למרות שזה לא ייתן לי תואר...אבל זה נותך לי שלווה נפשית ככה שאני מבינה אותך מאוד...

לבשה.

lital172

New member
איזה הודעה קשה

אני לא מאמינה עד כמה את קשה עם עצמך. לא לתת לך לישון במיטה. לדמם.. והכי להתאכזר לעצמך.. מה קרה? למה את חיה ככה? ככה את רוצה שהחיים שלך ימשיכו? הדרך היא לשחרר את כל השנאה הזאת. לפתוח את כל הכאבים... ללמוד לתת להם לדמם ולכאוב בלי לפגוע.. ולאט לאט יתחיל השינוי. לאף אחד לא מגיע לחיות ככה... תוציאי אותך מהגיהנום הזה. המפתח בידיים שלך..... תעשי שיהיה ותר טוב..... חייב להיות.

Kalphana Vera

New member
תודה לכולכן

אני חושבת שקצת עבר לי, ובכל אופן כרגע מתכוננת ליום כיפור בעבודה, עם חברים טובים מסביבי (וחולצות עם שרוולים), ובלי שום הזדמנות לפגוע בעצמי שם. וכשיעבור יום כיפור נראה מה יהיה, נראה איך אתמודד.

אני יודעת שזאת הייתה הודעה קצת קשה אז תודה שלא נבהלתן, ותודה על התגובות.

אני צריכה לחשוב חזק עם עצמי איך אני לא מגיעה שוב למצבים האלה. אני יודעת. רק, הלוואי וזה לא היה קשה כל כך.

למעלה