טריגר (מאוד)

טריגר (מאוד)

אנסו אותי, שוב
ובמיון הרופאה שאלה, "קיימתם יחסי מין?"
ועניתי שלא, וזה בכלל לא היה אונס כזה
אז היא אמרה שהכל בסדר

(רק שכואב לי כשאני הולכת ואני מדממת מבין הרגליים, שוב, ומרגישה את הנקודה הכואבת שיש לי שם, בגלל שפעם היה שם והצטלק; זה של עכשיו נגע בה ואז היה לי רגע כזה של, הי, אני זוכרת למה כואב לי כשהוא נוגע שם)

ואחרי שאנסו אותי הלכתי לעבודה
ובהפסקה בצהריים התקשרתי למרכז הסיוע
והן שלחו אותי לחדר 4 בוולפסון
ממנו הוציאו אותי כשאמרתי שאני לא רוצה להגיש תלונה, והשאירו אותי לבד במסדרון מול מיון נשים
והרופאה קראה לעבר שלי "נסיונות אונס" -
למרות שהפסיכולוגית שלי טוענת שאנסו אותי שוב ושוב, בלי רחמים -
האחות והרופאה גערו בי להרפות
וכשהיא ראתה מה נשאר מקרום הבתולין שלי היא מלמלה לעצמה,
"לא הכניסו עמוק מדי"

(כל עמוק הוא מדי)

מכיל תיאורים לא קלים של תקיפה מינית.

זה המקום לציין שעם הכאב הגדול אני מטפלת בעצמי יפה, ואכלתי.

levshavur

New member
שישמים אחרים טריגר

שלום לך יקרה,
קודם כול אני שולחת לך חיבוק גדול ועוטף, אני יודעת עד כמה ההרגשה הזאת של 'מה עוד פעם זה קורה לי???' עד כמה זה כואב!!!
אם את מרגישה שאנסו אותך, וזה מה שגם הפסיכולוגית שלך חושבת, אז זה מה שקרה, עם כול הכאב שיש במחשבה הזאת...ההגדרות היבשות של הצוותים הרפואיים חסרי הרגישות הן מזעזעות...אני לא מבינה איך יכלו להגיד לך ש"לא הכניסו עמוק מדיי"...

זה מזכיר לי שבזמנו כשהייתי באשפוז הפסיכיאטרי, הותקפתי מינית על ידיי אחד המטופלים. מכיוון שזה היה יום שישי בערב ולא יכולתי לעשות שום דבר בעניין, ניגשתי אל האחיות וסיפרתי להן. באותו זמן הן היו עסוקות בארוחת הערב שלהן (שעניינה אותן יותר מהמצב שלי) אז הן דחפו לי אסיבל ואמרו לי להסתלק...הן גם לא נתנו לי שום סיוע נפשי בשלב מאוחר יותר.
יש אנשים שנמצאים שם בבתי החולים, שלא מבינים (או שלא רוצים להבין) מה המשמעות של פוסט טראומה...אני זוכרת שכשעברתי בדיקה שעשתה לי פלשבקים, פשוט גלגלו את המיטה, סגרו אותי בחדר לבד, והניחו לי לבכות שם במשך כמעט שעה...ואז כשאחות נכנסה וראתה שאני עדיין בוכה היא קראה לעובדת הסוציאלית שאמרה "לכי למיון פסיכיאטרי, שם יעזרו לך" לא הייתי צריכה את המיון הפסיכיאטרי שידחפו לי שם תרופות, מה שהייתי צריכה זה קצת אמפטיה ויחס אנושי ושמישהי פשוט תשב לידי לכמה דקות ותדבר איתי ...או בסיטואציה אחרת, אני לבד במיון (במצב מאוד טריגרי) והתחלתי לבכות, האחות נגשה ושאלה למה אני בוכה. הסברתי לה שאני פוסט טראומטית ושהיה לי פלשבק קשה. היא לא אמרה כלום ופשוט הלכה...
לצערי לא מלמדים אותם איך לתת עזרה ראשונה נפשית, שלדעתי לא פחות חשובה מהטיפול הפיזי. כשאני נותנת הרצאות בבית הספר לסיעוד, אני מדברת על הדברים האלה, בתקווה שדור העתיד של האחיות יהיה אנושי יותר.
הבעיה שבחדר 4 הם מטפלים בכול כך הרבה מקרים של אונס שהרגש שלהן נהיה אטום, ועצוב שזה ככה...
אני אשמח להיות שם בשבילך, במסרים או בפורום של תקיפה מינית באתר 'מקום' (צריך תיבה של ג'ימייל על מנת להירשם לפורום אז אם אין לך, במידה ותרצי, תבחרי לך ניק ותפתחי לעצמך תיבה... )

לבשה.

לא, הבעיה היא

ששינו את הנהלים ומטפלים בחדר 4 רק במי שמסכימה להגיש תלונה. אני לא רציתי ולכן השאירו אותי להתמודד לבד במיון נשים. אבל אני בקשר עם הנשים של מרכז הסיוע, שלא היה להן מושג שזה הנוהל החדש, והן עושות הרבה כדי לשנות אותו בחזרה. אני מקווה שהייתי הראשונה והאחרונה.

TinaBa

New member
(מסתבכת עם הכותרת)

לא מגיע לך!
לא שוב!!!
כל כך רוצה לחבק אותך עכשיו..
ורוצה בשבילך שישמרו עליך ויתנהגו אליך טוב
ואני כועסת מאוד על מי שעשה, ועל אלו שלא ראו ולא הבינו והתנהגו בצורה מחפירה

ואני גאה בך שאת מטפלת בעצמך טוב ואוכלת!
אני מתארת לעצמי כמה זה לא קל...

אני פה (ומחוץ לפה)

תודה, טינה

אני מתנהגת כל כך בסדר ומרגישה כל כך לא. אולי זה סימן שאני לומדת לנתק הרגשה מהתנהגות שלילית?
הלוואי.

coral37

New member
יש בך כח עצום

אני כל כך מצטערת לשמוע. זה ככ דפוק שדברים כאלה קורים, ועצוב. חוסר התמיכה והקרירות של הצוות הרפואי והמקרה עצמו. זה לא מגיע לך, זה לא מגיע לאף אחת. ואני מאחלת לך שיגיע המון טוב ונחת לחייך. תהיי חזקה, ושלמה עם עצמך. מעריצה אותך על הכח העצום שיש בך..משהו בסוף הכתיבה משדר קצת אופטימיות,כל כך טוב לראות את זה. שולחת חיזוקים אינסופיים.

lital172

New member
פשוט מכעיס

שככה הרופאה התייחסה למצוקה שלך. את צודקת בסוגריים. ולי נשאר לכעוס בשבילך ואיתך. לקוות עבורך לטוב תמיד.
לעולם אל תעלימי את הכאב שלך. רק את יודעת מה הנפש שלך עברה.
אני שמחה שאת מטפלת בעצמך יפה ואוכלת. זה חוזק אמיתי... שרק תתחזקי. והלוואי שיהיה בך רוגע ושלווה. ושקט כזה אמיתי וטוב שאפשר לחיות את החיים ולחייך....

ניק37

New member

מקווה שאת לפחות קצת יותר טוב.
היו המון אחיות בבית חולים כלא הראו לי טיפת אמפתיה, זה נוראי...
וכל הכבוד שאכלת!!!

אני חיה ומטפלת בי יפה

והיתה לי שבת נעימה. נראה לי שזה קצת יותר טוב.

אני מאוד כועסת על חוסר האמפתיה שנתקלת בו. זה לא הוגן, לא מגיע לך ולא אנושי. מחבקת אותך.

למעלה