טריגר (!!) . בי"ח ..

someone343

New member
טריגר (!!) . בי"ח ..

ביליתי חצי יום בבית חולים
כמעט התעלפתי
כי לא אכלתי ושתיתי כמעט בימים האחרונים
ונזקקתי לעירוי
השתחררתי ללילה בבית
והנפש מרוסקת..
אפילו יותר מהגוף

hory0

New member

אוף..יקרה שלי.. רוצה לספר ממה הנפש מרוסקת כל כך?

מחבקת אותך חזק ככל יכולתי.

someone343

New member
תודה לך יקרה

אני לא מוצאת את המילים
ולא את היכולת להכיל את מה שמתרחש אצלי
את התנודות במצבי הרוח
את ההרס שאני רוצה לטפח
ואת הצד הנגדי שרוצה שיהיה לי טוב
את הצד שנמשך לדיכאון
ואת העובדה שבבית רואים שאני מרוסקת, אני מסתירה כל כך טוב, אבל הפעם ראו את זה שחור על גבי לבן
כל כך חשופה ופגיעה
ובמיוחד כלואה ואטומה בתוכי, עם קושי גדול מדי להסביר היכן מתחיל ונגמר הכאב, מדוע, למה ואיך..

תודה על החיבוק

someone343

New member
דאגה ( אולי ט')

דואגים ושומרים עליי.. אמא שומרת על זה שאוכל כמו שצריך..
במיוחד אחרי שהיום הרופא משפחה אמר שהוא לא רואה בעין יפה את המשקל ורוצה שאבוא לביקורת עוד שבועיים,
בעקרון, במשפחה כולם בעד לעזור לי, כמה שאני מנסה להראות שהכל בסדר, ולא רוצה שיכנסו לעולם הזה..
רק עיוור יחשוב שאני בסדר עם איך שאני מתנהלת במשך היום..

hory0

New member
יקרה כל כך..

אני מבינה ומרגישה שיש בפנים כאוס של תחושות, שהכל מתערבל ולא בהיר לך כרגע..וזה בסדר אהובה. לא חייבים לתת להכל שם והגדרה מדוייקת..תרשי לעצמך להרגיש הכל, ולאט,לאט להבין...
ותזכרי שגם אם לעיתים הצד של הפגיעה מתעצם, יש בך גם צד של הטבה, של חמלה, והוא שם..רק מחכה שתתני לו יותר מקום בתוכך..

אני מבינה כמה קשה שלפתע הכאב חשוף וכבר לא נסתר מאחורי חומות..כמה פגיעות יש בכך. אך מצד שני, רוצה לשאול, אולי רק אולי יש מישהו שיוכל להכיר בכאב שלך ולנחם מעט?לעטוף את הפצע במשהו רך ומגן?

בבקשה תכתבי..תכתבי הכל..גם אם לא מובן. גם אם לא ברור. גם אם לא יודעת איך להסביר. תנסי לשתף..שלא תיחנקי לבדך. אני איתך..מרגישה כמה כואב ומבולבל..ושולחת כוחות וחיבוק חזק חזק!

someone343

New member
קשה..

תודה לך.. המילים שלך כל כך נוגעות בי ומצליחות לבטא את הכאב
המטפלת היא היחידה שאני נותנת לה להכיר בכאב ולנחם קצת.. אבל לא תמיד.. לפעמים גם בפניה המסכה הנוקשה לא מסכימה לרדת..
בעקרון.. אני לבד.. אני מרגישה ויודעת שהחושך הזה הוא שלי ואני נאבדת בתוכו ..
לפעמים בא לצרוח
הבטן מתהפכת כנראה מרוב מועקה שחונקת אותי

hory0

New member
מבינה

מהמילים שלך וממה שביניהן מבינה כמה קשה, חונק ומכאיב.. וכמה במצב הזה הצורך לצעוק הוא האפשרות היחידה מבחינתך, להשמיע את שבפנים, את שאת אוגרת, את שחונק וצורב כל כך.. ורוצה לנסות להציע לך לצרוח. פשוט כך. לצרוח אל מי שיכול לשמוע, אל מי שרוצה לשמוע, אל מי ששם בשבילך ומחכה שתצרחי..שתעיזי להוציא.. שתעיזי להישמע, להיות ולחוות.

אני יודעת ומכירה שקשה להוציא הכל בטיפול, אבל גם יודעת שהרבה יותר קשה ומכאיב להישאר עם הכל חונק מבפנים.. מה את אומרת? אולי כדאי לנסות עוד קצת?
ואולי יש שם מישהו, חברה קרובה, שאם רק תתני להם להיות איתך הכאב, לא תאלצי להיאבד בחושך לבדך?..

(וגם לפעמים עלי מקל כשהכל חונק לכתוב ולשלוח מייל למטפלת/ להביא לטיפול..וככה גם כשקשה לדבר בטיפול או כשהכאב הוא בין הפגישות יש מי שיכיל, מי שישמע ויפיג את הבדידות והכאב הבלתי נסבלים ככ)

שולחת לך חיבוק חזק, חזק..והלוואי ותרגישי שאת קצת פחות לבד.

someone343

New member
קראתי את זה

אתמול, והיום מצאתי כוחות להגיב,
גרמת לי כמעט לבכות וריגשת אותי עם המילים
והכתיבה המדויקת של התחושות שלי וכל מה שקורה עכשיו,

גם אני לפעמי מביאה לשיחה משהו שכתבתי לפני כן,
הייתי עושה את זה הרבה כשלא הצלחתי לדבר אבל אני מנסה כעת לתת לקול להשמיע ולא רק למילים, עם כל הקושי

אני מרגישה יותר טוב,
כל כך תודה לך!!

hory0

New member
מופלאה שאת

גאה בך כל כך שמנסה לתת לקול להשמיע ולא רק למילים, יודעת ומכירה מקרוב כמה זה קשה ולעיתים מתסכל..כמה מאמץ ואומץ נדרשים לשם כך. בתור אחת ששנתיים בטיפול אינטנסיבי ועדיין לא מצליחה לבטא בקול דבר, מבינה כל כך את הקושי..ומעריכה ומחזקת אותך ככ!!

באמת שמחה לשמוע שאת מרגישה יותר טוב..תודה ששיתפת!
מקווה שהימים הקרובים יביאו עימם רק טוב..
תכתבי. אני כאן.. שולחת חיבוק חזק, חזק.

(וגם מובכת.. תודה לך על המילים הטובות והנוגעות..
)

למעלה