טריגר בהחלט
כל כמה שנים, אני אכנס, אפתח איזה שם חדש, ארשום כמה זמן עבר.
כל פעם, שונה פה אבל נשאר אותו דבר. כל פעם מבועתת שאולי יזהו. כל פעם אכתוב רק כשאני בתקופה קשה. כל פעם מתביישת מחדש כי הזמן עובר ובוא נודה באמת אני לא נהיית יותר צעירה.
זה התאים לאז, לנערה שהייתה- לכתוב על הקאות, צומות וחתכים.
10 שנים שאני מתכחשת לעולם וחצי מקבלת בעצמי שיש הפרעה.
10 שנים שכאשר רק התחלתי הייתי בטוחה שזהו שלב חולף- עד ש...יהיה מספיק. .
אבל אחרי כמה שנים הבנתי שזה אינו שלב חולף. זה כבר חלק ממני. אני לעולם לא אוהב את המספר על המשקל. לעולם לא אהיה מסופקת. תמיד תהיה הפוגה שתעצור את המערבולת-
לעולם לא אתייאש.
אז היו הפוגות, קילוגרמים עלו, קילוגרמים ירדו.
כבר שנים שאין חתכים. עד השבוע. ואם לא הייתי מתביישת כ"כ בסימנים הייתי מחריבה חצי גוף.
וזה בדיוק כמו אז- פשוט. קצת מפחיד. הרבה מוכר.
זה כמו להפסיק לעשן. לרצות. לקחת שכטה. ועוד אחת. ואז להבין שנדפקת ואת אוהבת את זה יותר מדי.
ואני מעשנת, בכמויות. אני מרגישה בכל יום שעובר את הגוף שלי נחלש. אבל הקילוגרמים שהעליתי (ושנאתי כל גרם) יורדים. לאט לאט. והנה ה-bmi חזר לסקלה תקינה מעט. אבל זו רק ההתחלה.
כי יש לי כוחות לעוד. המון כוחות.
ובא לי להרוס. וכיף לי שיש לי משהו אחר להתעסק בו (כי ירידה במשקל זו הדרך האולטימטיבית לשכוח כמה כואב לי עכשיו) ואני רוצה מיד ועכשיו ומהר. את הכל להוריד.
אני שורפת את הגרון, כי אני בהיסטריה שלא הוצאתי הכל. אצלי אין בולמוסים לא נשלטים- הכל מתוכנן (לפחות ב-99%).
למרות שהקאתי היום אני לא רוצה להישקל מחר. כי צום תמיד עדיף על הקאות.
אני מנסה לחשב מתי אני אשבר- ואני יודעת שהפעם זה שוב ככה עוצמתי.
אני מנסה לחשב מתי הגוף שלי ישבר, ואני יודעת שאני לא ילדה. אני לא יכולה להרשות לעצמי להחריב את הגוף שלי בלי הכרה כבר.
אבל לא אכפת לי מההשלכות.
אני רוצה מיד ועכשיו ומהר.
ואני מתביישת, יותר מתמיד.
האבסורד שמבחינת העולם אני בצד השני של מתרס פגועי הנפש.
אני תוהה אם ההכחשה והחיים בסתר הם אלה שעזרו לי לא לעבור צד.
ומה אכפת לי בעצם מבושה.
כל כמה שנים, אני אכנס, אפתח איזה שם חדש, ארשום כמה זמן עבר.
כל פעם, שונה פה אבל נשאר אותו דבר. כל פעם מבועתת שאולי יזהו. כל פעם אכתוב רק כשאני בתקופה קשה. כל פעם מתביישת מחדש כי הזמן עובר ובוא נודה באמת אני לא נהיית יותר צעירה.
זה התאים לאז, לנערה שהייתה- לכתוב על הקאות, צומות וחתכים.
10 שנים שאני מתכחשת לעולם וחצי מקבלת בעצמי שיש הפרעה.
10 שנים שכאשר רק התחלתי הייתי בטוחה שזהו שלב חולף- עד ש...יהיה מספיק. .
אבל אחרי כמה שנים הבנתי שזה אינו שלב חולף. זה כבר חלק ממני. אני לעולם לא אוהב את המספר על המשקל. לעולם לא אהיה מסופקת. תמיד תהיה הפוגה שתעצור את המערבולת-
לעולם לא אתייאש.
אז היו הפוגות, קילוגרמים עלו, קילוגרמים ירדו.
כבר שנים שאין חתכים. עד השבוע. ואם לא הייתי מתביישת כ"כ בסימנים הייתי מחריבה חצי גוף.
וזה בדיוק כמו אז- פשוט. קצת מפחיד. הרבה מוכר.
זה כמו להפסיק לעשן. לרצות. לקחת שכטה. ועוד אחת. ואז להבין שנדפקת ואת אוהבת את זה יותר מדי.
ואני מעשנת, בכמויות. אני מרגישה בכל יום שעובר את הגוף שלי נחלש. אבל הקילוגרמים שהעליתי (ושנאתי כל גרם) יורדים. לאט לאט. והנה ה-bmi חזר לסקלה תקינה מעט. אבל זו רק ההתחלה.
כי יש לי כוחות לעוד. המון כוחות.
ובא לי להרוס. וכיף לי שיש לי משהו אחר להתעסק בו (כי ירידה במשקל זו הדרך האולטימטיבית לשכוח כמה כואב לי עכשיו) ואני רוצה מיד ועכשיו ומהר. את הכל להוריד.
אני שורפת את הגרון, כי אני בהיסטריה שלא הוצאתי הכל. אצלי אין בולמוסים לא נשלטים- הכל מתוכנן (לפחות ב-99%).
למרות שהקאתי היום אני לא רוצה להישקל מחר. כי צום תמיד עדיף על הקאות.
אני מנסה לחשב מתי אני אשבר- ואני יודעת שהפעם זה שוב ככה עוצמתי.
אני מנסה לחשב מתי הגוף שלי ישבר, ואני יודעת שאני לא ילדה. אני לא יכולה להרשות לעצמי להחריב את הגוף שלי בלי הכרה כבר.
אבל לא אכפת לי מההשלכות.
ואני מתביישת, יותר מתמיד.
האבסורד שמבחינת העולם אני בצד השני של מתרס פגועי הנפש.
אני תוהה אם ההכחשה והחיים בסתר הם אלה שעזרו לי לא לעבור צד.
ומה אכפת לי בעצם מבושה.