טריאתלון קיסריה

נירוד

New member
טריאתלון קיסריה

קודם כל שלום לכולם... רציתי לשאול לגבי המסלול של טריאתלון קיסריה. אני חדש בתחום, וטריאתלון חורשים היה הראשון שלי. משהו מיוחד על המסלול? במיוחד אשמח לדלות פרטים על מסלול האופניים, ובמיוחד לדעת את המרחקים המדוייקים של התחרות, ואת אופי מסלול הריצה (דשא, אספלט, חול, חוף ים...). נ.ב - מירי, אם את בעלת שיער בלונדיני, ייתכן מאוד שאני אחד מאלו שגרמת להם להאיץ. אם אני לא טועה היינו קרובים ע"פ התוצאה, ואת הבחורה היחידה שראיתי בסביבה.. מחכה לתשובה, תודה...

rmiri

New member
שלום לרץ

אני לא בלונדינית. בריצה עברתי אחת בלונדינית ואחת עם כובע כתום שזאת עדי ועוד אחת מטרי ג שרצה עם בגד כחול, לבן, שחור. אני רצתי עם משקפי שמש סגולות ובגד ים וטייץ שחור ראה תמוחנה 268 זאת אני. אתה הגבוהה? מה שמך ומספר הברזל. לגבי קיסריה יהיה בקרוב פירוט מפורת. אתה מתכוון לעשות ספרינט או אולימפי?

nirkebar

New member
מרחקים מדוייקים לקיסריה - תוכל

למצוא בפרטים המלאים על התחרות בלוח האירועים של שוונג (טריאתלון קיסריה). ניר

פרטי קסריה

שחיה במרכז הימי קסריה משולש 750 מ´ בספרינט . באולימפי פעמיים סה"כ 1500 מטר. אופניים יציאה דרך חברת החשמל ומחלף קסריה לצד במערבי של כביש החוף הלוך וחזור 20 ק"מ בספרינט ו - 40 ק"מ באולימפי. ריצה דרך קיבוץ שדות ים על בטון ולאורך הכביש מול העתיקות עד לכיכר בכניבה לגולף. בספרינט הלוך וחזור סה"כ 5 ק"ב ובאלימפי כפול מייקי

gil kurtz

New member
קיסריה

סליחה על הבורות, האם המרכז הימי קיסריה נמצא בקיבוץ שדות ים?

כן, הבורות

המרכז הימי קסריה שוכן מדרום וצמוד לקיבוץ שדות ים. הכניסה למרכז הימי הינה בכביש הגישה מתחנת הכוח ובצומת הראשונב שמאלה ומיד ימינה, כמעט ישר. הכניסה לקיוץ היא מהצד השני

למעלה