טריאתלון גן-שמואל

xhui09

New member
טריאתלון גן-שמואל

אחרי שלא ראיתי פרסום, דיברתי עם גן-ספורט.

הם אומרים שהטריאתלון יתקיים ב-28.9.

עכשיו גם אתן יודעות

wonderMem

New member
איך זה יכול להיות??

לפי אתר האיגוד יש ב25.9 את טריאתלון אשדוד. תהיינה שתי תחרויות בהפרש של 3 ימים???

wonderMem

New member
בקומונה של האיגוד הם אומרים שטרי גן שמואל

לא קשור אליהם והם לא מעורבים בו.
האם תמיד זה היה ככה?
דווקא בשנה שעברה נראה היה שזה חלק מלוח האירועים ויש לפחות שיתוף פעולה...
ביקשתי הבהרה.

את מבינה למה אני לא עושה חברות באיגוד

השניים היחידים שלי בשנה הם טרינשים ואולי גנ"ש.
גן שמואל הוא אליפות הפועל. בדרך כלל המחיר שלו סביר הרבה יותר מהאחרים - חוץ מטרינשים כמובן.

בדר"כ לא מגיב כאן אבל הפעם חייב !

ואני אוהד ותיק של הפורום הזה

שני דברים לי במיוחד אלייך, עוד נועה :

1) חברות באיגוד עושים לא רק בשביל לקבל הנחות או מחירים"סבירים" ( למרות שניתן לקבל מחירים סבירים לגמרי לתחרויות האיגוד לחברי האיגוד בהרשמה מוקדמת , באחריות) . הנה הסיבות הנכונות, ברשותך : http://www.triathlon.org.il/Article.aspx?artID=19

2) תחרות הטריאתלון גן שמואל היא אכן "אליפות הפועל הפתוחה" והיא נתמכה על ידנו במשך שנים. יש לנו סיבות מצויינות מדוע החלטנו להפסיק להיות מעורבים בתחרות זו. כל הפרטים למי שמעוניינת לשמוע אותם אצל ניר כהן, יו"ר ועדת תחרויות באיגוד ( אשמח לספק טלפון נייד לכל פונה במסר פרטי).

זהו .וסליחה על ההתפרצות וההפרעה

לי עדיין טריאתלון יקר מדי

כשכנסתי לתחום, הבנתי מהר מאדשזה לא ילך. עשיתי מעט מאד תחרויות וגיליתי שאני יכולה לחיות גם בלעדיהן.

מתנצלת שאני לא יכולה להרשות לעצמי לתמוך בכם כלכלית. בגלגול הבא אשתדל למצוא עבודה יותר מכניסה ולא אלד ארבעה ילדים. כרגע אני לא יכולה לשלם עבור חברות באיגוד שתכלול תחרויות שלא אעשה כי התקציב נגמר...

לכן עשיתי את הבחירה של טריאתלון נשים וטריאתלון נוסף, אם אפשר אחד יותר זול. הבנתי שטריאתלון הוא ספורט של אנשים עם יכולת כלכלית או סדר עדיפויות שונה משלי.

xhui09

New member
מסכימה איתך לגמרי !

טריאתלון זה ספורט יקר. צריך המון ציוד, ברובו מתכלה ודורש חידוש מתמיד.

וב-200 ש"ח לתחרות לחברי איגוד, זה בהחלט סיפור יקר. אפילו מאד.

הייתי מצפה שחברי איגוד יזכו להנחות יותר משמעותיות. את יודעת מה, אפילו לקניות קבוצתיות או הנחות מפליגות בחנויות בחלקים שונים של המדינה (ולא רק מדינת ת"א). וזה כנראה ממש חלומות באספמיה ...

ממש לא חלומות באסמפיה

ממש בימים אלו עובדים על נושא ההנחות בחנויות ציוד ייעודיות לטובת חבי האיגוד.

מעבר לכך, עובדים על מתכונת נוספת וזולה משמעותית של תחרויות "עממיות" לטובת הנגשת התחרויות לציבורים נוספים.

מודעים לכל מה שאתן כותבות וזה לחלוטין בסדר היום שלנו.
שימו לב שפירסמתי שעוד מעט מעט אנו יוצאים עם טריאתלון שטח "עממי" שיתקיים בכפר בלום שבצפון ושלא יחייב את כל הפרוצדורות הרגילות + מחיר מוזל יותר.

הכל נשמע נחמד

אבל אין מה לעשות, טריאתלון הוא ספורט יקר.
אני לא באה בטענות לתעריפים שלכם, אני פשוט אומרת שאני לא יכולה לעמוד בהם ולכתוב שזה נועד לתמוך בארגון, זה נחמד אבל לא ממש עוזר למי שלא יכול...

תחרויות עממיות לא יפתרו לי את הבעיה הזו. טריאתלון שטח זה נחמד מאד למי שאוהב את זה ולמי שרוכב שטח. האיש שלי עשה שני דואתלוני שטח ונהנה מאד. (לא יגיע לכפר בלום אם זה יהיה טריאתלון. אין מצב שהוא יכנס למים הקפואים שם....) .

בעניין השטח כבר הקדימו אתכם אנשי דואתלון חצרים וגלן מדואתלון כפר אוריה. הם כבר הציבו סטנדרטים גבוהים לאירוע שטח וגבו עבורו מחירים עממיים. יפה שאתם הולכים אחריהם בכיוון הזה עבור מי שרוכב שטח....

שלא יובן לרגע

שאני חושב אחרת ממך . אכן, ספורט לא זול, בלשון המעטה. אין לנו יותר מדי מה לעשות בקשר לזה מעבר למה שאנו עושים. עובדה. כידוע, או לא, אנו מלכ"ר , ארגון ללא מטרות רווח. הפעילות של חלק נכבד מהמערכת הזו שנקראת איגוד הטריאתלון הישראלי מתבצעת בהתנדבות מלאה ע"י אנשים שאכפת להם.

לגבי טריאתלוני שטח ועממיים, עד שלא ננסה, לא נדע ואנחנו רוצים ומתכוונים להפוך כל אבן במטרה להגדיל את האוכלוסיה שעושה ותומכת בספורט שאנו כה אוהבים.

יש מצב שתארגנו גם מקצה דואתלון

אולי במחיר עממי, אוכל להביא את האיש שלי להשתתף.... כל עוד הוא לא יצטרך לשחות.
יש תאריך?

חגגה

New member
קבל תמיכה מפה...

איגוד הטריאתלון עושה הרבה וטוב. הרבה התחשבות ומאמצים לבוא לקראת הנשים.
הארועים שלכם כיפיים ומלהיבים. המשיכו כך!!!
לגבי טרי. ספורט יקר...נכון, אבל לא בגלל החברות או מחירי התחרות.
כל פריט ( קסדה, משקפיים, חליפה, נעליים וכד') עולים יותר מכל תחרות.

אני חברת איגוד. השנה כמעט ולא יצא לי להשתתף בגלל כל מיני סיבות ובכל זאת בחרתי לשלם דמי חבר ע"מ שכשאחזור, יהיה לאן....

אצלי הוא כבר כתוב בעפרון

אחרי שלפני חודש דיברתי עם צפריר גולן והוא אמר שזה התאריך.
הגיע הזמן לנסות אותו...

למעלה