טריאתלון אשדוד

cleveland brown

New member
טריאתלון אשדוד

ים נוראי גלים גבוהים, סחף חזק צפונה, את משחה הספרינט נשים קיצרו ל500 מטר רכיבה טכנית מאד שכללה כיכרות רבים וכביש רטוב בחלקו. מסלול הריצה היה טוב אבל קצת משעמם לרוץ 1.25 ק הלוך ושוב 8 פעמים. אגב התוצאה שלי יצאה טובה באופן מחשיד אין מצב שהיה שם 10 ק לצערי שכחתי להפעיל את הגי פי אס חוצמזה ארגון מצוין וכיף כמו תמיד

חגיגלז

New member
גם בטריאטלון נתניה קטע הריצה היה 9 קמ במקום 10.

גם שם רצנו 1.1 ק"מ הלוך ו 1.1 ק"מ חזור - ארבע פעמים

Yrubanenko

New member
זה חוקי

ע"פ חוקי התחרות של ה ITU מותר לשנות מרחקים בטווח של 10% ממרחקי התחרות המוגדרים 1.5-40-10 (אולימפי) כי לעיתים, תוואי השטח אינו מאפשר לבצע את המרחקים ה"תיקניים".
&nbsp
&nbsp

cleveland brown

New member
השאלה היא לא לגבי החוקיות

רק למה לא להגיד מראש כדי שניתן יהיה לתכנן את הריצה/לחלק את הכוחות או כל דבר אחר.
ואם זה תכנון של הרגע האחרון אז לעדכן מה היה המרחק. רק רוצים לדעת כמה רצנו

חגיגלז

New member
על זה נאמר כשר אבל מסריח

מאחר ואת הטיילת בנתניה אני מכיר ברמת המרצפת, אני יודע שניתן היה להוסיף את ה 125 מטרים שחסרו לכל צד.
מצד שני מאחר וסיימתי בין האחרונים, 900 המטרים החסרים אכן קרבו אותי לסיום.

Yrubanenko

New member
ממש לא מסכים איתך

וגם סבור שאין מקום להתבטאות שכזו.
כאחד שהיה (הדגש על היה) חבר בוועדת תחרויות באיגוד הטריאתלון בשנים האחרונות יצא לי להתעמק בחוקים ובתקנות של התחרויות ולכן בפה מלא אני אומר לך שזה גם כשר וגם מריח מצויין.
למה מריח מצויין ? מכיוון שיש לך גילוי אולטרה נאות לפני כל תחרות בצורת מפות מדוייקות והסברים מלומדים על כל תחרות באתר האיגוד.
רק לידיעה, הכללים האלו של הפרשים במרחקים מתרחשים תדיר גם בסבב תחרויות העולם ואפילו בסדרה הכי יוקרתית של הטריאתלון בעולם, ה WTS ואידך, זיל גמור ....

tamir321

New member
תקראו את הידיעון לפני התחרות!!!

http://en.calameo.com/read/004288741d4169d98497a
&nbsp
אורך הריצה בידיעון 9.6 יצא לי די קרוב לזה בשעון

למעלה