טריאתלון אשדוד

אילת52

New member
טריאתלון אשדוד

השחייה - הכי קשה שהייתה לי אי פעם בטריאתלון (אם לא מחשיבים את שדות ים שנה שעברה, שם זה לא נחשב שחייה אלא השרדות) היו גלים די גבוהים, לקח לי זמן להכנס לים, הייתי ממש לא בכיוון עד המצוף הראשון, רק אחרי המצוף השני, הצלחתי איכשהוא לשחות כמו שצריך ואפילו בכיוון, כמה מטרים לפני הסוף גל אחד חצוף הפך אותי, והייתי בטוחה שאני הולכת להקיא... התבאסתי כי שחייה זה החלק החזק שלי בתחרותהדבר המעודד היחיד הוא שאני כבר לא מפחדת מהים, אבל עדיין מעדיפה אותו קצת יותר רגוע.
החלק החלש (מאד) שלי בדרך כלל, אבל בתחרות הזו הרגשתי יחסית טוב באופניים ואפילו הצלחתי לעשות קצת דרפטינג.
ריצה - היו שלבים שהייתי בטוחה שאני לא מסיימת אותה או עוברת להליכה. הייתה לי התכווצות נוראית בבטן, פחדתי שאתייבש כי כמעט ולא הצלחתי לשתות (אפילו נזכרתי בסרטון שדורסל שמה כאן לא מזמן, יחי ההבדל הקטן...) הרגשתי שהרגליים יכולות ואמרתי לעצמי בלב, לא כואבת לך הבטן, תתרכזי ברגליים, לא ממש עזר... רק בקילומטר האחרון הצלחתי ממש לרוץ. בסופו של דבר סיימתי ואפילו עליתי על הפודיום פעם ראשונה (צריך לדעת איזה תחרויות לבחור...) וקיבלתי עידוד מפתיע מילדי הקבוצה מקווה שאצליח להתאושש עד מחר למירוץ הלילה של נייקי, בדרך כלל מתאוששת מהר מספירנט, הפעם מרגיש פחות מבטיח. בכל מקרה אני אהיה מחר בתל אביב ומקווה אולי אפילו לפגוש חלק מכן. שבת שלום

אילת52

New member
ועוד משהו....

אי אפשר בלי תמונה מהפודיום... לא יהיו הרבה כאלה כנראה אז כדאי לנצל את הרגע

גם יפה וגם תותחית - מתאים לך פודיום. תתרגלי

כיף לקרוא אותך. מקווה שנצליח להפגש בנייקי, שאוכל לברך אותך כראוי.

מור שלז

New member
איזה כיף לקרוא עדכון כזה - כל הכבוד!

יפה לך פודיום
כל הכבוד על ההתמודדות, לא פשוט בכלל הים הזה. וסחתיין על הדרפטינג - עוד סוג של נצחון
מקוה שהתאוששת כבר, תיהני הערב במירוץ

susieada

New member
נפלא! התגברת על קשיים אמיתיים!

ברכותי לטריאתלון מוצלח - ההתמודדות וההתמדה עד קו הסיום! את מנצחת גם בלי פודיום הנהדר! חיבוק ותהני גם מחר בתל אביב! סוזי

ayeletfs

New member
כל הכבוד

כל הכבוד יקירתי הים נראה ממש מפחיד בתמונות של טלי, אפילו למי שאוהב ים ובאשר לרכיבה... זה הזמן לחזור לקבוצת בנות, לשפר את יכולות הרכיבה אם אני כבר עושה דרפטינג ורוכבת בפלוטון ב 32 קמ"ש וצפונה גם את יכולה... יאללה!

bjill

New member
כל הכבוד! בתור מישהי שרוצה יום אחד לעשות

טריאתלון, ממש מעניין לקרוא איך הרגשת בכל חלק וחלק. ובהחלט מתאים לך פודיום! יפה! תהני במרוץ לילה..

למעלה